FormationUngdomsuddannelse og skoler

Niveauet for den økonomiske udvikling i nabolandene Frankrig. Hvilke lande, der grænser Frankrig?

I dag vil vi tale om det økonomiske udvikling i nabolandene Frankrig. Det er den største europæiske land efter Rusland og Ukraine. I dag er landet på opsvinget. Det udviklede industri- og landbrugssektoren.

Men en betydelig indvirkning på EU hinanden har en der grænser tilstand.

På hvilke muligheder og udfordringer er på de franske naboer, vil vi snakke videre.

Fransk naboer

Før betragtning af niveauet for udviklingen i nabolandene Frankrig, er at tale om, hvordan, med hvem, i virkeligheden, er de statslige grænser.

Faktiske naboer i Europa er 8 lande - Monaco, Andorra, Luxembourg, Tyskland, Italien, Schweiz, Belgien og Spanien. Men der er også tre "fremmed" nabo.

Disse lande, der grænser de franske besiddelser i Latinamerika. Overvejende denne ø. Blandt dem er det værd at bemærke, Guadeloupe, Martinique, Réunion og Mayotte. Der er også en tilstand fastlandet Guyana.

Belgien

Den høje økonomiske udvikling i Belgien begyndte at udvikle og stige op gennem den middelalderlige produktion. Intet under dette land kaldet "State-butik." Liege og Antwerpen er kendte Bøssemagere og håndværkere i diamant virksomhed, Flandern - centrum for tekstilindustrien i Europa.

Generelt taler om Kongeriget Belgien, for ikke at nævne en funktion. Indtil slutningen af Anden Verdenskrig, gik klar afgrænsning af områder af industrien. Derfor er nogle var rige nok, andre mennesker havde mere beskedne indkomster.

Siden 1945, primært på grund af den "doktrin Galopina", der er en skarp vækst af staten. Næsten overalt er der let industri fabrikker i Flandern begynder at udvikle raffinaderier, Antwerpen bliver den tredje største havn i Europa. Hertil kommer, at i Bruxelles overførte hovedkvarter for NATO og nogle andre fællesskaber.

Landet har oplevet to recessioner. I 1980-1982 år, hvor budgetunderskuddet nåede det niveau på 13% af BNP, offentlige gæld steg markant, samt arbejdsløshed. Anden recession opstod i 1992-1993. I løbet af denne krise, den generelle vækst i BNP faldt næsten to procent.

Men siden 1994, den økonomiske udvikling i Belgien begyndte at stige. I dag riget går igennem et hvidt bånd på dette område. På trods af de politiske krise års 2007-2010, er BNP vokser, og budgetunderskuddet, og ledigheden falder.

I dag er BNP per capita er omkring 38-40 tusind dollars. Ifølge 2010 var han på niveau med 38 700 dollars.

Spanien

I dag, den økonomiske udvikling i Spanien er på et højt niveau. Ifølge statistikkerne for 2012, staten indtager den fjortende plads i den globale rangordning af lande.

Den vigtigste gren af økonomien, traditionelle til Kongeriget Spanien siden middelalderen, var landbrug. Hovedparten af de datoer, mandler, oliven og sukkerrør stadig bliver eksporteret af denne stat. Du vil blive overrasket, men udbyttet af spanske ris er den højeste på planeten. Hertil kommer, at staten giver en stor mængde hvede, vin og citrus. Inden for landbruget er involveret kun omkring tre procent af den arbejdende befolkning.

Men den ledende rolle i denne sektor af økonomien på dette trin er kraftigt reduceret. I dag er der en hurtig vækst i produktionen af sko, reservedele til biler, værktøjsmaskiner, audio- og videoudstyr, kemikalier.

Hvis vi taler om internationale statistikker inden for fjorten produktions sfærer, Spanien er i top fem af hver af segmenterne.

Overraskende den økonomiske udvikling i Spanien næppe påvirker ledigheden. Normen for landet anses for at være sit indeks i 8-10%. For mange lande, ville dette være et stort slag. Spanien sparer også en ganske høj grad af ulovlig beskæftigelse og undergrundsøkonomi.

Italien

Niveauet for den økonomiske udvikling i Italien er meget anderledes regionalt. Hvis de nordlige regioner er mere udviklet på bekostning af de industrielle virksomheder, syd langt bagud i denne henseende. I de mindre udviklede områder af den sorte økonomi blomstrer.

Det vigtigste svøbe af økonomien i Italien - er illegale indvandrere i særdeleshed, og det hele indvandring generelt. De kommer her i jagten på bedre levevilkår for mennesker fra den "tredje verden". Særligt populære er de sydlige regioner, da der du hurtigt kan finde et job inden for landbruget. Arbejdsgivere arrangerer også en lignende situation. Illegale indvandrere tager for deres ydelser et mindre gebyr i kontanter, så det er muligt at bruge store mængder af finansiering uden kendskab til skattemyndighederne.

I dag, den økonomiske udvikling i Italien er det tredje største i Europa. De store industrier, der holder landet "oven vande", følgende: bil- og motorkøretøjer, hårde hvidevarer (køleskabe, etc.), sko, tøj, nudler, oliven, ost, vin, frugt på dåse.

I dag er BNP pr (data fra 2013) er omkring 30 000 dollars. Den officielle arbejdsløshed er omkring syv procent (2006), og inflationen - 1,5% (2006).

Det er på grund af den lange historie og den unikke oplevelse af virksomheder i det nordlige Italien, landet kan modstå en permanent krise i de sydlige regioner og den kraftfulde strøm af lovlig og ulovlig indvandring.

Tyskland

Niveauet for den økonomiske udvikling i Tyskland er den højeste i Europa og femte i rækkefølgen af lande. Det mister kun de giganter som USA, Kina, Japan og Indien.

Som et udviklet postindustrielt republik, Tyskland hovedstol af kapital modtaget fra servicesektoren. Det er i denne sektor er de fleste job. Hun ejer også 78% af BNP (i 2011).

Det særlige ved den tyske økonomiske situation er en langsigtet tilslutning til en social model på markedet. Dette paradigme indebærer et tæt samarbejde med fagforeninger og arbejdere, en høj skatteprocent. Det vigtigste træk ved denne model leveres i hjertet af erhvervslivet og den offentlige orden, som sikrer udvikling af markedet og den mest jævne fordeling af rigdom.

På den ene side, det gav gode resultater og bidraget til hurtig genopretning af landet efter to tab i verdenskrige. I dag, den økonomiske udvikling i Tyskland er meget høj, men dette fænomen har en mørk side.

Meget høje skat genererer et stort antal pårørende. Til sammenligning, for eksempel i midten af 1990'erne, fradrag for skatter i Tyskland nåede 65%, mens den i USA - omkring 32%. Ifølge statistikker, fra $ 100 nettoløn i bidragene til de sociale myndigheder fratrukket $ 81.

I dag, den skat på ikke-udloddet overskud - 50%. Af BNP i 2013 - omkring 40 tusind dollars per indbygger, arbejdsløshedsprocent - 5,5%, og inflationen - 2,1%.

Schweiz

Vi fortsætter med at overveje den økonomiske udvikling i nabolandene Frankrig. Kort store naboer, som Italien, Spanien og Tyskland blev undersøgt. Nu taler vi om de små stater. Den første er en oversigt over Schweiz.

Dette land er dog rig nok, men er i direkte forhold til den udenrigspolitik og internationale relationer. Det vigtigste område, hvor modtaget enorme finansielle strømme, er bankvirksomhed. I dag i Schweiz er der mere end fire hundrede banker. På grund af landets neutralitet og hemmeligholdelse med hensyn til kundeoplysninger, er pengestrømme stiger hvert år.

Bortset fra denne sektor, den økonomiske udvikling i Schweiz påvirke den farmaceutiske, kemiske, fødevareindustrien, produktion af ure, ost og chokolade.

Vigtigt, mærkeligt nok, er landbruget. Det har en særlig aftale med regeringen. Det er de landmænd, der er beskæftiget med produktion af miljøvenlige produkter af vegetabilsk og animalsk oprindelse, forudsat betydelige skattemæssige fordele.

Nå nok udviklet i Schweiz er områderne forsikring og turisme. Sidstnævnte især bringer staten mere end en halv milliard francs om året.

Luxembourg

I denne artikel ser vi den økonomiske udvikling i nabolandene Frankrig. Nu vil vi fokusere på et lille land, som indtager en førende position inden for udvikling og velstand i befolkningen.

Duchy dækker et areal på kun to og en halv tusinde kvadratkilometer. Befolkningen er omkring en halv million mennesker. Men BNP per capita er omkring 129 tusind dollars.

Den vigtigste gren, som påvirker den økonomiske udvikling i Luxembourg, er en tung industri. Især indtil 1997, gjorde den maksimale hastighed og stål virksomhed. I dag er det ikke fungerer, ingen højovn, stål forarbejdede skrot.

Den grundlæggende indkomst befolkning modtager fra servicesektoren, turisme, bankvæsen og handel. Mere end halvdelen af den erhvervsaktive befolkning i hertugdømmet beskæftiget i disse områder.

Inden for turisme er domineret af to tendenser - feriesteder og drageflyvning. På området for finansiering som den største appel har offshore. Derfor, i hertugdømmet Luxembourg er mere end to hundrede internationale banker.

Med sådan en høj udvikling, mærkeligt nok, fortsætter med at eksistere og landbrug. Den mest traditionelle er følgende sektorer - husdyr, drue forretnings- og gartneri.

Monaco

Hvis du prøver at finde ud af, hvilke lande, der grænser Frankrig på den sædvanlige politiske kort over Europa, kan du ikke mærke til de to stater, som vi diskuterer nedenfor.

Den første af disse - Fyrstendømmet Monaco. Det er et lille land, en af de mindste i Europa. et areal på blot to kvadratkilometer, og befolkningen - omkring 36 tusinde mennesker. BNP per indbygger - 170 tusind dollars.

Hvor så gjorde denne lille stat højere omsætning? Lad os se nærmere.

Som vi tidligere har sagt, den økonomiske udvikling af Frankrigs nabolande i høj grad afhænger af industri, landbrug, service og banker.

Men i dette lille land er så lidt plads og mange beboere, at hverken industri, eller nogen anden produktion af varer simpelthen ikke kunne give landet økonomisk.

Fyrstendømmet Monaco udviklede kun en fornøjelse og turist sektorer af økonomien. Her er nogle af verdens rigeste kasino (i Monte Carlo by) og holdt stadie af "Formel 1" racer.

Ud over disse områder, flere indtægter kommer fra belysning fyrstelige familieliv i medierne, samt high-end turisme. Overnatning i Monaco er den dyreste i verden. For eksempel leje en-værelses lejligheder spænder her i området på 4000 euro om måneden, mens den gennemsnitlige løn i 3200-3500 euro. Men prisen per kvadratmeter af fast ejendom i salget starter fra 20 000 euro.

Andorra

Hvis man ser på det politiske landkort, med hvilke lande det grænser Frankrig, og man kan ikke se denne dværg fyrstedømme ved grænsen til Spanien. Det område i Andorra indtager kun 468 kvadratkilometer. Befolkningen - omkring 70 tusinde mennesker. BNP - et gennemsnit på 35.000 per indbygger.

80 procent af bruttonationalproduktet i landet er leveret af turisme sfære. Hvert år kommer her omkring ni millioner mennesker, med hovedparten tiltrække skisportssteder.

Velegnet til landbrug, kun omkring to procent af territoriet. Grow i Andorra, kartofler, byg, tobak og rug. Intet under, at navnet på landet med den baskiske sprog betyder "ødemark".

Det største problem med Fyrstendømmet Andorra er, at niveauet for den økonomiske udvikling i nabolandene - Frankrig og Spanien - en direkte virkning på hans position. Denne situation skyldes det faktum, at det er underdimensioneret import landets mad og råvarer.

Et klart plus er en blød skattepolitik, minimal indgriben i økonomien af staten. Sidstnævnte især gør det muligt for virksomheder at operere med næsten ingen begrænsninger.

Der er også frihandelszone. Derfor, i Fyrstendømmet Andorra, ankom den lokale skisportssted, kan du købe høj kvalitet franske og spanske varer til under prisen for 25-40% af prisen i nabolandene.

"oversøiske" naboer

Endelig skal vi nævne der grænser op til Overseas Frankrig. Disse omfatter Brasilien, Surinam og De Nederlandske Antiller.

Brasilien - det er anerkendt som en økonomisk kæmpe i Latinamerika. Det indtager en førende position i Mercosur (det samlede marked i Sydamerika). Det primære fokus i industrien er de sydlige regioner. Det producerer luftfart, biler, stål, kaffe, sukker, sko, tøj og andre produkter.

Meget dårligere befolkning bor nord-østlige regioner. Men disse byer nu begyndt at tiltrække store investeringer med henblik på at forbedre den økonomiske politik i landet.

I modsætning til den tidligere gigant, Surinam er det fattigste land i Latinamerika. Økonomien i staten er baseret på industri og landbrug.
Her udvinde olie fra havbunden, bauxit, guld og aluminium. Hak træ.

Grow kokosnødder, ris, jordnødder og bananer. Der er landmænd med kvæg og fjerkræ.

I alt ifølge officielle kilder i disse områder er involveret omkring en fjerdedel af den arbejdende befolkning.

Hollandske Antiller offshore anses for at være den ældste i verden. Denne tilstand lever på bekostning af serviceydelser, olieraffinering og transport, samt reparation af skibe.

Således i denne artikel vil vi demonteret den økonomiske situation, hvor der er nabolande Frankrig.

Held og lykke til dig, kære venner. Rejs mere!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.