BilerSUV'er

En oversigt over pickup "Toyota Helix"

Den første pick-up "Toyota Helix" kom af samlebåndet i 1967. Han er udstedt før 2005 kun i Japan, især for hjemmemarkedet. Denne bil kan kaldes konservativ, fordi det ikke har ændret sig meget i sin historie i 22 år. Det var først i 1989, en anden generation af pickupper "Toyota Helix." En berømt enhed, sagde, at det er den første bil , som en person kunne nå det nordlige magnetiske pol. "Toyota Helix" har opnået enorm popularitet i hele verden på grund af enkelheden i design, funktionalitet og pålidelighed.

De første modeller blev produceret på en lille akselafstand med polutoralitrovye motor. Fra 1971 til 1973 bilen undergik mindre ændringer. I løbet af 1989-2004 toårige. Japanske ingeniører har indført fire generationer af bilen "Toyota Helix." I løbet af denne tid, han ændrede både eksternt og internt. Og i foråret 2005 blev det udgivet sjette generation pickup tilpasset til det europæiske marked allerede. De væsentligste forskelle er nye elementer forstærkede spar ramme og den opdaterede affjedring: både for og bag. Pickups 2005 udgivelse leveres med en manuel fem-trins gearkasse. Det var forudsat, og omkostningseffektiv version af køretøjet - 4x2. Bilister kan stoppe valg på et af de tre typer kabiner: Single Cab (single), Ekstra førerhus (udvidet) og Double førerhus (dobbelt).

I 2006 har koncernen Toyota ingeniører udgivet en ny motor til din bil - en tre-liters turbodiesel motor med en maksimal kapacitet på 171 liter. a. Det var bestemt udelukkende til firehjulstræk pickupper førerrum Dobbelt førerhus. Maksimal hastighed Hilux når 170 km i timen på en mekanisk kasse og 175 kilometer til den "maskine". Brændstofforbruget er 8,3 liter pr hundred kilometer.

Siden 2010 pick-up "Helix" dukket op på det russiske marked. De præsenteres i tolv trim niveauer, hvoraf seks leveres med enheden volumen på 2,5 liter, og resten - en tre-liter. Egenskaber "Toyota Helix» 2010 prøve år er sådan, der kan tilfredsstille selv den mest ætsende bilist. Begge versioner af modellerne er udstyret med firehjulstræk, samt Auto foran differentieret system. 2.5-liters motorer er udstyret med en fem-trins "mekanik", en tre-liters - fem-trins "automatisk". Brændstofforbruget er mellem 8,3-8,9 liter, afhængig af cyklus.

På grund af størrelsen af læsseplatformen (1547h1515h450), den pickup er i stand til at bære store belastninger på op til 830 kg. Desuden kan bilen trække et påhængskøretøj vejer op til 2,5 tons. Feature Hilux er fremragende geometrisk indlæg: kørehøjden - 212 mm, vinkel - 30 grader, Congress - 22 grader.

Niveauet af komfort i kabinen Toyota Hilux i stand til at "konkurrere" med bilen. Alle versioner tilvejebringe en justerbar rat og styresystemet er udstyret med en hydraulisk booster.

Som et resultat er det muligt Formidle det venstre af ejerne af de betragtede bil anmeldelser. "Toyota Helix" - er en pålidelig, enkel, uhøjtidelige, med en stor løftekapacitet lastbil. Det er "en ærlig hårdtarbejdende", der er designet til hårdt arbejde, som er egnet til reparation besætninger og inkarnerede jægere. Hvis byen han føler sig utilpas, så på vejene simpelthen de bedste. Ulemperne er den høje pris og helt støjende motor.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.