Kunst og underholdningMusik

Garipova Dean: En Biografi af den vindende show "The Voice 2012"

Garipova Dean - en ung kvinde med en fantastisk stemme og solid livsstil. Efter at have taget del i musikalske projekter som "The Voice" og "Eurovision", er det blevet en rigtig stjerne. Vil du vide mere om hendes biografi og personlige liv? Vi er klar til at hjælpe dig med dette. Alle nødvendige oplysninger indsamles i artiklen.

Dean Garipova: biografi

Populær sanger blev født marts 25, 1991 by Zelenodolsk, som ligger på det område af Republikken Tatarstan. Faderen og moderen af vores heltinde ikke har en musikalsk uddannelse. Fagim Muhametovich alfa Gazizyanovna - ergoterapeuter, PhD. De drømte om at min datter vil følge i deres fodspor.

Bedsteforældre er meget glade for Dean. Garipova Jr. tilfredse med deres eget hjem koncerter. På et tidspunkt, forældrene indså, at barnet har brug for at udvikle deres kreative evner. De indspillede en datter i Song Theatre "Golden Mikrofon". 6-årig pige har det sjovt at deltage i alle klasser. Sanglærer Elena Antonova roste Dean. Garipova Det var en af de dygtigste elever.

resultater

Vores heltinde er ikke kun begrænset til uddannelse på en musikskole. Hun havde brug for all-round udvikling. For et stykke tid, pigen deltog i en dans klub og studie håndværk. Som et resultat, musik opvejes de andre klasser. Forældre rundt om støtte Dean. Garipova deltaget i forskellige festivaler og konkurrencer. Nu lidt af en realitet.

I 1999 den lille sanger gik til Ivanovo. Der blev afholdt All-russiske konkurrence "Ildfuglen". En professionel jury rost hendes vokale evner. Som et resultat, Garipova Dean blev vinder af I-th grad. En lignende belønning ventede hende i 2001 på nationalt festival "Constellation-Yoldyzlyk". Efter at den talentfulde pige bemærket organisationskomitéen medlemmer. Hvor kun ikke invitere Dean! Garipova udført ved koncerter og arrangementer dedikeret til forskellige datoer og begivenheder.

Vores heltinde for første gang rejst i udlandet i 2005. Hun gik til Estland for at deltage i konkurrencen blandt sangerne. Tatar ispolniteltsu bemærket og anerkendt vinderen af den internationale skala.

I 2008 teatret "Golden Mikrofon", som omfattede udfører Dean gik til en konkurrence i Frankrig. Indsendt deres musikalske vandt Grand Prix.

læring

I ethvert musikalsk kollegium af Moskva ville have været glad for at se Dean. Garipova heller aldrig planlagt at forlade republikken Tatarstan. Hun var enig med ordsproget "hvor han blev født, der var nyttige."

Hun let optaget på Kazan Federal University. Senest har hun dimitterede fra dette universitet, få dine hænder på en blå diplom.

Vis "The Voice"

Navn og efternavn vores heltinde husket ikke for alle. Nogle mennesker ser på hendes billede, så prøv at huske, hvor de så Dean. Garipova deltog i tv-showet "The Voice" i 2012. Det lykkedes hende at gå blinde audition. Som hans mentor pige valgte Aleksandra Gradskogo. Føreren af russisk popmusik gjort en stor indsats på den udøvende kunstner. Og Dean Garipova (se foto. Ovenfor), det ikke skuffe. Den unge sangerinde er lagt ud på scenen på 100%.

Takket være støtte fra tilskuer, vores heltinde ikke kun nåede finalen i showet, men også er blevet anerkendt som vinder. Vi stemte for den 927 282 person. Garipova Dean foran Elmira Kalimullin, der forudsagde en sejr.

Som en præmie, sangeren Tatarstan modtog en lukrativ kontrakt med et lydstudie "Universal". Deltagelse i "stemmen" har fungeret som et springbræt for den videre udvikling af Dina karriere. Hun har rejst over hele landet på turné. I efteråret 2014 gjorde hun sin første solokoncert på scenen af "Crocus Rådhus". Nyd at synge denne vidunderlige pige kom til almindelige mennesker og stjernerne i russiske show business.

I februar 2015 Alexander Gradsky inviteret tidligere afdeling til at arbejde i sit musikteater. Sangeren heldigvis accepteret hans tilbud.

"Eurovision 2013"

Mange kunstnere drømmer om berømmelse, ikke kun i Rusland, men også på verdensplan. Vores heltinde er ingen undtagelse. Hun besluttede at konkurrere om muligheden for at repræsentere Rusland på "Eurovision" konkurrence. Deltagerne var mange. Men Dean var i stand til at slå konkurrenterne. En professionel jury besluttede at sende fra den russiske sangerinde Garipov. Hvad hvis en sammensætning specielt skrevet til hende. Kvinde at repræsentere vores land i Sverige.

Singer Tatarstan fandt sted i finalen. Russisk lyttere var overbevist om, at Dean vil vinde Garipova. Foto af pigen udsmykket med plakater skabt af fans i støtte. Men en talskvinde for Rusland rangeret kun 5. plads. Selv om dette er også et godt resultat.

Personlige liv

I begyndelsen af august 2015 giftede Dina den mand, hun elskede. Desværre er hans navn, efternavn og omfang ikke afsløres. Arrangementet fandt sted i en af de bedste restauranter i Kazan. Ved siden af bruden og gommen på dagen var deres slægtninge og venner.

Som konklusion

Nu ved du, hvordan man opbygger sin sangkarriere Garipova Dean. Vi ønsker denne søde pige en lykkelig familie liv og succes i arbejdet!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.