ModeSmykker

Hvordan kan jeg kontrollere ægtheden af guld

Forge guld smykker har lært for lang tid siden. Denne ædle metal har altid haft en høj efterspørgsel og pris. Og det betyder, at sager om ulovlige indgreb er hyppige. Over tid er denne procedure mere forbedret, og til dato, er der en alvorlig risiko for at købe lav kvalitet produkt. Mange mennesker, når de køber ikke selv tror, at de kan snyde. Derfor spekulerer hvordan man kan teste guld, eller om det unødvendige urenheder begynde efter en vandretur til et smykke butik. Jeg må sige, at for at fastslå ægtheden af den eneste type produkt er meget vanskeligt, selv næsten umuligt.

Heldigvis er der mange specialiserede saloner (undertiden undersøgelse er gennemført i nogle smykker butikker), hvor man kan henvende sig til ekspert. Denne person har særlige anordninger til måling af tætheden af metallet. Det er kendt, at der for det mest brugte forfalskning wolfram, der har samme tæthed med guld. Kun en specialist kan trygt give en nøjagtig konklusion. Men vores forfædre en eller anden måde at klare sig selv, og ganske vellykket. I hvad var deres "ekspertise"? "Ja, der er ikke én måde, hvordan man tester guld derhjemme. Om de mest populære af dem vil blive diskuteret nedenfor.

Sådan kontrolleres guld med en magnet

En sådan udførelsesform er egnet, hvis der er mistanke om, at dekorationen er dækket med et tyndt lag guld blad, og det andet metal er placeret inde bedragere. Rigtig guld, som enhver ædelt metal, aldrig reagerer på en magnet. Hvis du sætter den til det produkt, du vil kontrollere, bør sidstnævnte ikke blive tiltrukket. Hvis dette sker, betyder det, at de urenheder af andre stoffer til stede i din udsmykning. Det er vigtigt at bemærke, at nogle uædle metaller, såsom aluminium eller kobber heller ikke reagerer på gravitation. Det betyder, at testen kunne fejle. I dette tilfælde er du nødt til at afveje produktet i hånden, især hvis du har noget at sammenligne: ægte guld vil være meget sværere.

Check med jod og eddike

Denne metode er også ganske enkel og ikke kræver en stor indsats. Sikkert alle i hjemmet medicinskabet er der mindst én lille flaske jod. Til inspektion vil være nok til at slippe værktøjet. Produktet af ægte guld i kontakt med jod det reagerer ikke. På forfalskning som et resultat af den kemiske virkning hurtigt dannede en mørk plet (bare vente fem minutter, derefter tørre en dråbe vatrondel). Den anden mulighed byder et produkt til at sætte i eddike. Fake guld mørkere sand vil forblive uændret. Men der er en hage. Forgyldt dekoration vil også reagere på iod og eddike som den foreliggende.

Sådan kontrolleres guld med hjælp fra en blyant lyapisnogo

Denne pen kan købes i næsten ethvert apotek. Normalt er det bruges til medicinske formål - at stoppe blodet. Men for hjemmet undersøgelse vil tjene en stor rolle. Første dekoration kræver befugtes med vand, hvorefter holde en lille bar på sin overflade ifølge en blyant og tør placere en blød klud eller bomuld pad. På det forfalskede produkt forbliver synlig spor.

I sidste ende, kan du sammenligne de to produkter. Mest sandsynligt, du har en anden guld smykker, ægtheden af som længe har testet eller ikke er i tvivl. Dette kan være en familie ring eller vedhæng erhvervet i smykker testet salon. Monter et produkt. For at kontrollere det er nødvendigt at gennemføre to beslægtede bands på nogle hård genstand. One - din betroede dekoration, og den anden - hvis autenticitet er kommet under spørgsmål. Guld reserver af den samme prøve omtrent samme fodspor. Du kan endda kaste hver af ornamenter og derefter sammenligne lyden af deres fald.

Selvfølgelig skal ingen af de ovennævnte metoder ikke være afgørende for ægtheden af dit guld. Erfarne con kunstnere er i stand til at skabe forfalskninger virkelig høj kvalitet. De tager højde for alle de ovennævnte metoder hjemmet undersøgelse. Måske, når du køber du vil endda tilbyde at prøve en af dem. Disse dekorationer er normalt bestå alle test undtagen én: undersøgelse af en specialist. Derfor er det bedst at søge bistand fra professionelle eksperter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.