Hjem og familieTilbehør

Kænguru til børn: det anbefales at bruge i hvilken alder?

Fødslen af et barn - det er den største glæde i livet for alle. Mange unge forældre ønsker deres barn til at bære på dine hænder hele tiden, men over tid barnet vokser og bliver tungere. Og nogle gange den vokset barn i dine arme, kan kun bære paven. Derfor er der et behov for at købe en kænguru for børn. I hvilken alder kan jeg bruge det? Normalt er det skrevet i vejledningen (afhængig af model).

Metoder til udførelse barn

Bag-kænguru barn i dag er den mest populære. For nylig, men begyndte hun at opgive deres positioner forskellige arter perenosok - slynge. Selvom sejlet ikke betragtes som en nyhed, mange mennesker stadig ikke ved, hvad er forskellen mellem disse to måder at bære de mindste.

Bag-kænguru er en holder til barnet, der fastsætter hovedsageligt et barnesæde, og hængende ben. I dette tilfælde kan barnet bære til ansigtet eller ryggen. Sling - en tæt stof bærende der bevarer fysiologiske placering af barnets krop. Skal være opmærksom på den begrænsede periode, når du kan bruge en kænguru for børn. Jeg bruger barnet til at føle sig godt tilpas der hvilken alder? Som regel er det omkring 4 måneder til et år, da disse kan modstå den regnskabsmæssige vægten af barnet ikke er mere end 10-12 kg.

Sammenligning af slyngen og kænguru

En sammenligning af de to typer af perenosok, skal det bemærkes, at slynge flere fordele end en kænguru for børn. I hvilken alder kan bære din baby i en slynge? Det er et spørgsmål for moms-to-date. Svaret på dette er enkelt: siden fødslen. Selv i oldtiden, mange havde deres børn i et tørklæde, som er tæt knuget barnet til sin mor. Denne helt frigør bærer ikke kun hans hænder, men mor og bevægelse. Barnet er i normal position.

Mellem barnet og hans mor er ikke plads. Desuden er der ingen problemer med at fodre barnet i et overfyldt sted. I en praktisk slynge udenforstående vil ikke se noget. Juster længden af sejlet mor kan uden hjælp. Berøvet fordelene ved kænguru taske til børn. Anmeldelser af denne metode til at bære et barn blandet. Nogle mennesker kan lide det, nogle foretrækker en slynge.

Anbefalinger for at vælge en kænguru

Retfærdigvis skal det bemærkes, at der blandt perenosok af denne type er der mange gode modeller, der vil være behageligt og mor og barn. De, der har besluttet at købe en kænguru, er det værd at følge et par enkle anbefalinger.

Kvalitet Bag kænguru har:

  • brede stropper, der vil være behageligt for udvidet slid af barnet;
  • pålidelig fastgørelse, den bedste løsning vedhæftet fil - kroge;
  • bælte i båndet, som fjerner belastningen fra ryggen;
  • den maksimale vægt, der beregnes bærer højst 10-12 kg;
  • bygget hård ryg;
  • et stort udvalg af tilpasning;
  • nakkestøtte, der understøtter barnets hoved;
  • smæk, som kan fjernes.

Lige så vigtigt er det indre lag af posen. Det skal være lavet af naturlige stoffer. Der bærer, som kan bruges til babyer under 4 måneder. Sådanne modeller har en særlig vandret indsættelse. Du bør seriøst overveje valget af en kænguru for børn. I hvilken alder skal bruge alle forældre beslutter selvstændigt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.