Kunst og underholdningFilm

Anna Kendrick: filmografi, roller, Biografi

Blandt den nye generation af stjerner en masse dygtige og lovende mennesker, og en af dem var den dejlige Anna Kendrick. Filmografi, den vigtigste rolle, som vil sejre, er ofte at kaste et resultat af en lang rejse og en række dyster vejkanten. Mens Kendrick og karriere startede med biroller, hun formåede hurtigt at vinde sympati for publikum og kritikere, og nu er de fleste af titlerne begynder med navn.

biografi

Anna Kendrick, filmografi, som i øjeblikket har omkring tredive film, blev født i 1985 i Portland. Familien af en revisor og en lærer af historien kom to børn, som siden barndommen tiltrukket kunst. Anna deler hendes passion for scenen med sin ældre bror, Michael, og de to besluttede at blive skuespiller i fremtiden. Allerede i skolen pige, jeg spillede i teatret og i en meget ung alder at erobre New York. Og hun fik det! Ved tretten, hun spillede i Broadway-musicalen "High Society", som han blev nomineret til en prestigefyldt teatralsk award "Tony". Således var hun i stand til at gøre sin vej til det store lærred.

Start en karriere i film

Efter fem succesfulde år i teatret er det tid til det næste trin. I 2003 screener ud billedet "Camp", som deltog i forgrunden tog debutant Anna Kendrick. Filmografi hovedrollen med sine spark fire år senere, takket være optagelserne i filmen "Granit videnskab." Filmen blev underkastet alvorlig kritik, men den fungerende af Anna blev værdsat. Parallelt med den feature-længde film hun har handlet i TV-serier som "indbegrebet af frygt" og "Viva Laughlin", men ringe succes, har disse roller ikke været. Så går hun til støbning af sagaen "Twilight", der som et resultat viser det sig at den udformning af billedet på skærmen, Jessica, en klassekammerat af hovedpersonen. Denne begivenhed er blevet et solidt fundament for hendes efterfølgende karriere. Omkring samme tid, ser det i filmen "The Marc Pease Experience" og "Et eller andet sted", men de er forblevet en kontrolpost.

Dokumenteret succes

I 2009 screener ud på billedet med Dzhordzhem Kluni og Vera Farmiga, "op i luften" og kvindelige birolle i den glimrende udfører Anna Kendrick. Filmografi skuespillerinde derefter stiger til et helt nyt niveau, takket være det faktum, at over billedet af Natalie Keener ventede på hende nominering for alle de mest prestigefyldte præmieoverrækkelse sæson, herunder "Oscar", "Golden Globe", og MTV Movie Awards. Der er en masse rygter om nedskydningen af billedet af den proces, der var konjugat med konfliktsituationer. Men Kendrick talte varmt om sine jævnaldrende og Clooney indrømmede, at det er svært at opfatte det som en global sex symbol, og deres forbindelser er karakteriseret som familie. Efter denne rolle på forslag Anna ikke rebound, og hvert år kommer frem på skærmen i mindst to film med hendes deltagelse.

Udvalgte værker

I flere år, i lyseffekten af den nye "Twilight", som hver især deltager fortsat Anna Kendrick. Filmografi efter genre hun har den mest forskelligartede. I mellem "Twilight" skuespillerinde blev trukket tilbage fra Edgar Wright i filmen "Scott Pilgrim mod verden", hvor han spiller den ældre søster til hovedpersonen. Hun er også involveret i den succesfulde film "Livet er smukt", hvilket gør bekendtskab med Joseph Gordon-Levitt og Setom Rogenom. I tegnefilmen "ParaNorman" giver hun sin stemme til en af hovedpersonerne, således at tilføje til statskassen af sin egen erfaring. Under produktionen af filmen "Hvad kan forvente, når du venter" Anna mødtes med Elizabeth Banks. Dette resulterer i en regulær partnerskab i filmen "Pitch Perfect", hvor Bankerne fungerede som producer og stjernespækket Anna Kendrick. Film kreditter, mange er forbundet med denne film, efter optagelse ud klippet til sangen «Cups», som hun optrådte i musicalen.

De seneste og fremtidige projekter

Skuespillerinden forsøger sig i forskellige genrer, men for det meste foretrækker komedier. Blandt de seneste film med hendes deltagelse kunne kaldes "drikke buddies", "Glædelig jul" og "Hvis din kæreste -. En zombie" Også på skærmene konstant gå musicals, stjernespækket Anna Kendrick, der udfører. Film kreditter omfatter sådanne kendte filmatisering af Broadway, som "Jo længere ind i skoven," og "de sidste fem år." Men dramatiske roller der er også til stede, såsom i filmen "Voices", "kage" og "In Search af branden." I 2016 forventes det, at give så meget som 6 billeder, hvor vises navnet Anny Kendrik. Beundrere af hendes talent skal forvente film som "Holler", "jobsøgning", "revisor" og "trolde". Desuden er næsten alle medvirkede hun.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.