SundhedPlastikkirurgi

Hvordan at slippe af kinderne? ansigts fedtsugning

Mange kvinder drømmer om, at være i stand til vilje til at rette op på manglerne i hans ansigt. Nu vil ingen blive overrasket over, at en lunefuld mode ofte kan ændre deres standarder for en kvindelig figur, form og størrelse af brystet, mængden af lårene, osv Men når det kommer til mode i ansigtet, bliver lidt mærkeligt, det - .. Men hvad med personlighed? Er det hele vil være nøjagtig den samme: med fyldige læber og høje kindben. Men for at det drejer sig om enhver kvinde træffe et valg til fordel for individualitet eller skabelon.

For nylig fejede modeverdenen på den bølge af høje kindben. De blev kaldt "aristokratisk", mens de tykke og røde kinder fik øgenavnet "landsbyen". Sunken kinder blev forbundet med aristokratiet i begyndelsen af det tyvende århundrede, hvor det var på mode fascination af heroin, som skabte en sådan virkning blandt eliten af samfundet. Standarden for skønhed af den kvindelige ansigt af 2000'erne blev Angiolina Jolie med fyldige læber, høje kindben, store øjne. Mange begyndte at efterligne hende. Siden da har tusindvis af kvinder spekuleret over, hvordan at slippe af kinderne. De begyndte at bruge en række forskellige metoder til at slippe af med hans "manglende". Det er værd at bemærke, at de fleste kvinder er forudindtaget til deres udseende, for eksempel, under forudsætning af, at de er for fede kinder.

Du er nødt til at forstå, at den lokale vægttab ikke eksisterer. Hvis du er bekymret over spørgsmålet om, hvordan man kan slippe af kinderne, så skal du tænke på vægttab kompleks. Når du forlader vægten, er det som regel den første person mister vægt. Skal begrænse forbruget af salt, som bevarer vand i kroppen, hvilket giver ansigtet hævelse.

Hvis du har mistet vægt, og hans kinder var, og derefter ændre typen af dit ansigt ikke er mulig uden kirurgi, fordi det er defineret genetisk. Som en generel regel, at 30 år i kinderne falde selv, den person bliver voksen, er der rynker. Det er interessant, at de fleste kvinder ikke nyde deres hule kinder, da de giver ud alder. Så er der de drømme buttet schochkah, der er forbundet med ungdommen.

Til spørgsmålet: "Hvordan at slippe af kinderne?" du kan besvare professionelle kosmetologer og makeup artister. De vil blive undervist korrekt justere formen af dit ansigt. For at slippe af med alt for fuld og røde kinder kan hjælpe korrekt påført rødme. Prøv at gøre "presserende" fjer fra kindben til øret. Det er bedst egnet til denne matte rødme. Det er ikke nødvendigt at bruge en blush pink nuancer. Mere egnede fersken nuancer.

Kvinder ofte spørger, hvordan man kan slippe af kinderne bruger kosmetik. Prøv at bruge creme slankende person, som fremstiller selskab "Turboslim" eller "Clarins", som, i udtalelsen fra forbrugerne, er meget effektive. Det kan bruges til dette formål, ultrasoniske massageapparater til ansigt og krop. Du kan prøve modellering massage. Hvis dette ikke bringe det ønskede resultat, så vil du spørge, hvordan man kan slippe af kinderne, en plastikkirurg.

Du skal vide, at alle operationer i ansigtet, især påvirker knogle - helt tunge procedure. Under alle omstændigheder skal du specialistrådgivning. Måske vil du kun stå fedtsugning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.