SkønhedHår

Betyder "Nizoral" (shampoo): Instruktion og udnævnelse

Skæl, bekymrende mange mennesker åbenbart irritation i hovedbunden, samt fremskynde eksfoliering af dens celler, som er forårsaget af for meget af svampen. Fænomenet er ikke dødelig, men meget ubehagelig. At beskæftige sig med det, der er mange forskellige måder, men den mest effektive er nok betragtes som en skælshampoo "Nizoral", anmeldelser hvoraf bekræfter dens effektivitet i behandlingen med seborrheic dermatitis, afskalning psoriatichekim og pityriasis versicolor.

Strukturen af dette stof omfatter ketoconazol (et svampemiddel), som er meget udbredt i medicin. Han er effektiv i kampen mod gær, gær, og dermatofytter, fjerner kløe, afskalning forbundet med seborrheic dermatitis og pityriasis versicolor. Betyder "Nizoral" (shampoo), instruktionen, som nødvendigvis er til stede i kassen i lang tid holder det aktive stof på huden og dermed beskytter mod tilbagefald af skæl. Det skal bemærkes, at konventionelle kosmetiske shampoo ikke vasker væk et terapeutisk stof, så du trygt kan vaske deres hoved. Drug "Nizoral" indeholder en blød vask base, så du skal ikke irritere huden, selv når de bruges hver dag. Bivirkninger af det er der ikke meget, så at grundene til at begrænse anvendelsen nej.

Betyder "Nizoral" (shampoo) manual anbefaler at bruge afhængigt af sygdommen. Når pityriasis versicolor skal vaske deres hoved hver dag i en uge. Ved tilstedeværelse af seborrheic dermatitis og skæl - to gange om ugen i en måned. Til forebyggelse af sygdomme er tilstrækkelig til at anvende midlet en gang om ugen eller to. Jeg må sige, at til forebyggelse af narkotika fratage vaske dit hoved, du har brug hver dag i tre dage. Kontraindikationer har ingen shampoo. Det eneste punkt at huske på - at teste på gravide og ammende kvinder er ikke holdt overhovedet, så det ikke kan risikere deres eget helbred og sundheden for din baby.

På baggrund af anvendelsen af midlerne "Nizoral" (shampoo) redegørelse bemærker muligheden for allergiske reaktioner hos følsomme mennesker. Dette kan være en lokal hudirritation, kontaktdermatitis, kløe, og i nogle tilfælde - øget fedtindhold af hår, eller omvendt, overdreven tørhed af dem.

Hvis en person er kemisk er beskadiget eller gråt hår, kan shampoo forårsage misfarvning. I meget sjældne tilfælde kan forårsage nældefeber, overfølsomhed, alopeci, hudirritation og tørhed, udslæt. Naturligvis i tilfælde af sådanne reaktioner, brugen af stoffet bør straks afbrydes. Men hvis allergi fortsætter, skal du besøge en læge.

Om det, at hvor meget shampoo "Nizoral" lære mere om apoteket - i de sædvanlige kosmetiske butikker bør det ikke blive solgt. De anslåede omkostninger på 60 ml hætteglas er 500 rubler. Forberedelse opbevares i tre år, krav til opbevaring er helt standard (i for børns rækkevidde, ved temperaturer op til 25 grader). Hvis den valgte behandling betyder "Nizoral" (shampoo), skal instruktion iagttages meget tydeligt. Dette vil gøre det muligt at helbrede sygdommen, men gør ikke ondt endnu mere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.