Sport og FitnessFodbold

Hvad er fodboldstøvler

Der er ingen tvivl om, at kvaliteten af hans sko er af største vigtighed i udformningen af enhver fodboldspiller. Hvis du kan spille fodbold lige så godt i enhver T-shirt eller shorts, afhænger kvaliteten af atletens spil direkte på fodtøjet.

Fodboldstøvler

Fodboldsko har en lang historie. Så tidligt som i begyndelsen af 1800-tallet begyndte de at bruge specielle fodtøjsstøvler ved fodboldspil. Oftere fodboldstøvler var læder, med særlige torner på sålen. De tjente bedre at greb atletens fod med et fodboldbane.

Fås i vores tid, fodboldsko er lavet af kunstigt eller naturligt læder, og nogle gange med brug af specielle materialer af kunstig oprindelse. Dette, for eksempel polyurethan og carbon.

Moderne sko er ekstraordinært let, fabrikanterne prøver at gøre fodboldspillernes spil så behageligt som muligt. På markedet er der regelmæssigt nye produkter fra fodboldudstyrsindustrien.

Fodboldstøvler af firmaet NIKE

En af verdens førende producenter af sportsstøvler er firmaet Nike. Den seneste udvikling blev vist i Madrid. Dette er fodboldstøvler model Mercurial Superfly IV.

Som Mark Parker, præsident for Nike, sagde, Superfly er et helt nyt design, som et stort skridt i tid er blevet lavet. Han er sikker på, at det er i disse støvler, at fodboldspillere vil være i stand til fuldt ud at realisere deres sportspotentiale. Den nye model bruger den nyeste teknologi Flyknit, og formen på skoene er i det væsentlige opdateret, især under hensyntagen til funktionerne i spillet de mest højhastighedsspillere.

I mere end fire år har virksomheden udviklet Mercurial Superfly modellen, hvis øverste del er en anatomisk del, der pålideligt løser atletens skinne og skaber særlig komfort for benet.

Brugen af denne tekstur skaber for atleten en fornemmelse af et blot ben. Det er, han føler ikke engang sko. Derudover opnås i forbindelse med teknologien Brio, som er placeret øverst på skoen af strikkede kabler, hvilket gør fodboldspillernes sko særligt stærke, den komfort, som Nike produkter er berømte for, opnås.

Flyknit teknologi

Betydningen af at implementere teknologien Flyknit er at placere så lidt materiale mellem fods af spilleren og bolden, når det berører. Sælen på disse støvler er lavet af blødt karbonat, og dets torner er således, at spilleren kan udvikle maksimal hastighed, når den kører. Desuden har denne boot model også en femte spike placeret på hælen, hvilket giver atleten yderligere stabilitet. Forresten, formentlig alle opdager, hvor støvlerne spillere spiller, og det er i dem på mesterskabet i Brasilien, den berømte fodboldspiller Cristiano Ronaldo tilbragte alle 3 kampe.

ADIDAS sko

Lige før VM i Brasilien i 2014 opdaterede Adidas sin fodboldstøvler, der hedder Battle Pack. Genbrugt og allerede legendariske støvler Predator Instinct, der giver dem en smuk krigslignende farve.

Ud over udseendet blev designen af bagagen ændret. Der var Comfort Frame - slidstærkt ydersål, og i modelens dødelige zoner, for at forbedre påvirkningen og røre bolden, brugte en gummiblanding.

Særlige zoner til fodboldstøvler

Ud over de vigtigste fire zoner havde støvlerne endnu en - et gelpanel. Det er med sin hjælp, at stød absorberer slagets indvirkning, når den modtages i luften. Effekten er ikke særlig stor, men den er til stede og hjælper med at håndtere bolden til afspilleren.

Lignende ændringer har berørt andre områder af fodboldsko, herunder First Touch og Dribble, der ligger på tåen.

Zone Drive Zone - den vigtigste zone af støvler, da det påvirker strømmen af en fodboldspiller. Zigzag look og soft top giver ekstra greb til bolden under slag og giver strækning i to plan. Gummieringen hjælper med at stramme bolden.

Med Adizero F50 er forskellen palpabel - slagkraften på bolden øges, selvom den påførte kraft til bolden er den samme. Derudover er den nye model - en speciel gennemsigtig sål, som gør skoene mere fleksible.

Mellem de store rygsøjler på sålen tilføjes en zone med små pigge. Dette er nødvendigt for at stoppe bolden og forbedre kontrollen af det og fodboldspillernes støvler. Billeder giver mulighed for at se disse zoner.

Også i disse støvler bruges Hybridtouch teknologi - fodtøj er 40% lettere end læder, og for at miste sine grundlæggende egenskaber skal du samle fire gange mere vand end læder. Væg kun støvler på 280 gram.

Puma sko

Tysk firma Puma har udgivet en opdateret version af boot Puma EvoSPEED 1.3. Ved at studere de nye fodboldskoers egenskaber bliver det klart, at Puma EvoSPEED 1.3 er bevarelsen af de bedste muligheder for Puma støvlerne sammen med fortsættelsen af evolutionen.

Et enkeltlags materiale fra toppen af støvlerne, svarende til det naturlige læder, lys og vandafvisende, og GripTex forbedrer evnen til at styre bolden i vådt vejr.

Den største forskel mellem disse støvler er, at everFIT har ændret sin placering. Tidligere var designet på indersiden, og nu ligger det udenfor. Det er designet til at forbedre fikseringen af fod fodboldspiller. På grund af denne ændring er energitabet, der overføres fra foden til plantarpigerne, reduceret betydeligt, og dermed har afspillernes acceleration og manøvredygtighed øget. Spikes på fodboldspillers sko spiller en meget vigtig rolle.

Hvis du sammenligner Puma evoSPEED 1.3 støvlerne med resten i denne klasse, har de ekstra beskyttelse og giver stabiliteten til atletens fod på grund af et specielt design.

Det er stabilitet, der er det vigtigste element i evoSPEED serien. For at forbedre det sker der specielle ændringer i skoens sål. Opdater linjen af Puma selskab kan ses på sådanne kendte fodboldspillere som Marco Royse, Radamele Falcao, Olivier Giroux, Sergio Aguero og andre.

Ofte kan du se spillere spille i forskellige sko. På verdensmesterskabet var spillere i det italienske hold den mest farverige. I støvlerne i forskellige farver spillede målmand Gianluigi Buffon, forsvareren Giorgio Chiellini, angriber Mario Balotelli i landsholdet.

På venstre ben - en lyseblå farve, og på højre fod - en rig pink. Derudover er fodboldspillers sko personlige. Så Balotelli spillede i skoene "Pia" (navnet på hans datter fra den berømte model fra Napoli Raffaella Fico) og "SuperMario" - på egne vegne.

Det er ingen hemmelighed, at en fodboldspiller i flerfarvede støvler for femten år siden ikke engang ville komme ind på banen, fordi han accepterede dette for at overtræde de etablerede sportsregler. Fodboldstøvler professionelle fodboldspillere kunne kun være af samme farve, i henhold til etablerede regler. Tidligere gik dommerne til marken kun i sort. Den berømte målmand Lev Yashin var endda mednavnet i sin tid en sort edderkop for sin strenge form. Og nu kan både dommere og målmænd have en flerfarvet uniform til spillet.

Og gennembrudet blev lavet af et af de konkurrerende firmaer på det voluminøse og hårde sportsgodermarked, der skod med Diego Godin, Sergio Aguero og Cesc Fabregas.

Det Internationale Fodboldforbund gjorde betydelige indrømmelser i form af spillere, for en stor del af hensyn til stor indtjening. Det er ingen hemmelighed, at der betales store beløb for dette. For eksempel har Messi og Ronaldo mærkevarer (selvfølgelig forskellige virksomheder).

Fansene opfattede ikke de mangefarvede støvler utvetydigt. Mange mennesker kan ikke lide denne innovation, da de farverige fodboldstøvler er distraherende fra spillet. Målmænd er heller ikke meget komfortable, da alle regnbuens farver blinkede før deres øjne. Men ingen betragtede deres mening, da de introducerede en ny formular.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.