ForretningLandbrug

"Fitosporin" for tomater. Kæmper med Phytophthora

Den kost af hver person skal være en bred vifte af grøntsager, herunder tomater. Desuden i top ti mest nyttige for folk mad, de indtager førstepladsen. Her kan du nyde samt tomater, butikkerne har året rundt. Men der er et andet problem: at skære et stort og smukt at se på tomat kan være et tyndt lag af kød for at se den hvide "skelet". Det er ham, der giver tomater deres stivhed gør dem transportabelt. Producenterne kan forstå, fordi de er nødvendige sorter og hybrider, som giver et højt udbytte, som bærer langsigtet transport og velholdte. En forbruger klager over manglen på smag i disse tomater er berettigede, men reglerne er dikteret af markedet.

I denne situation, gavner mere ejerne af villaer og haver, samt landdistrikterne. Efter alt, kan de tillade sig at dyrke velsmagende og sunde tomater. Men selv her er der faldgruber. Ikke alle gartner er muligt at dyrke en god høst af tomater. Årsagerne til denne situation er mange, og en af dem er kartoffelskimmel. Dette angreb påvirker tomater regelmæssigt. Gartnere er naturligvis, midler til bekæmpelse af det. Og en af dem er et stof "fitosporin" for tomater.

Dette miljøvenlige fungicid, som er baseret indeholder Bacillus subtilis. Det er en naturlig og venlig bakteriekultur på humus medier. Præparat "fitosporin" for tomater er effektive mod en række bakterielle og fungale sygdomme. Det bruges mod skurv, sort læder, forfald, skimmel og rodbrand. Dette værktøj hjælper dig med at beskæftige sig med muggen frø, sætteplante rot, brun rust, meldug, boblende og støvbrand, Alternaria, Septoria og mange andre sygdomme. Forberedelse "fitosporin" for tomater har stærke immunstimulerende og anti-stress egenskaber. Dens anvendelse accelererer vækst, øger produktiviteten af denne afgrøde og reducerer risikoen for reinfektion.

Men "fitosporin" behandling vil være mere effektiv, hvis du bruger det også til frø. Og når der dyrkes planter, bør planterne vandes med jævne mellemrum med en opløsning af vand "fitosporin", vil dette øge immunitet tomater. Efter sin landing på en konstant buske af tomater bør fra tid til anden at sprøjte det samme stof. Men hvis det efter alle var de første tegn på Phytophthora, er denne procedure gennemføres regelmæssigt, og de berørte dele af planten er fjernet. Det er værd at bemærke, at stoffet "fitosporin" for tomater er en biologisk middel, så tomaterne kan indtages næsten umiddelbart efter behandlingen.

Der er to former for frigivelse af lægemidlet. Den første - en pasta, men de mere populære "fitosporin" - pulver. Instruktioner er inkluderet med hver af dem. Midlerne i poser på 200 g, fortyndes i 400 ml vand. Og så den dannede opløsning bruges allerede afhængig af den type behandling. Fx iblødsætning tomatfrø taget 2-4 dråber opløsning "fitosporin" glas vand. A spray planter har brug for at fortynde 2-3 teskefulde af lægemidlet i 10 liter vand. Det burde være nok til 100 kvadrat firkanter. Men de kan behandles kompost. At gøre dette i en liter vand fortyndet spiseskefuld opløsning, og denne mængde er behandlet kompost masse 50 kg. Også "fitosporin" kan vandes, når jorden Perekop. Her på 2 ruder brug for en spiseskefuld af lægemidlet opløst i 10 liter vand.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.