FormationVidenskab

Det reproduktive system af mænd og kvinder

Karakteristika, der adskiller mand og kvinde, rigtig mange. Dette og holdninger og personlighed, og fysiologiske forskelle, og den anatomiske figur. Ulig i både mandlige og kvindelige, og eksterne og interne seksuelle karakteristika.

Det reproduktive system - det er hele sættet af de organer, der er ansvarlige for processen med reproduktion. Mænd og kvinder er ikke det samme. I forbindelse med denne fornemme gruppe af to tegn:

• primær. Disse omfatter de organer, der er direkte ansvarlige for befrugtning, fosterudvikling og dannelsen af kønsceller. Således mændene til disse funktioner omfatter prostata, æggestokke og penis, og hos kvinder - livmoderen, skeden, etc. Disse organer har forskellige funktioner og har forskellige strukturer;

• sekundære symptomer er der også dem, og andre medlemmer af den menneskelige race, men de ser anderledes ud. Disse omfatter mælkekirtlerne, muskler og skelet, krop hår, stemmeleje, subkutant væv og andre.

Seksuel kvinde System

Dets vigtigste funktion - dannelsen af æg, hvorved der sker befrugtning, dannelsen og udviklingen af en ny organisme.

Mælke (sex celler) modne i to æggestokke, der er i dybet af bækkenet. Denne proces er muligt takket være virkningen af follikelstimulerende hormon, som produceres af hypofysen. Omkring æg boble dannet på overfladen af ovariet (follicle), som er ca. fjorten dage brister. Dette tillader gamet komme ind i æggelederen, hvor under indflydelse af fluidstrømmen bevæger den sig mod livmoderen. Skub æggestokkene modent æg hver fjerde uge. Det er reproduktive system er en kvinde at blive klar til befrugtning.

Slimhinden i livmoderen er gjort tykkere, antallet af blodkar og næringsstofferne deri er stærkt forøget. Hvis, mens i æggelederne, som følge af samleje gamet befrugtes af sæd, der er en ny embryonale stamceller. Det tillægger endometriet, som derefter begynder at udvikle sig yderligere, vender til sidst ind i et foster. Afsluttet graviditet fødsel. Frugten kommer frem i lyset gennem skeden.

I det tilfælde, hvor forbindelsen af kønsceller (mandlig med kvindelige) ikke skete, ægget med blod og slim fortykket afviser livmoderen. Denne periode, der varer flere dage, kaldes "menstruation". På dette tidspunkt, det reproduktive system undergår små hormonelle svingninger, med det resultat, at en kvinde kan opleve lavere mavesmerter og føle noget ubehag. Efter en vis tid i ovariet begynder at genopstå fra folliklen gamet.

Mandlige reproduktive system

Mandlige reproduktive system består af den udvendige (scrotum, testikler og penis) og indre organer (prostata og sædblærer).

Testikler - en mandlig sex kirtler, som er to lille krop. De er placeret i pungen. Daglige testikler producerer enorme antal nye kønsceller - sperm, der består af halen og hovedet. Hertil kommer, den myndighed, der er ansvarlig for produktionen af androgener og dermed fungere som endokrine kirtler.

Under samleje sædceller gennem sædlederen og kombineret med sekreter secernerede accessoriske kirtler. Således er en sæd mænd - sperm.

Kanal, gennem hvilken sæd træk fra scrotum bør være i bughulen og ud i urinrøret - urinrøret. Det er et tyndt rør, som er anbragt inde i penis og fører fra blæren til ydersiden.

Sædceller bære det vigtigste arvelige materiale - kromosomer.

Genital menneskelige system er designet til at opfylde den vigtigste funktion - reproduktion.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.