Kunst og underholdningLitteratur

Familie Kuragin roman Lva Tolstogo "Krig og Fred"

I denne artikel vil vi tale om Lva Nikolaevicha Tolstogo roman "Krig og fred". Der lægges særlig vægt russiske ædle samfund, omhyggeligt beskrevet i produktet, i særdeleshed, er vi interesserede i Kuragin familie.

Romanen "Krig og fred"

Romanen var færdig i 1869. I sit arbejde portrætteret Tolstoy det russiske samfund epoke krig med Napoleon. Det vil sige, det hidtil ukendte dækker perioden 1805-1812. Writer i lang tid fik den idé at romanen. Tolstoy oprindeligt udtænkt til at beskrive historien om helten, Decembrist. Gradvist har imidlertid forfatteren kommet til den konklusion, at arbejde bedste start siden 1805.

For første gang begyndte at blive offentliggjort i særskilte kapitler i 1865 romanen "Krig og fred". Familie Kuragin vises allerede i disse passager. Læseren næsten i begyndelsen af romanen mødes med sine medlemmer. Men lad os tale nærmere om, hvorfor sådan en stor plads i romanen er beskrivelsen af high society og adelige familier.

Rolle high society i arbejdet

I romanen, Tolstoy træder i stedet for en dommer, der begynder processen med high society. Writer vurderer primært ikke den menneskelige tilstand i lyset, og hans moralske kvaliteter. Og de vigtigste dyder for tyk stål sandfærdighed, venlighed og enkelhed. Forfatteren søger at forstyrre de blanke forsiderne af verdslige glans og vise den sande essens af adel. Derfor læseren fra den første side bliver vidne til de lave handlinger begået af adelen. Recall mindst en beruset binge Anatolya Kuragina og Pierre Bezukhov.

Familie Kuragin blandt andre adelige familier er under vagtsomme øjne Tolstoy. Hvordan forfatteren ser hvert medlem af denne familie?

Den generelle idé af familien Kuragin

Tolstoy oplevede familien grundlaget for det menneskelige samfund, derfor knyttet så stor vægt på, at billedet af adelige familier i romanen. Kuragin forfatter introducerer læseren som udførelsesformen i umoral. Alle medlemmer af denne familie er hyklerisk, egoistiske, klar til at begå en forbrydelse af hensyn til rigdom, uansvarlig, egoistisk.

Blandt alle de familier, skildret af Tolstoj, kun Kuragino styret i sine handlinger udelukkende af egne interesser. Disse mennesker ødelagde livet for andre: Pierre Pierre, Natasha, Andreya Bolkonskogo osv ...

Selv familiebånd Kuragin anderledes. Medlemmerne af, at familiebånd er ikke poetisk intimitet, slægtskab og omsorg, og den instinktive solidaritet, næsten korpsånd, som mere ligner forholdet mellem dyr snarere end mennesker.

Familiemedlemmer Kuragin: Prins Vasily, Prinsesse Alina (hans kone), Anatole, Helen, hippolytus.

Basil Kuragin

Prince Vasili - lederen af familien. For første gang læseren ser det i salonen af Anna Pavlovna. Han var klædt i retten uniform, strømper og hovedet og havde en "lyse udtryk i ansigtet af den flade." Prince siger på fransk, altid paraderede dovent, ligesom en skuespiller spille en rolle i det gamle spil. Prince var en respekteret mand blandt de samfund "Krig og Fred" roman. Familie Kuragin generelt ret sympatisk at tage andre adelige.

Prins Kuragin alle slags og velvillige til alle, var en nær kejser, blev han omringet af en flok begejstrede fans. Men for den eksterne godt skjult uophørlige indre kamp mellem ønsket om at virke moralsk og anstændigt menneske og de virkelige motiver af sine handlinger.

Tolstoj elskede at bruge teknikken af misforhold mellem den interne og eksterne karakter. Til dem brugte han til at skabe billedet af prins Vasili roman "Krig og Fred". Kuragin familie, som vi er så interesserede i karakterisering generelt adskiller sig fra andre familier i denne dobbelthed. Hvilket naturligvis han ikke taler i egen favør.

Som for Greven, hans sande ansigt afsløret i skueplads for kampen for nedarvning af den afdøde Grev Bezukhov. Det er her, viser heltens evne til intriger og uærlige handlinger.

Anatole Kuragin

Anatole er også udstyret med alle de kvaliteter, der udtrykker Kuragin familie. Det karakteristiske ved denne karakter er primært baseret på de ord af forfatteren: "En enkel og kødelige tilbøjeligheder" For Anatole liv - en kontinuerlig amok, at det hele skulle arrangere. Denne mand havde aldrig tænkt over konsekvenserne af deres handlinger, og over de omkringliggende folk, kun styret af deres lyster. Tanken om, at for de handlinger, der skal besvares, Anatole aldrig selv havde ikke fundet sted.

Denne karakter er helt fri for ansvar. Selviskhed Anatole næsten naiv og godmodig, det kommer fra hans dyriske natur, hvilket er hvorfor det er absolut. Denne egoisme er en integreret del af helten, han er i det, i sine følelser. Anatole frataget muligheden for at tænke på, hvad der vil ske efter den øjeblikkelige nydelse. Han bor kun nutiden. Anatolien stærk overbevisning om, at alt er kun for sin glæde. Han kender ingen anger, fortrydelse eller tvivl. Således Kuragin sikker på, at han er en stor mand. Det er derfor, i hans egne bevægelser og udseende så meget frihed.

Men denne frihed kommer fra meningsløshed Anatole, som det kommer til sansning af verden, men er ikke klar over det, han forsøger ikke at forstå, hvordan for eksempel Pierre.

Hélène Kuragin

En anden karakter, er indbegrebet af ambivalens, der bærer familien Kuragin. Helen karakteristik som Anatole, perfekt givet af Tolstoy. Forfatteren beskriver pigen som smukke gamle statue, som er tom indeni. Bag udseendet af Helens intet sjælløs hun, selvom smuk. Ikke for ingenting i teksten hele tiden opfylde sine sammenligning med marmor statuer.

Heltinden i romanen bliver personificerede ondskab og umoral. Ligesom alle Kuragin Helen - egoistisk, genkender ikke moralske normer, det lever i overensstemmelse med lovgivningen opfyldelsen af deres ønsker. Et glimrende eksempel på dette er dens ægteskab med Pierre Bezukhov. Helen gift kun for at forbedre deres velfærd.

Efter ægteskabet, har hun ikke ændret sig, samtidig med kun at følge deres lave begær. Helen begynder at ændre sin mand, mens hun har intet ønske om at få børn. Derfor er Tolstoy forlod hende barnløse. For forfatteren, der mener, at kvinden skal være helliget sin mand og opdrage børn, Helen var indbegrebet af de mest ubehagelige kvaliteter, der kun kan være fra det kvindelige.

Hippolyte Kuragin

Familie Kuragin i romanen "Krig og Fred" repræsenterer den destruktive kraft, der forårsager skade ikke blot for andre, men også sig selv. Hvert familiemedlem er bærer af en defekt, som i sidste ende lider selv. Den eneste undtagelse er Hippolytus. Hans karakter gør skade kun til ham, men ikke ødelægger andres liv.

Prins Hippolyte ligner meget sin søster Helen, men på samme tid, han gjorde en Düren. Hans ansigt var "otumaneno idioti", og kroppen er svag og tynd. Hippolyte anderledes utrolig dumhed, men på grund af den tillid, som han taler, alle kan ikke forstå er smart, han eller ugennemtrængeligt dum. Han taler ofte tilfældigt, sætter upassende kommentarer, forstår ikke altid, hvad årsager.

Takket være protektion af sin far Hippolytus gør militær karriere, men han har et ry blandt officerer af hofnar. På trods af alt dette, helten har succes med kvinder. Prins Vasili selv taler om sin søn som "den afdøde fjols."

Sammenligning med andre adelige familier

Som bemærket ovenfor, adelsfamilierne er af stor betydning for forståelsen af den hidtil ukendte. Og ikke forgæves Tolstoy tager flere familier til at beskrive. Så hovedpersonerne er medlemmer af de fem adelige familier: Bolkonsky, Rostov, Drubetskiy, Kuragino og Bezukhov.

Hver adelsslægt beskriver de forskellige menneskelige værdier og synder. Familie Kuragin i denne henseende skiller sig ud på baggrund af andre medlemmer af high society. Og ikke til det bedre. Hertil kommer, så snart Kuraginskiy egoisme invaderer en andens familie Han sender forårsage en krise i hende.

Familie Rostov og Kuragin

Som nævnt ovenfor, Kuragino - er lavt, afstumpede, fordærvede og egoistiske mennesker. De har ikke for hinanden er ingen ømhed og omsorg. Og hvis de bistår, er det kun for egoistiske grunde.

Relationer i familien står i skarp kontrast med den atmosfære, der hersker i huset Rostovs. Her familiemedlemmer forstår og elsker hinanden, de virkelig bekymrer sig om familien, som viser varme og deltagelse. Således Natasha, se tårerne Sony også begyndte at græde.

Vi kan sige, at familien Kuragin i romanen "Krig og Fred" er imod Rostov familien, hvor Tolstoj så indbegrebet af familiens værdier.

Vejledende forhold og gift Helen, og Natasha. Hvis den første snydt på sin mand og ikke ønsker at få børn, er det sidstnævnte blevet personificeringen af det feminine i forståelsen af Tolstoj. Natasha var den perfekte kone og en vidunderlig mor.

Interessant episoder og kommunikation søskende. Hvor forskellige intime venskabelige samtaler Nikolenka og Natasha i den kolde sætning af Anatole og Helen.

Familie Bolkonskis og Kuragin

Disse adelige familier er også meget forskellige fra hinanden.

Til at begynde, sammenligne de to fædre til familier. Nikolai Andreyevich Bolkonsky - den overlegne mand og opfatte sindet og aktivitet. Hvis det er nødvendigt, at han er klar til at tjene sit fædreland. Nikolai Andreyevich elsker sine børn, virkelig bekymrer sig om dem. Det er ikke ligesom ham Prince Vasili, der tænker kun på sin egen fordel, og ikke bekymre sig om velfærd for deres børn. For ham er det vigtigste - penge og position i samfundet.

Hertil kommer, at prins Andrew, Sr., da hans søn senere, desillusionerede med samfundet, som så tiltrækker alle Kuragino. Andrew er efterfølgeren Indenrigs- og synspunkter sin far, mens børn af Prince Vasili gå hver til sit. Selv Mary arver stringens i uddannelse af børn af højtstående Bolkonsky. En beskrivelse af familien Kuragin klart peger på mangel af kontinuitet i deres familie.

Således i familien Bolkonskis, på trods af den tilsyneladende sværhedsgraden af Nikolai Andreyevich regeringstid kærlighed og gensidig forståelse, og den kontinuitet i behandlingen. Andrew og Mary oprigtigt knyttet til sin far, og føler respekt for ham. Forholdet mellem en bror og søster har længe været cool som en fælles sorg - død af sin far - ikke forene dem.

Kuragin så fremmed for alle disse følelser. De er ikke i stand til virkelig at støtte hinanden i vanskelige situationer. Deres skæbne - kun ødelæggelse.

konklusion

I sin roman, Tolstoj ønskede at vise end at bygge en ideel familieforhold. Men han var nødt til at forestille sig, og den værste løsning af familiebånd. Det er denne version er blevet en familie Kuragin, som indeholdt de værste menneskelige kvaliteter. I eksempel skæbne Kuragin Tolstoy viser konsekvenserne af efteråret og moral dyr ego. Ingen af dem har ikke fundet meget ønskede lykke, bare fordi han tænkte kun på sig selv. Mennesker med denne indstilling til livet, i henhold til Tolstoj, fortjener ikke velstand.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.