ForretningLandbrug

Behøver jeg at afbryde de nederste blade af kålen: de "professionelle" og "ulemper"

De, der ikke ved, det er muligt, og om det er nødvendigt at afbryde de nederste blade af kål, ofte selv fratage sig af en god høst. Og det er derfor denne grøntsag er så lydhøre over for menneskelig indgriben i deres naturlige processer, skal vi forstå ved hjælp af viden og erfaring fra fagfolk.

Myter landmænd selvlært

Det mest problematiske kultur til lastbilchauffører er kål, som de planter ofte dør i jorden af mangel på vand og gødning. Men selv de rostochku der var i stand til at bevæge transplantationen og fik vant til det nye miljø, ikke giver det ønskede resultat - store og tætte med en gaffel. Årsagerne til denne "fiasko" landmænd kan være masse, da nedbrydningen af jorden og slutter med de insekter og skadedyr. Men at afskrive alle de fejl kun naturlige faktorer er ikke det værd. Det forårsager stor skade på anlægget og uerfarne gartner, bryde reglerne for pleje for kultur og blande sig med den naturlige dannelse af stikket. Derfor, for at forstå, om at afbryde de nederste blade af kålen er nødvendig, bør det være mere detaljeret. Også tage hensyn til synspunktet om dette spørgsmål både nybegyndere og professionelle.

Mange "professionelle" jord gerninger er overbevist om, at æstetiske udseende af hoved ikke skulle ødelægge de deforme dækker blade i køkkenet har oplevet værtinde, såvel som i haven. Hertil kommer, er de selv overbevist om, at de ved, hvordan og hvornår man skal afbryde bladene af kålen til gafler komprimeret og steg i størrelse. Samtidig, der fastholdt sit synspunkt i dyrkning af grøntsager, argumentere ingen af reglerne fra det agronomisk position, de ikke kunne. Sådanne overbevisninger er bygget på traditioner tidligere generationer, og bestyrelser såsom selvlærte landmænd, der ikke kender, om at afbryde de nederste blade af kålen skal være.

Anbefalinger fra professionelle agronomer

Ikke kun baseres på erfaring, men også viden, eksperter på området for dyrkning af indenlandske grøntsager er meget stejlt på spørgsmålet om, hvorvidt du har brug for at slå ned pande kålblade. Deres utvetydige negativt svar gælder ikke kun for de syge og beskadiget af skadedyr af den vegetabilske. I andre tilfælde kræver det ikke kål pause fra de nederste blade, som er assimilation apparater til hele anlægget. For det første, de beskytter gaflerne mod indtrængen af insekter, der ønsker at drage fordel saftig kål. For det andet overtrækket forlader funktion som fugtighed og temperatur controller. Og for det tredje, de beskytter hovedet mod at blive inficeret af forskellige patogener, så selv om opbevaring kål anbefales at lade nogle få, der dækker blade.

Konsekvenserne af en overtrædelse af den naturlige vækst i kål

Debat om, hvorvidt eller ikke at afbryde de nederste blade af kålen, skal det erindres, at anlægget - er en kompleks organisme, der alene er ansvarlig for dets vækst. Hver af dets dele gør sit uerstattelige funktion, så fjernelsen af overdækningselementerne fører til en krænkelse af naturlige processer. Og det gælder ikke kun grønt, men også visne og rådne blade, som bruges til at plante såkaldte "renovationsafgifter".

For dem, der stadig tvivler på, om det er nødvendigt at afbryde de nederste blade af kålen, skal det erindres, at de skiver af denne grøntsagssaft aktivt udskille en bestemt duft. Og hvis denne duft til en mand er næsten umærkelig, det er meget attraktivt for insekter. Efter et par minutter efter fjernelse af hovedet af kål blad vil det bare angrebet af forskellige skadedyr, og resultatet - en svag skrantende plante og manglen på en god høst.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.