Mad og drikkevarerVin og spiritus

Skotsk spiritus "Drambuie", dens egenskaber, funktioner og kultur af forbruget

Skotsk whisky betragtes som en af de bedste i verden. For hver skotte er ikke bare en drink, og et af symbolerne i sit hjemland. Med ikke mindre ærbødighed beboere i Skotland tale om en anden berømt alkoholholdig drik, der er spiritus "Drambuie".

Historien om

Skotterne med deres kærlighed til antikken og alle mulige legender simpelthen ikke kunne opfinde en drink, som ikke ville have udstrålede antikken og folklore. Historien om "Drambuie" har sine rødder i de dage i den nationale befrielseskamp for uafhængighed fra kolonisatorer fra England.

Spiritus "Drambuie" (Drambuie) blev opfundet i 1745 i den skotske by Skye. Det skylder sin oprindelse McKinnon familie. Først, de gjorde det udelukkende til eget brug og ikke engang tænke på handel. I 1892 drikken blev officielt registreret som en Dram Buidheach. Oversat fra det gæliske betyder "den drik, der opfylder alle krav." Efterfølgende fra disse ord, og der var et navn, der nu er kendt over hele verden.

Kun i 1906, har MacKinnon familie etableret masseproduktion af drikkevare, hvorved væsken blev tilgængelig for et bredere publikum.

hemmeligheder ekspertise

Verden ved ikke så mange sande fakta om madlavning "Drambuie". Spiritus produceret på de lukkede anlæg, der ikke fører besøgende. Analoger af denne drik ikke eksisterer noget sted i verden.

Det er kendt, at den vigtigste ingrediens opretholdes Scotch highland whisky, som tilberedningen var omkring 60 destillationer. Kort sagt, ved hjælp af destillation, som gør det muligt at rense drik fra alle urenheder, samt få en blød smag og ædel farve. Modnes spiritus "Drambuie" i fade af portvin. Denne proces er lang - det tager omkring 20 år.

Smag og farve

Den spiritus "Drambuie" god følelse tone af malt whisky. Det er kendt, at før vi kommer ind i spiritus, whisky stå 15-17.

Endvidere i drikken omfatter en flerhed af bjerget urter tinkturer. Raffineret krydret aroma giver drikken en favorit skotsk lynghonning, sunget af digteren Robert Louis Stevensons berømte ballade. Selvom opskriften er stadig en hemmelighed, er det kendt, at der blandt de komponenter, netop er koriander, safran, hasselnødder, kanel, nelliker og muskatnød. Selvfølgelig er det ikke alle, bruge andre krydderier og krydderurter.

I sig selv med alkohol har en lys gylden farve og en meget karakteristisk smag. Dem, der forsøgte at drikke, siger en eksplosiv fyldig smag, som nuancer ikke overskygge hinanden, og understrege. drik styrke når 40%, og sukkeret den indeholder 320 g / l.

Hvordan til at drikke "Drambuie"

Skotterne kender en masse gode alkoholiske drikkevarer. Så ofte sipping spiritus i ren form. Drik, som er født i et koldt nordlige land, ofte tilføres opvarmet bord. Fra denne han vinder kun buket: udsøgt aroma af lynghonning sammenvævet med antydninger af muskatnød, krydderier understreget. Det dominerer partiet klangfuld og udtryksfuld akkord cognac.

Den kølede væske så god. De, der tror, at dens styrke er for stor, tilsættes soda briller eller isterninger.

Det er meget almindeligt, og tjene "Drambuie" til te eller kaffe. Og ingen snacks er ikke meningen at. Men en god cigar er en perfekt fest.

"Drambuie" i cocktails

Som med de fleste væsker, denne drik er ideel til madlavning et udvalg af cocktails. Det kombinerer med juice, likør, stærk alkohol, cocktail bær, citrusskal. De bedste bartendere i verden foretrækker altid at have ved hånden i spiritus "Drambuie".

Blandt dem, der er nogle meget populære. For eksempel, en cocktail med en usædvanlig navnet "rustne søm", hvor væsken er kombineret med den verdensberømte Whisky Isle of Skye. Ikke mindre berømte cocktail med et poetisk navn "Dreams of Scotland". Det "Drambuie" fortyndet appelsinjuice og generøst krydret med whisky stor del storslåede fæstning. Denne drik bliver helt alvorlig i forhold til en grad, på trods af indholdet af Orange. Men mange favorit "Libertina", derimod, kommer ganske let. For sin forberedelse i væsken blev tilføjet naturlig limesaft, lidt søde drikke og knust is. Det omfatter "Drambuie" og en del af den berømte verdensomspændende aperitif "Dolce Vita", hvor det er kombineret med mousserende vin Canti Prosecco Brut.

udgifter til

"Drambuie" - spiritus, hvis prisen er ganske overkommelig i forhold til andre alkoholholdige drikkevarer fra Skotland. Men når man sammenligner med den lokale alkohol, det kan ikke kaldes et budget. Det er solgt over hele verden. Det kan findes på hylderne i vin butikker i SNG-landene. Omkostningerne ved en liter flaske i detail intervaller fra 24 til 40 US dollars. Når du køber, være opmærksom på omdømmet af leverandøren, da der er en risiko for at få en falsk. Vær opmærksom på de indtægter stempel og indskriften på etiketten. Denne "Drambuie" lavet i Skotland, kan ikke koste mindre end $ 20 og forventes ikke at blive solgt på sædvanlig supermarked.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.