Nyheder og SamfundNatur

Krim Nature Reserve: border Tours

Wildlife skal beskyttes. I vores land har sine egne reserver og beskyttede områder. I sådan et unikt sted som Krim-halvøen, i lang tid er der et naturreservat. Krim-halvøen er rig på flora og fauna, mineralressourcer, mineralske fjedre - you name it. Desuden er det en stor historisk område, der tiltrækker krybskytter og sorte gravemaskiner.

Oprettelse reserve

Omgivet på næsten alle sider af havet forbundet med fastlandet kun en relativt smal stribe af Krim - en velkommen hvilested for tusinder og atter tusinder af turister, der også udgør en trussel mod den unikke natur af et levn planter. For at beskytte de unikke gaver af naturen i 1923 ved dekret af Folkekommissærernes af RSFSR den første naturreservat blev etableret. Krim Reserve Imperial Hunting (etableringsåret - 1913th) med små områder på bjerget Big Chuchel blev udvidet til 16 000 ha, og i samme år - op til 23.000.

Ikke alene blev skudt, men også dyrkede

Det skal bemærkes, at i Kongens Helligdom hovedsageligt viste gæsterne bragt her, herunder udenlandske dyr. Ved zakaznik på den personlige orden kongen blev det bygget en smuk vej stadig eksisterer i dag under navnet Romanovskoe motorvejen.

Her designet specielt royal chasseur tjeneste udkig efter rensdyr og ture, iberiske geder, bison og muflon indført fra Korsika. Reserve og reserven er ikke synonymt, de adskiller sig fra hinanden i, at der i det første beskyttes, er selvstændig art, ofte sjældne eller truede planter og dyr.

den sovjetiske æra

Når hele området og alle, at det eksisterer, er en menighed af staten, er et naturreservat. Krim jord ward straks fik en vejrstation, laboratorie- og museum. Der er blevet udført aktivt forskningsarbejde. Men krigen intet er sparet: brændt skov reserver på et grundareal på 1.500 hektar, blev fuldstændig udryddet bison, det meste af hjorte og rådyr, ødelagde museet og laboratorium. Men umiddelbart efter befrielsen af Krim fra angriberne, i 1944, Krim Nature Reserve blev restaureret og dens område er udvidet til 30 300 hektar. dens branchen "Swan øer" blev etableret i 1949. Den består af den nordvestlige del af halvøen og øerne 6, hvor en masse fugle - op til 265 arter. Af dem bor permanent på øerne 25 arter, herunder svaner. Under regeringstid af N. S. Hruscheva og L. I. Brezhneva reserveret område blev forvandlet til en regering jagtområde frekventeres ikke kun af indenrigspolitiske bonzes, men også i udlandet. Reserve status blev restaureret i 1991.

geografisk information

Nu er dette område, og hvad er dens dimensioner? Det samlede areal af 44,175 ha opdelt i to dele. Branch "Swan Øer" indtager 9612 hektar i den nordvestlige del af steppe zone af halvøen og dele Karkinit vand i bugten, en del af Sortehavet, som ligger mellem kysten af halvøen og fastlandet. De resterende 34 563 hektar - udvinder og skovbrug, og hovedparten af reserven. Det omfatter dele af de vigtigste højderyg af Krim bjerge, bakker og bjerge af Inner Basin imellem dem. I den reserverede del og er Yaltinskaya jajla Gurzufsky jajla, Babugan-jajla og Chater Dag-jajla. Krim sæter (sommer græsgange) - et kuperet plateau med toppe. Chatyr-Dag-Yayla ligger de højeste bjerge - Roman-Kosh (1545 m) og Big Chuchel (1387). I denne del er der flere taster 300 bjerg, flod Alma, swing og ti andre.

Flora og fauna i reserven

Det er nødvendigt at fastsætte, at ikke en eneste reserve i Krim. Der er lignende strukturer på forageren OPUk og Marian, der Yalta, Kazantip, Karadag reserver, er "de Astana moser" og forbeholder sig Krim. På halvøen er der foruden de ovennævnte faciliteter 30 naturparker og 73 beskyttede natur-monument. Flora og fauna er så rig, at det fortjener en særskilt artikel. Man kan kun konstatere, at her vokser 1200 plantearter, hvoraf 29 er opført på den Røde Europa. Den fauna er repræsenteret ved 200 arter (160 - fugle, 37 - pattedyr) hvirveldyr, hvoraf 30 er også på den Røde. Hvirvelløse - 8000 arter. Fordelingen af flora og fauna afhængige af højtliggende zoner. Her er koncentreret halvdelen af alle arter af flora og fauna i Krim.

Dimensionerne er imponerende

Grænserne for Krim Nature Reserve, eller snarere et bjerg-træ del uden "Swan øer", som ligger på den nordvestlige del af halvøen, kan ses på vedlagte kort-ordningen. Det er klart, at det er den største i Krim.

Desuden er han er den ældste. Naturligvis efter returnering af Krim i Den Russiske Føderation alle grænser reserven vil blive ændret: mere ambitiøse mål vil blive stående foran dem.

Den længe ventede og anstændigt hukommelse

Jubilæum i Krim-året for den store sejr blev mødt tilstrækkeligt. Blandt de mange afholdt til ære for 70-året for begivenheden vil gerne nævne en ting - åbningen af monumentet til Krim naturreservat. Museum of Partisan Glory er det første objekt af kulturarven, som blev bygget i det sidste år, som er brugt på halvøen for Den Russiske Føderation. Museet ligger i en højde af 1300 meter over havets overflade, i det område af cordon røde sten. Han er en hyldest til guerillaen, hvis antal var ganske betydelig. 500 af dem gav deres liv for befrielsen af Krim.

Del forudsat turister

Reserven dækker en del af bjergene mellem Yalta og Alushta. Her er den berømte "Arbor af vind", hvorfra du kan se Ayu-Dag Gurzuf og Partenid. Her er Cosmas-Damianovsky kloster, som daterer sig tilbage Savluh-Su - en af de berømte helbredende kilder i reserven. Der er en ganske stor dambrug. Af flere grunde er uafhængige turister, der besøger reserven forbudt, post kun med en aflevering, ved kun at aftale og ledsaget af en guide.

Nyt liv oplever Krim naturreservatet. Alushta, som er den oprindelige hovedstad i fredskov, det har en særlig plads - her er forvaltningen af reserven, den Natur- og dendrozoopark. 1600 Museum udstiller fortæller om flora og fauna i reserven, om historien om dets oprettelse.

gode ruter

Alushta begynde to miljøundervisning rute for organiseret besøg. Krim Natural Reserve udflugt omfatter kun denne by udvej. I den første rute gives 2 timer. Det formodes at besøge Cosmas-Damian kloster og dambrug. Kloster omkring 160 år. Det ligger 22 km fra Alushta i en højde af 750 meter over havets overflade. Det er en fungerende kloster, den vigtigste gårdhave, som - i en lille by Partenit. Ørred gård blev bygget i 1958. Turister får tilbudt at udforske den udendørs forskningslaboratorium.

tidløs Krim

Ruten nummer 2 længde på 60 km kaldes "Krim reserverede". Inden for 5 timer turister mødes og råber unikke charme Krim denne del. Udflugten starter i Alushta og slutter en pære cordon, vejen til der er temmelig kompliceret, fordi det repræsenterer en streamer. En del af det er den berømte, bygget i 1913, en vej brolagt dekret Nikolaj II, den såkaldte Romanovskoe motorvejen, omgivet af en fantastisk dyreliv. På ruten mange udkigsposter, i betragtning af, at stoppet. Ud over de to objekter omfatter den første rute besøg Chuchelskogo passere, hvorfra vejen fører til bøgeskove og kilden til den største lokale Kacha floden. Næste stop - kulminationen på ruten, "Arbor af vind", som ligger i en højde af 1424 m over havets overflade. Blandt de mange attraktioner i bunden kan du se "Artek". Dette efterfølges af Nikita Pass ligger stop - cordon af røde sten.

anmeldelser

Ord til at beskrive de lækkerier tilbydes et valg af ruter ikke er muligt, at de skal ses. Vi kan sige, at Krim Natural Reserve er de mest begejstrede anmeldelser. Hvis selv forhandlet nogle mangler, er det stadig en bemærkning slutter udråb af beundring natur, skønhed unikke arter, luft, en fantastisk kombination af havet og bjergene.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.