ForretningLandbrug

Trout Farm i Adler, Moskva, Karelen. Især ørred virksomhed

Alle former for fisk specialiteter i vores tid bare nyde enorme popularitet. I dette tilfælde, måske den mest foretrukne er de retter tilberedt med ørreder. Fortynd denne "kongelige fisk", herunder i Rusland. Har specialiseret sig i dyrkning af dambrug er primært i Karelen. også prale, at det har en ørred gård, Adler. Hertil kommer, er registreret i Rusland, mange virksomheder beskæftiger sig med forarbejdning og afsætning af sådanne fisk.

avlsmetoder

Der er to grundlæggende teknikker, der tillader kunstigt dyrket råvare ørred i industriel målestok:

  • Bur metode. I dette tilfælde er fisken opdrættes direkte i naturlige vandressourcer. Dog er deres del indhegnet gitter. I de resulterende "bure" og udgivet fiskeyngel.

  • RAS. Dette er en mere moderne og effektiv metode, kræver imidlertid en stor oprindelige investering. I dette tilfælde de fisk opdrættet i kunstige damme hjælp komplekst udstyr.

Ørred gård i Karelen

I dette land til avl "kongelige fisk" anvendes, og de andre teknikker. Organiseret dambrug i Karelen I de fleste pels og fiskeri gårde. Der er opvækstområder for eksempel i Sortavala, Pitkäranta, Kem områder.

Cage metode ørred opdræt bruges primært virksomheder, som ligger i Onega og Ladoga søer. Siden 1996, begyndte vi at organisere dambrug i Karelen ved bredden af Nordsøen. En af de vigtigste i øjeblikket er af "Ørred."

Selvfølgelig er der er her og virksomheder inden for forarbejdning af fisk. Som et eksempel, JSC "Sortavala fiskefabrik" og JSC "Karelrybflot". Lavet ved at behandle moduler selv bedrifter med avl ørred.

Sochi økonomi

Den ældste dambrug er beliggende i byen Adler. En gang i floderne i Sortehavets kyst vodilos en masse fisk. Men efter disse steder er blevet tilpasset til den alrussiske udvej ørred på grund af forurening af vandområder og slibning kan begynde at trække. Derfor besluttede den sovjetiske regering at organisere sig i disse kant har specialiseret sig i opdræt af fisken.

Hovedformålet med opførelsen af komplekset var bevarelsen af ørred befolkning og give turister med lækre retter fra hende. dambrug fabrik blev bygget i 1964. I dag er det måske den største i landet dambrug. Sochi kan være stolte af dem ved at højreklikke. I denne by, der sælges ture til dammene, herunder dem, specielt til fiskere. Fang store fisk i Sochi økonomi har mulighed for hver. Dette vil igen, bliver en ekstra indtægtskilde for virksomheden.

udflugter

Beboere i Rusland og andre lande, der kommer til hvile i Sochi, har mulighed for at besøge dambrug og for at se, hvordan man dyrker "kongelige fisk."

Farm ligger kun få kilometer fra Adler lufthavnen. Ørred dyrkes ikke i bure og kunstige reservoirer. damme længde på 100 m, bredde - 10 m, dybde -. 1,5 m i den samlede økonomi udstyre 111 sådanne damme.

racen fisk

Og i Karelen, og i Sochi avlet primært regnbueørreder, er af stor økonomisk værdi. Adler ørred gård, blandt andet har arbejdet på at få nye arter af fisk. For eksempel, kun her kan du se en særlig gylden ørred, kaldet specialister i "gul". Denne fisk findes kun i nogle reservoirer af Amerika.

Blå Ørred og en bestemt art, gydende to gange om året - det er også noget, der kan være stolte af, sagde dambrug. Adler tilbyder sine turister til at se på disse usædvanlige arter af fisk. Sidstnævnte, desværre dukkede spontant. Men arbejder på plantesortforædler forsøger at bringe rock steady, gydende to gange om året, kunstigt. Og der er alle forudsætninger for det faktum, at før eller senere vil de lykkes.

Funktioner af organisationen

Trods det faktum, at i dag på salg har moderne udstyr til at organisere systemer til opdræt af denne fisk næsten hjemme, russiske iværksættere er ørred forretning med forsigtighed. Alt sagen i højrisiko-organisering af en sådan virksomhed.

Ørred dyrkning teknologi er ganske kompliceret. Efter landing af fisk i dammene for profit bør være tilstrækkeligt tæt. Manglende overholdelse af visse fodringsmetoder, beluftning og så videre. fisk kan simpelthen syg. Og dette igen, vil føre til angreb og store tab.

Den anden begrænsende faktor er behovet for store investeringer i de tidlige stadier af erhvervslivet. Værd udstyr til avl ørred, meget dyrt. Commodity vægt som fisken når en meget lang tid. Ved det tredje år af livet, det vejer omkring 500 g På omtrent samme tid det starter og gyde.

Ikke desto mindre ørred gård anses for at være en ganske indbringende forretning. Den årlige indtægt i virksomheden (10 tons fisk) kan være omkring 3 millioner rubler. Derfor er økonomien i denne specialisering stadig aktivt skabt og udviklet i Rusland. Som et eksempel, det samme Karelen, hvor de fleste af disse selskaber er blot privat.

Der er tilsvarende virksomheder i andre regioner af landet. For eksempel, fiskeri virksomheden opererer selv i Moskva - Khimki. Dette er en forholdsvis populær dambrug "Gangway", et velkendt beboerne i hovedstaden, til at vokse, og også implementerer stør og karper.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.