Kunst og underholdningBilledkunst

Museum sten Fershampenuaz og dets udstillinger

Folk lever i en verden af sten, ikke opmærksom på dem og vise interesse. Kun eksperter ved, at dette er et "ikke-levende" form for stof, der har en historie af fødsel, udvikling og død.

Indtil nu, kan forskerne ikke tegne en klar skelnen mellem levende og livløse natur, men arrangøren af Museum of sten i Chelyabinsk regionen Svaret er simpelt: de levende sten.

skabelse museum

Entusiaster og holder udviklingslandene. Alexander Matora er en af dem. Kærlighed til sten, deres undersøgelse og indsamling begyndte at kalde sit liv. At det drev ham til at se igen og igen nye steder ukendte for ham områder af sten.

Således har Alexander Maksimovic gået fra Nizhny Tagil til Orsk, dens sten kommer fra Magadan-regionen og Kasakhstan, Bashkortostan og Kolahalvøen, Krasnoyarsk og Moskva-regionen. Stone Museum i Fershampenuaz åbne takket være hans entusiasme og samling af sten er blevet en reel attraktion i hele regionen.

Museet er opdelt i kompositioner, hvoraf nogle er placeret under åben himmel i gården af to-etagers hjem, og andre - i bygningen. Det er ikke bare sten, men også håndværk fra dem, alle udstillingerne har deres egen historie, og grundlægger af museet gerne fortæller dem nysgerrige turister.

Hver bosiddende i Chelyabinsk-regionen ved hvor stenen museum, og stolt af det. For at besøge museet, kan du ansøge om et rejsebureau eller kontakt Aleksandrom Maksimovichem og blive enige om en dag og tidspunkt for besøget.

Museets skærme. Malakit og lapis lazuli

Blandt de udstillede genstande, som er en open-air museum af sten, der er værdifulde, halvædelsten og mineraler. Det meste af samlingen består af elementer fundet af museets arrangør personligt i hans ekspeditioner.

I gården af museet lader til, at stenene er lagt ud i udstillingen er kaotisk. Faktisk er de indrettet således, at, der flytter fra en "rock" dias til et andet, kan du lære ikke kun historien om stenene på planeten, men hvor gamle de er, hvor de plejede at være "hjemme".

Inde i museet er udstillinger af den største værdi i samlingen, samt kunsthåndværk lavet af sten. For eksempel malakit. Det blev udvundet i det gamle Egypten, hvor præster forbereder pulvere til forskellige potions og charms til børn.

I dag malakit betragtes som en af de fineste halvædelsten, som mangfoldigheden af dens tekstur undrer guider, der gør ham en halskæde, smykker kasser, amuletter og figurer af dyr.

En anden repræsentant for stenene, som kan prale af en sten Museum Fershampenuaz - er lapis lazuli, mineralsk, absorberes, tilsyneladende, alle nuancer af blå. I det gamle Indien, hvor han begyndte at producere endda 7000 år siden, at et mineral kaldet himmelsk sten, stand rense aura.

Det har længe været anbefalet at tage lapis lazuli amulet ligesom dem, der startede sit liv helt forfra, ændre det dramatisk fra "nul". Malakit og lapis lazuli, præsenteret i museet blev bragt fra Bashkiria.

granater

På grund af dets udstillinger dette sted er klassificeret som "ædelsten museum." For eksempel er der blandt museets stykker af blodrød granat, elskede og respekteret af alle juvelerer i verden af rock.

Det fik sit navn fra ligheden af fønikiske æble - granatæble. Dette mineral er kendt og berømmet siden oldtiden, og han tilskrives de egenskaber til at tiltrække kærlighed og lidenskab. For soldaterne var det et symbol på tapperhed og fortaler i marken.

Man troede, at granater ikke kunne lide gerrig og forrædere, så nedslidt hans mænd blev anset ærlige mennesker og trofaste venner. Hvis granaten bogstaveligt "brændt" i rød, blev det sagt, at hans lidenskabelige karakter af ejeren, eller han er forelsket. Stone Museum Fershampenuaz er de blodrøde mineraler fra Kolahalvøen.

En anden repræsentant for denne klasse - sort granat. I oldtiden, folk troede, at de kan bruges til at kommunikere med de dødes sjæle, så de bliver ofte båret af præsterne og medier. Museet for Black granater kom fra Primorje.

turkis

Stone Fershampenuaz Museum er stolte af at præsentere en semi-ædle sten turkis. Desværre, det er dette mineral er ofte forfalsket, det pegede Georgius Agricola (den store kemiker, kendt som Georg Bauer) tilbage i 1546.

Turkis er en sten af held og lykke i kærlighed, og i rigdom. Merchants bar turkis ringe, at vænne sig fra fiaskoer i erhvervslivet, og kvinderne i Østen syede hendes tøj mænd, hvis opmærksomhed vil gerne tiltrække. Også turkis brugt i smykker bruden fra Asien og Kaukasus.

I oldtiden, blev det besluttet at tilskrive ejendommen turkis ændre sin farve, hvis en person er syg. Det blev brugt som en slags diagnose af kroppens tilstand.

Dette mineral har evnen til at ændre dens farve, når de udsættes for sollys, der falder på hans fedt, men folk troede, at det er fordi kærligheden dør.

Turkis, repræsenteret på museet kommer fra Turkmenistan.

Island spar

En anden fantastisk mineral præsenteres i Museum of sten, det er Island Spar. Han har en vidunderlig egenskab at bryder en solstråle og opdele det i to lysbølger. På grund af denne egenskab gennemskinnelige sten brugt i gamle vikinger at navigere efter solen i overskyet vejr.

I vor tid er det bruges til at skabe optiske enheder, og museet var han fra Tours, landsbyen i Krasnoyarsk Territory.

Musik sten

Det er ikke alle repræsentanter for den usædvanlige museum. Dens arrangør mener, at stenene - er frosset musik, og hver af dem har sin egen melodi. At "høre" det er nok til at besøge Museum of stones (adresse:. Builders, 7, Fershampenuaz landsby). Alexander Matora fortæller historien om hver udstilling, så virker som en smuk symfoni af lyde fra naturen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.