SundhedSund kost

Brugen af hund steg som et multivitaminlægemiddel

Helbredende egenskaber hos dogrose er kendt for mennesker fra tidens ældgamle. Selv i middelalderen blev afkogninger af dets frugter brugt efter sår, alvorlige sygdomme og simpelthen for at styrke kroppen.

Med udviklingen af videnskab blev brugen af hundrosen bevist i laboratorieundersøgelser, og populariteten af denne plante steg markant. I moderne medicin bruges blade, blomster, rødder, men frugter anses naturligvis for de mest værdifulde. Og det er ikke overraskende, fordi de indeholder en rekordmængde af C-vitamin, hvilket er meget mere end i appelsiner og endda citroner. Hertil kommer, dogrose er en fremragende kilde til vitaminer B1, B2, P, PP, K, caroten, tocopherol, pektinstoffer, citronsyre og æblesyre, fosfor, kalium, jern, kobber og mangan. En sådan forskellig sammensætning bidrager til normaliseringen af stofskiftet i kroppen og påvirker positivt arbejdet i mange af sine systemer.

Brugen af hund steg som et multivitamin lægemiddel er udtrykt i sin generelle styrke og toning virkning. Brugen af drikkevarer, der fremstilles på basis heraf, stimulerer arbejdet i mave-tarmkanalen, nyrerne, leveren og gonaderne, fremmer vaskulær styrke og øger kroppens modstand. På grund af sin koleretiske virkning er hundrosen brugt til at forbedre galdeblæren. Når du bruger frugterne af denne plante i foråret, behøver du ikke bekymre dig om et sådant almindeligt problem som beriberi.

Bevist også fordelene ved hundrosen til det kardiovaskulære system, som består i at styrke blodkar og kapillærer og normalisere blodtrykket. Ved brug af afkog og infusioner fra frugterne af denne plante forbedres blodets kvalitet og risikoen for aterosklerose reduceres.

Men selv med et sådant helbredende anlæg skal man tage sig af, da i nogle tilfælde kan hundens skader være mere håndgribelig end god. Det anbefales ikke at bruge det til personer med høj surhedsgrad, tromboflebitis og åreknuder. Dem, der lider af gastritis eller et mavesår at bruge bouillon bør være yderst forsigtig. Regelmæssig brug af stærke vandhugger af dogrose fører til ødelæggelse af tandemaljen, så efter hver indtagelse af disse drikkevarer er det tilrådeligt at skylle munden med vand eller mundskylle. Med problematisk hud og tendens til allergi bør bouillon tages meget omhyggeligt for at undgå eksacerbationer.

Dogrose er ligesom mange andre urteprodukter gode og dårlige på samme tid. For ikke at skade din krop, er det bedre at konsultere din læge, før du spiser dens frugter. Og først efter at være sikker på, at effekten vil være rigtig positiv, kan du begynde at lave madlavningspulver, infusioner og te fra hundenrosen.

Til intern brug er de nyligt indsamlede frugter bedst egnet, som kan tørres uafhængigt hjemme eller købes på apotek. Der er mange opskrifter til forberedelse af infusion eller te fra rosen hofter. Den enkleste metode er som følger: En spiseskefuld vasket og tørret frugt hældes i termoserne, hældes med kogende vand (to briller) og infunderes i 12 timer. Det er bedst at gøre denne enkle operation om aftenen, så morgenen kan begynde med en behagelig og sund drikke, der erstatter dem med et traditionelt te- eller kaffekage.

Med regelmæssig brug vil fordelene ved hundrosen manifestere sig i at forbedre trivsel og styrke hele kroppen. Modstanden mod stress og udbredte infektioner, herunder forkølelser, vil stige på grund af den høje koncentration af vitamin C. Og som følge heraf vil stemningen mærkbart blive bedre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.