Hjem og familieTilbehør

Clutch kuvert med sine hænder

Clutch kuvert - meget feminin og elegant tilbehør. Det pynter og fuldender billedet af kvinder. Og hvis tidligere var det følgesvend på sociale arrangementer og fester, men i dag er det en funktionel og alsidig ting hver dag. I butikkerne kan du finde kløerne på en hvilken som helst størrelse, farve og stil. Men hvorfor ikke skabe for sig selv et unikt, eksklusivt model selv? Denne taske der bedst opfylder din smag og behov.

Hvordan man laver en kobling konvolut med hænderne? I virkeligheden er dette ikke nogen big deal.

Før du begynder, afgørelse om størrelsen, materiale og stil dit tilbehør. Valg af størrelsen af den fremtidige kobling, så husk, at det er stadig ikke en pung, en håndtaske. De mest optimale indstillinger er som følger: 15x20 cm, men du kan også sy og en stor kobling.

Nu, med hensyn til valg af materiale. Vinteren er bedst kobling lavet af tæt vævet. For eksempel fra afdækningsstykket, uld eller læder. Sommer-versionen vil tage sig godt af materialer som satin, silke eller fløjl. Stoffer har brug for omkring en halv meter, og glem ikke at købe materiale til foring.

Lad os starte! Før du foretager en kobling konvolut, skal du lave et mønster. Fra pap skåret ud et rektangel størrelsen af de fremtidige poser. Nu er vores behov for at overføre mønstret på stoffet vrangen ud. Lægge stoffet nedad og trække en kridt eller et stykke sæbe udskåret mønster. Følg proceduren to gange for at komme til vævet tre kasser på hinanden. Gør det samme på indersiden stof.

Fra toppen af rektanglet gøre Valve lommer. Det viste sig noget i retning af en udvikling kuvert. Det samme skal ske på foring stof.

Det næste skridt - syning. Stoffet til foring til at sætte ansigt op, folde og sy. Resultatet blev en lomme. Næste du nødt til at gøre det samme med de vigtigste stof, bare vende vrangen ud. Dernæst forbinde basen til koblingsbelægningen, quiltet syninger. Produktet er en nervepirrende og sy låse færdige kobling kuvert. Det kan være en knap eller et spænde, afhængigt af din smag.

Du kan sy læder kobling. Det er lige så nemt som fra normalt væv. Huden skal vælges for koblingen forsigtigt. Tænk på den fremtidige udformning af håndtasker. Du kan endda lave en skitse. Meget elegant og smuk hud vil se lyse farver og kontrasterende sorte lyn.

Så forberede alle de nødvendige værktøjer og materialer: læder segmentet, stifter, lynlåse, sakse. Når du vælger lyn huske på, at det skal være på størrelse med fremtidens kobling.

I henhold til ovenstående skema, gør mønsteret. Skær det ud. Den første ting at fastsætte bulavochkami til den lange side lynlås kobling. Derefter kan du sys det til lærredet. Og først derefter bane sidesømmene.

Kobling konvolut har en simpel form. Derfor gør det din egen er ikke svært. Derudover kan du gøre det ud af det samme materiale som dit outfit. Denne kombination vil se meget elegant. Nu behøver du ikke længere at søge efter og vælge dit foretrukne design kobling. Sy det selv til din smag!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.