Kunst og underholdningFjernsyn

Natalia Kiknadze: hustru, mor, og bare en smuk kvinde. Biografi Natalia Kiknadze, kone Ivana Urganta

Mange på spørgsmålet om, hvem denne Natalia Kiknadze (foto), er ude af stand til at give et konkret svar. Fodboldfans kan kun antage, at det er en slægtning til den berømte sovjetiske kommentator Kiknadze Vasiliya matcher. Og de vil være rigtigt, fordi Natalia Kiknadze - hans niece. Og hun var gift Ivana Urganta, den populære russiske showman og tv-vært. Lad os tale om, hvad det er - darling idol for millioner af kvinder. Biografi Natalia Kiknadze beskrevet i denne artikel vil fortælle os om hendes liv. Og om, hvordan hun blev en del af det liv, Ivana Urganta.

skoledage

Natalia Avtandilovna Kiknadze blev født den 5. marts 1978 Skt. Efternavn Kiknadze allerede herliggjort ved sin onkel, som længe har været succesfuldt kommenterede fodboldkampe i Sovjetunionen, og er nu den administrerende direktør for tv-kanal "Sport". Natalia Kiknadze gik i skole på den russiske Museum i St. Petersborg, sammen med Vaney Urgantom, fremtiden berømte førende russiske TV tegneserie. Så de begge vidste ikke, hvad der engang var blevet den mest indfødte folk for hinanden.

Natasha siger, at Ivan var ekstremt populær med klassekammerater og andre skolepiger. Og Ivan nostalgisk ellevte klasse, da det var dengang, at han forelskede sig i Natasha. Pigen svarede ikke på ham til gengæld, ikke kun umiddelbart efter eksamen fra high school blev gift. Hendes valg var den georgiske forretningsmand Vakhtang Kutalev.

Den første ægteskab Ivan

Ivan skuffelse, da han erfarede, at hans kæreste gift, ikke ord. Han besluttede at gå til Moskva for at vinde den russiske show business, for at opnå berømmelse og anerkendelse, men samtidig gøre det klart for Natalia, som hun havde mistet.

Da Ivan var atten, besluttede han at gøre det samme som Natalia Kiknadze (måske fyr ikke engang klar over på det tidspunkt, der driver ubevidst). Urgant skulle giftes med. Hans valg var en pige ved navn Karina, dengang en studerende fra University of Culture i St. Petersborg.

Karina var ældre end Ivan fire år: kun atten han var, og hun - toogtyve. De mødtes på landstedet af en fælles ven. Ivans forældre tror, at tiden for ægteskabet er helt forkert - de er for unge. Hertil kommer, at de ikke godkender valget af sønnen, da pigen var ældre end ham. Desuden Karina elskede at joke på publikum, at hun ikke er bruden Ivan og Andrey Urgant, hans far. Van kunne ikke lide det, selvom Ivan gjorde, som det passede ham.

Tidlige ægteskaber er sjældent glade. Kan ikke holde sammen på familien og Ivan Urgant - ung snart skiltes. Ifølge én version, det var på grund af økonomiske problemer - Ivan ofte havde ingen penge selv at rejse på offentlig transport, ikke så meget på familiens støtte. En elev af St. Petersborg Academy of Theatre Arts spundet som han kunne. Først arbejdede han i en natklub tjeneren, derefter flyttet til en anden, og der begyndte at synge spanske sange, og snart alle forvandlet til en sen nat Vis. To års arbejde på en sådan rytme det klemt som en citron. Farvel til natteliv, John viet sig til musik.

Den første ægteskab Natalya

Biografi Natalia Kiknadze siger intet om, hvorfor hun blev gift tidligt - hvis det blev beregnet eller ægte kærlighed. Det er også ukendt, og hvorfor hun slog op med en succesrig forretningsmand Vakhtang Kutalev. Hvor længe siden var der en splittelse i familien, når Natalia igen begyndt at kommunikere med Ivanom Urgantom eller tidligere?

Nogle journalister og formidle information overhovedet om, hvad Natalya Kiknadze - enken. Sandt eller ej, for at finde ud af hidtil mislykkedes. Det er kendt, at hun i den tid af at leve sammen med Vakhtang Kutalev fødte ham to børn. Men det stoppede ikke hendes skilsmisse, Natalia var ikke bange for at være alene.

Tilfældig skæbnesvangre møde

Det tog mere end ti år siden da, som tidligere klassekammerater Natalia Kiknadze og Ivan Urgant mødes igen. Det skete i 2006 i deres hjemby St. Petersborg, hvor Ivan kom til at bo hos slægtninge. Over middag i en af de hyggelige caféer gamle venner talte om livet, deler glæder og sorger. Tilsyneladende selv om aftenen, besluttede de, at alle disse år på udkig efter hinanden.

bryllup

Kærlig par Ivan og Natalia mødtes i hemmelighed. Om deres forhold i to år vidste vi ikke, hverken forældrene eller pressen. Når Ivan lavet en favorit forslag, havde hun ikke med, jeg pakkede op og flyttede til Moskva. Media rapporter tyder på, at den officielle bryllup parret ikke var, men det er muligt, at de gjorde det i hemmelighed fra alle.

Trods det faktum, at John levede i Ægteskab med Karinoy Avdeevoy og civile med Tatyana Gevorkyan, Natalya Kiknadze han kalder sit første og eneste kone.

Som de siger indfødte berømt showman, hans budskab om, at han skal giftes, kastet alle i chok. De håbede, at brylluppet vil være, men som bruden, de forventes at se tv-vært-kanal "MTV" Tatiana Gevorkian, fordi vi vidste, at Vanya bor med hende i næsten fem år. Det faktum, at han møder en tidligere klassekammerat Natasha, blev de informeret før brylluppet. Ingen ved, hvordan pårørende reagerede på nyheden, hvad enten imod dette valg og Ivan eller ej. Nu kone Urganta Natalia Kiknadze for deres elskede datter. Hertil kommer, at hun er hans mor.

15 maj 2008 fødte hun deres første fælles barn - datteren Nina. Pigen opkaldt til ære for sin elskede bedstemors tv-vært. Ingen vil argumentere med, at moderen til mange børn - Natalia Kiknadze. Børn og familie - er det meningen med livet. Sammen med Ivan det bringer tre døtre.

Rygter om skilsmisse

Ivan Urgant skjuler sit private liv bag de syv låse. På alle spørgsmål vedrørende hans familie, hans kone eller børn, han behændigt formår at grine det ud. For nylig, men pressen rapporterede, at den påståede Ivan Urgant og Natalia Kiknadze skilt. Nogle gange flere kilder offentliggøre regelmæssige nyheder med uroligheder i deres familie. Måske sker, fordi en stjerne ikke ønsker at oplyse det slør af sit familieliv, og journalisterne bare nødt til at slå din fantasi og skrive en biografi Ivana Urganta på deres egen måde.

Var rygter om, at Natalie træt af dette liv, da hun så sin mand i flere måneder. Desuden er der i deres familie alle konflikterne er blevet hyppigere. Tryk er klar til at udgive den domstolsafgørelse om skilsmisse ægtefæller ville kun være en undskyldning.

De seneste udtalelser fra journalisterne blev bekræftet ved en fest i en restaurant «The Garden", som for et par år siden, Ivan gav sin kone - Natalia. Et par bemærket i nogen bedre humør. Journalister bemærkes, at både Natalia og Ivan holdt hårdt og fritliggende, mod hinanden, og kun skabe det indtryk, at de er fine. Umiddelbart dukkede op i pressen de næste antagelser om skænderi i familien og om mulige brud på relationer.

Denne tingenes tilstand ikke passer Ivan Urgant og han for nylig gav et interview til en journalist. Stjerne af den russiske show business, sagde, at flere af hans børn og kone i verden for ham er der ingen, og at rygterne om hans skilsmisse - bare en anden medier trick for at øge placeringen af publikationer, hvori de er offentliggjort.

En anden tilføjelse til familien?

På en af de sekulære partier, som er hyppige besøgende til parret, blev det bemærket, at Natalya er klædt ikke som sædvanlig. Hun var iført en sort, meget bred, ikke holde nede bevægelser kjole. Dette gav anledning til at tale om de mulige fremtidige tilføjelser til familien. Natalia var gravid i fjerde barn? Og snart vil det gå i opfyldelse drømmen Ivana Urganta om fødslen af sin søn? Ingen ved om det, da parret ikke udtaler sig om sådanne udsagn. Tja, vent og se!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.