ModeSmykker

Hvad skal den vielsesring?

Bryllup tradition i dag er ikke så stærk, som den var i Rusland flere århundreder siden. Unge mennesker tror, at engagement og vielsesring - det er det samme. Men for udveksling af forskellige ringe er i registreringsdatabasen kontor og kirke. Indtil det 10. århundrede brylluppet af de kristne anses for at være den primære i forhold til opgaven. Ved alder 11, tendens til at kombinere disse ceremonier. I det 18. århundrede både ceremonien foregår udelukkende inden for kirken. Sovjetisk historie medført ændringer i den eksisterende tradition. Ateisme årtier har ført til, at den eneste måde borgerlige vielser begyndte at blive registreret, og det bryllup i kirken og ikke længere finder sted. Nu, hvor der var mulighed for frit valg, mange par begyndt at gifte sig igen.

Vielsesring - et symbol på gensidig kærlighed, en villighed til at ofre sig selv af hensyn til familien, være trofaste, være tæt på alle forhold i livet indtil døden. Derfor bør det ikke tages som en dekoration. Beskedenhed ydeevne vidner om oprigtigheden af dine intentioner, renheden af det løfte givet til ægtefællen. I denne forbindelse er det vigtigt at følge traditionerne i kirken, i stedet for at stole på den offentlige mening. Mange er klar til at købe en ring med en enkelt diamant, der synes at være en meget beskeden mål. Men selv en enkelt sten er overkill. Men han beslutter sig for at hver.

Hvad skal vielsesring? Manden - guld, hans kone - sølv. Ifølge kirkens regler, skal de være anderledes. Apostlen Paulus sagde, at indviet kirken er ligesom et ægteskab af Kristus og Kirken. En mand i et ægteskab symboliserer Kristus, kvinden - Kirken. Guld symboliserer Bozhestennuyu essensen af Kristus og Jerusalem, og sølv - det åndelige lys, nåde og renhed. På indersiden kan være indgraveret med en bøn, bryllup dato eller navnet på kone (mand).

Vielsesring bæres på ringfingeren på venstre hånd. I oldtiden troede man, at denne finger passerer gennem arterien, som fører direkte til hjertet. På kirkens tro, skal ringe være yderst simpel. Præst kan nægte at dække ring med en sort diamant på grund af dens tilsyneladende fordringsfuldhed. Selvfølgelig er ikke alle er egnet til dette, så strengt, og mange er ret dyrt at købe for en vielsesring. Men det er ikke helt korrekt, i hvert fald i dette tilfælde, hvis du virkelig ønsker at gøre en vielsesring er et bevis, ikke bare en drøm at købe en ny ornament.

Der er flere tegn og overtro forbundet med vielsesring. Vi lægger vægt på, at dette blot er en overtro, som ikke er værd at være opmærksom. Overtrædelse af disse regler vil ikke bringe dig ulykkelighed. Men hvis du ikke ønsker at friste skæbnen, kan du stifte bekendtskab med dem og ikke bryde.

Det menes, at man ikke skal forsøge at give hende en ring, da dette kan resultere i Ulykke. På bryllupsdagen, ifølge legenden, er det forbudt at bære nogen på alle andre end bryllup ringe. Faktisk bør ringen være nogen billeder. Det kan ikke sættes på behandskede hånd. Det er ikke nødvendigt at smelte ringen på den gamle guld emner, der tilhørte hans forældre.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.