Kunst og underholdningBilledkunst

"Submarine" - et museum i St. Petersborg og i Tushino

Når du rejser, mange mennesker vælger sådanne ture, hvor man kan ikke bare slappe af, men også at få nye erfaringer, viden og information, sightseeing af disse steder. Submarine Museum i St. Petersborg, fortjener din opmærksomhed. Dens absolut et besøg alle gæster på den nordlige hovedstad værd.

usædvanlige museer

Ikke alle kan prale af regelmæssige besøg på museer. Mange mennesker er alt for travlt med at arbejde, mens andre bare er ikke vant til så bruge tid. Der er dem, der mener det er kedeligt, tænker lang turné i sin barndom, når læreren eller ansat af et museum er noget langt og ensformigt sagde han.

Sandsynligvis, de tider er forbi, hvor præsentationen af eksponering forventes denne tilgang. Nu er der særlige børns ture varianter designet til forskellige aldersgrupper af skolebørn og endda småbørn.

Og for børn og voksne organisere interaktive ture, hvor alle kan deltage i kognitiv proces. Nogle museer tilbyder teatralske programmer og fotosessions i tematiske kostumer.

Selvom formatet har ændret sig betydeligt udflugter, museer selv er forblevet den samme. Oftest denne bygning, som indeholder tematiske samlinger på historie, kultur, livsstil, arten af hver nation, region. Men der er specifikke museer. Såsom frilandsmuseum, som præsenterer arkitektur og livet i den russiske landsby, militært udstyr; jern museum, et søm, en mus; musik og de tidspunkter, hvor der udstilles og vises i aktion musikinstrumenter og ure de.

Sankt Petersborg

Som for gæsterne på den nordlige hovedstad, de giver et væld af muligheder åbne for at gå til et museum. Det er umuligt ikke at besøge den nationale skat af malerier af Hermitage og Den Russiske Museum. Meget interessant værelser på museet af søværnet. Særlig vigtig er den eksponering, der ikke er i konventionelle bygninger, og for eksempel på køretøjer.

Dette er den legendariske krydser "Aurora" og ubåden museet i St. Petersborg. Hvis der på overfladen skibe, selv om civile, var i hans liv, mest sandsynligt, at størstedelen, være på en ubåd - skæbne de udvalgte. Føl dem Alle kan besøge udstillingen ubåd-museer. De er ikke kun i den nordlige hovedstad, men også i andre byer i Rusland og i udlandet. Severomorsk, Vladivostok, Tushino, Cherbourg (Frankrig), Tallinn (Estland), Bremerton (USA) - en kort liste over de byer, der kan prale tilstedeværelsen af væld af attraktioner.

Hvor der er en sådan eksponering og mindesmærker

Hvis du ikke har oplysninger om flådens historie af verden, kan en sådan museum synes eksotisk. Faktisk ubåden museet i St. Petersborg er ikke den eneste af sin slags.

Her er nogle russiske og udenlandske mindesmærker og udstillinger.

 • I Obninsk til eftersyn kabine sovjetisk ubåd K-14, projekt 627A. Det ligger i en mindeværdig sammensætning dedikeret Pionerer undersøiske nukleare flåde.
 • Fældning af døde under en øvelse i 1909, blev båden "skrubbe" som "Karpe" i 1912 indgår i mindesmærket på en massegrav af besætningen i Sevastopol.
 • En del af at skære ubåden K-141 "Kursk" 949A projekt "Antaeus", sank i 2000, bevaret og monteret som et mindesmærke "sejlere, der døde i fredstid."
 • Der er tilsvarende steder i byen såsom Vladivostok. Submarine Museum er lavet af en sovjetisk militær ubåde af Anden Verdenskrig P-56-projektet. Også i byen på en fælles grav af søfolk, der er kabine båd C-178 Project 613, sank i 1981 på omkring. Skryplova i en kollision med et skib.
 • Submarine B-413 Project 641 (Foxtrot i henhold til NATO klassificering) installeret i Kaliningrad ved Petra Velikogo dæmning.
 • I Vytegra ligger på grænsen af Vologda Oblast og Karelske Republik, også et museum-ubåd. Denne diesel-elektriske ubåd Projekt 641 - B-440.
 • Det har en lignende eksponering og Severomorsk. Ubådsmuseum organiseret i foder kamre monteret på en piedestal designe fartøjet K-21.
 • USS Nautilus, USA, beliggende på den ubåd base i New London, ikke langt fra museet Den Submarine Force Museum, hvor en udstilling om historien om den amerikanske flåde.
 • Fældning - hvad der er tilbage af den legendariske amerikanske ubåd USS Parche (SSN-683) er installeret på Museum of søværnet Puget Sound i Bremerton Washington State på havnefronten.
 • Verdens eneste atomubåd Le Redoutable Museet ligger i tørdok af komplekset af de gamle stationsbygninger i byen Cherbourg, hvor det blev bugseret i 2000, og i 2002 under navnet Cite de la Mer tilfredshed med de første besøgende.
 • Han organiserede en god eksponering i sommeren havnen Estonian Maritime Museum i Tallinn. Submarine Museum er udstyret inde i den estiske / sovjetiske minen lag "Lembit" engelsk type byggeri "Kalev".
 • I Surobi (Indonesien) oprettet som et mindesmærke kopi af den mest talrige af den sovjetiske projekt - 613. Marine C-79 KRI Pasopati 410 patruljeret i den indonesiske flåde i perioden 1959-1994 år. Nu de indvendige rum er tilgængelige for besøgende.

Dette er ikke en komplet liste over de byer i Rusland og verden, hvor monteret undervandsbåde eller skæring som monumenter eller konverteres til museer. Mange af dem er på piedestaler parker, men der er også dem, der gennem restaurering og renovering, og den dag i dag stadig stigende.

Submarine (St. Petersborg)

Museum - er sovjetisk gennemsnitlige diesel-elektriske torpedo ubåd projekt 613. Det er den første og mest talrige type ubåde bygget efter Anden Verdenskrig.

Skibe af projektet indtil slutningen af 1980'erne gennemførte på kamp pligt i alle have og oceaner. De testede nye typer af våben. De bruges som uddannelsescentre for uddannelse af personale.

Submarine Museum i St. Petersborg, C-189, mødtes i dette som de første besøgende 20 marts 2010, blev bygget på den baltiske Shipyard i 1954. I samme år det blev lanceret. I foråret 1955 begyndelsen af kamp pligt. Som en del af den sovjetiske flåde var 35 år. Hun optrådte kampmissioner i Atlanterhavet og Østersøen, har været involveret i afprøvningen af nye modeller af våben, har gentagne gange deltaget i sømilitære parader, dekorationer og emblemer. Efter at udelukke hende fra søværnet, jeg ventede for afviklingen af dets genbrug udstyr. På grund af fejlen, hun sank på molen i handelsflåden havnen i Kronstadt havn. Efter adskillige forsøg på veteran submariners søværnet at tiltrække sponsorer til at finansiere projektet det fra jorden er blevet løftet og transporteret til Kanonersky fabrik, hvor hun og restaureret.

Du kan læse mere om de særlige kendetegn ved museet og dets båd tjenester i kamp, se tematiske udstillinger, føle sig som en rigtig sømand.

FYI

Museet er åbent for alle kategorier af borgere. Der er rabat billetter til studerende (aspiranter), seniorer og børn. På grund af karakteren af dette objekt, sammen med konventionelle, der er særlige krav til inspektion af eksponering:

 • Børn under 14 år skal være ledsaget af en voksen;
 • under en udflugt hver 8. børn skal ledsages af 2 voksne;
 • inde i ubåden på samme tid kan være mere end tyve besøgende;
 • i et af rummene ad gangen bør ikke være mere end ti mennesker;
 • Åbn ikke de lukkede lokaler;
 • skal man være omhyggelig, når den passerer gennem den cirkulære skot døren.

hvor er

Museet ligger i St. Petersborg ved Lieutenant Schmidt Embankment, overfor huset 31 på Neva-floden, på molen af Leningrad flådebase. Indgangen er gennem passagerterminalen. For at komme til dette sted, kan du tage bus nummer 1 fra metrostationen "Vasileostrovskaya".

Submarine museum i Tushino

Han hilste på gæsterne i Dag søværnet i 2006. Det er det første museum udstilling af undersøiske flåde af Rusland, organiseret i parken "nordlige Tushino". Ubåden forventes omkring to år, når det finder sin rette plads.

De fleste diesel ubåd B-396 blev bygget på fabrikken "Røde Sormovo" i Nizhny Novgorod om udkastet af Leningrad CDB ME "Rubin". Båden hedder "Novosibirsk Komsomolets". Åbningen af museet blev timet til 100-årsdagen for ubåden flåde. Ubåden var lastet tjeneste 1980-2000 i de atlantiske og Nord-arktiske oceaner.

Hvad kan ses i udstillingen Tushino

Renovering af bådene på museet var engageret i 2003, "Sevmash" i Severodvinsk. Udformningen af væsentlige ændringer er foretaget. to døre til ind- og udgang tour grupper er lavet på siderne, det indre af den udvidede inspektion for nemheds skyld. Luger mellem rummene er gemt imidlertid gjort passerer for besøgende.

Sovepladser i hytter tropper trak sig tilbage til her kunne rumme en gruppe udflugt. Selvom museer hygiejniske værelser normalt ikke forlade, for komplet nøjagtighed opretholdes latrin og bruser. Udenfor torpedo rum lukket og tilgængelig for inspektion inden for seks torpedorør. Du kan se og dykkerudstyr, som bruges om nødvendigt.

Nogle rum er figurer af mænd i veste og uniformer, samt der er en separat udstilling værelse med personlige ejendele af besætningen. Og præsenterede udviklingsplanen af komplekset, som vil omfatte flere store stykker af militært udstyr.

hvor er

Submarine museum i Tushino ligger på ul. Frihed, besiddelse af 50-56, parken "nordlige Tushino". Den nærmeste metro station - "Skhodnenskaya". Der er dage med gratis besøg, men i dette tilfælde er der guidede ture.

"Narodovolets"

Denne ubåd - en legende af søværnet. Det blev bygget i 1931 på Baltic Skibsværft. Beskyttelse af landet under krigen og deltog i mange slag, ødelægge fjendens skibe. Indtil 1975, den baltiske flåde fortsatte med at bære sin kamp pligt ubåd "Narodovolets". Museet blev åbnet i 1994. Fremkomsten af alle værelser genskabt så præcist som muligt. Konserverede smalle passager, lave lofter, alle skotterne. Et stort antal indretninger og ledninger skaber en realistisk atmosfære.

Hvis du beslutter at arrangere en tur for skolebørn over temaet patriotisme og forsvar af landet, et godt valg - "Narodovolets" ubåd. Museet ligger i St. Petersborg: Skipper kanal 10. Den nærmeste metro station - "Seaside".

Så ved du, hvad byer, du kan besøge ubåd-museet. Billeder illustrere det unikke i sådanne engagementer. De er meget interessant og informativ. Besøg skelsættende stande og de børn og voksne. Få de bedste priser på ture direkte i museerne.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.