Hjem og familieTilbehør

Pillow "bryst" - original gave

I forventning om forskellige helligdage, lider mange piger spekulerer på, hvad at give din elskede mand. Selvfølgelig kan du kompilere en lang liste af muligheder, men ikke det sidste sted i sin originalitet tager pude i form af et bryst. Dette kan være en del af en krop af abstrakte kvinder og næsten en nøjagtig kopi af giveren af busten.

pude

Generelt oprindeligt pude "bryst" blev skabt i samlingen "Anti-stress". Det er ingen hemmelighed, at nerven situation har en enorm indflydelse på dit humør og helbred. For hurtigere afslapning og denne samling blev oprettet. Pakket produkter var polystyren mikrokugler, som også består af den største hemmelighed. Takket være denne pakke, de er meget bløde, de er rart at røre ved og ælt. Hertil kommer, en funktion af sådanne pakninger er, at produktet tager form af et hoved, som bidrager til behagelig søvn. Blot ved at holde en pude "bryst" i hånden, kan du føle suset af positive følelser. Og hvordan kunne det være anderledes, fordi det er denne del af en kvindes krop har de største "anti-stress" kvaliteter.

Til dato har dette punkt blevet frigivet i andre samlinger og andre formål. Oftest afbøde "kvindelige bryst" løssluppent købt som en souvenir. Pakningen af disse produkter, som gør fremstillingen materiale kan være helt anderledes. De er lavet i forskellige farver, former og størrelser. Nu kan du købe sådan som en souvenir, og gøre det til din egen.

hvor man kan købe

Pillow "bryst" er solgt i mange online butikker, kan det findes i detailforretninger, realisere souvenirs, ting til huset eller strøelse. Varianter i hvert fald massen. Omkostningerne ved disse puder i gennemsnit med 600 rubler.

deres egne hænder

Her er mulighederne også. Pude kan være fremstillet af stof eller slips. Valget afhænger af tilgængeligheden af tid, lyst, og beløbet. Pillow "bryst", relateret til ordren vil koste mere end blot køb eller oprette din egen. Derfor er det nødvendigt at tænke på forhånd om dette aspekt. Pillow "kvindelige bryst" lavet mester værd 1,5 tusind rubler. Find dette produkt kan være på specialiserede sites for strikkere.

Master klasse

Hvis du har nogle strikning færdigheder, tid og lyst, kan en souvenir gøres uafhængigt.

Pillow "bryst" 30h22 cm i størrelse kræver følgende materialer:

  • Garn kødfarvet - 150 g, pink - 20 g.
  • Kroge № 4.
  • Materiale til udstopning. Dette kan være polstring polyester, skum, uld, tøjstykker, savsmuld, piller af gamle dekorative puder - noget.

Først skal du linke de to vinger til de fleste pads. For at gøre dette, er du nødt til at ringe 50 sting. Efter dette, strik 40 rækker af søjler, uden fm. det bør således frembringe to identiske baner. Sy dem på tre sider og stramt fylde fyldstof. Sy resterende side, gevindsnit, tips spændt korrekt ned i puden.

Derefter er det nødvendigt at begynde at strikke selv "bryst". Primært brugt lyserød tråd. Hver række skal begynde og slutte med en luft løkke forbinder kolonne.

Af masker du har brug for at lave en ring, binde sine dusin kolonner, uden fm. Efter at to rækker af strikke uden stigninger. I de tre efterfølgende rækker at tilføje gennem søjlen. De sidste syv rækker strikke igen uden gevinst. Det andet "bryst" fit på en lignende måde. Sy de to "bryst" til hovedpuden, efterlader plads til at indføre et fyldstof. Efter pænt og stramt pakning vil blive placeret, "bryst" skal endelig sy stram sting. Spidsen af trådene stramme i produktet igen.

Denne pude "bryst" er godt, fordi det er muligt at vælge en hvilken som helst gaveartikel: størrelsen af "bryst", og farven og størrelsen på puden. Med øget entusiasme kan endda variere flyet, eller bule "nippel", der forbinder det på et lidt anderledes mønster.

Hertil kommer, at mange strikkere tilbyder supplere denne pude tilbehør - oftest strikke bh. Dette kan være gennembrudt undertøj, badetøj og stram, og odezhka khaki til en gave til ære for de 23 i februar. Under alle omstændigheder, sådan foreliggende fornøjelse og donoren og skænke. Intet menneske kan ikke være ligeglade med sådan en original gave. Især sætter pris på hans individuelle tilgang til fremstilling af en overraskelse.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.