Kunst og underholdningFjernsyn

"Ravenswood": skuespillere undervurderede spin-off

Interessant, kan navnet serien oversættes til engelsk som "The Raven træ" eller "Crow landsby" (som er meget euphonic). I dag er helt fjernet, kun den første sæson, som i nogen grad fortsætter traditionen med sådanne populære shows som "The Vampire Diaries". Selvfølgelig forsøger at lave en gren fra det vigtigste plot var før, men de var de mest succesfulde "Dagbøger".

Hvad billedet?

I den første sæson af serien "Ravenswood" aktører tydeligt se ud følelsesmæssigt. Men du behøver ikke være så negativt om projektet. Teaser for serien lovet en masse mystik og anspændt atmosfære. Recall, natten vej, en enlig ravn på en gren og en pistol, nogen har glemt at skrive skrivebordsskuffe.

Historie i en sæson

Ti-serien - en meget eller lidt til den første sæson? Da dette er et spin-off, er det langt vigtigere i projektet "Ravenswood" cast. Den serielle film "Ravenswood" fortæller historien om fem tegn, der bor i en lille by. Deres skæbner er flettet sammen i en enkelt kæde af begivenheder, der begynder med den gamle og dødbringende forbandelse. Hvis de ønsker at overleve, vil de opklare mysterier fra fortiden.

Handlingen foregår i den fiktive by, der er beliggende på det område af Commonwealth of Pennsylvania. På det menneskelige sind, ikke stirre den oprindelige serie, i spin-off "Ravenswood" aktører er meget efterligne tegn af andre lignende film - "Haven". Mystik og hemmeligheder er normalt tiltrukket af visning Kongens fans, men de er ikke i denne historie.

Hvem bedre til at klare rollen

Serien "Ravenswood" aktører er forskellige, men ikke en skabelon, som nogle korrekturlæsere, men tværtimod er det tilstrækkeligt volumen, når den ses gennem linsen af genre spin-offs.

Subjektivt, den bedste i den støbte skuespiller og sanger Tyler Blackburn, der perfekt spillede rollen som Caleb Rivers. Af alle de andre det er den mest unikke og dyb. Allerede fra den første serie af Kaleb tiltrækker opmærksomhed som en søger sandheden, som kan kaste lys over nogle familie hemmeligheder. Mens på showet, og uden dem floderne familien bugne.

Ikke defineret med hovedmotoren tegn, antage, at det er Miranda Collins - i "Ravenswood", af Nicole Anderson spiller. Af alle de andre skuespillere og skuespillerinder huskede hun sin mest logiske adfærd i visse situationer.

cast

Måske ikke helt lever op til de bedste eksempler på genren serien "Ravenswood", skuespillerne alligevel har spillet anstændigt. Ikke underligt blandt lignende notat viser sådan et vellykket projekt som "X-Files". Måske de er ens, men i modsætning til "tyverisikring" stjerner, disse aktører er næsten ukendt, selv dem, der er "åben" -serien, har lidt mere end en halv snes malerier i hans filmografi.

Hovedpersonen i hele historien, Caleb, som næsten truede enhver, der ikke lytter til de ønsker og rettigheder hans venner, fortjener klart respekt. Selvfølgelig, der beskriver serien, er forfatteren styret kun af, at bare sker på skærmen, og derfor sammenligningen med de originale ( "Pretty Little Liars") er ikke og kan ikke.

I "Ravenswood" tv-serie aktører ikke valgt på foranledning af fans. Så det har gjort med den multi-story om særskilt taget familie Michaels af "Dagbog".

Hvad er opnåelsen af serien?

Hvis man ser nærmere på de billeder der præsenteres i artiklen, vil du indse, at i filmen "Ravenswood" aktører og de roller, som dem der spilles, se økologisk. Udskift nogen - og MNOGOseriynoye vise at miste en vis charme. Mens dette skrives er jeg overbevist om, at arbejdet i støbningen blev udført samvittighedsfuldt. Hvis originalen er minder om den gamle ungdom thriller om teenagere, der forsøger at dække over forbrydelsen, spin-off - det er "Woman in Black", ja, eller "Destination". Lad temaet for byen, der lader besøgende og ikke ønsker at give slip, er ikke ny, men vi må hylde - lavet "Ravenswood" niveau.

Spin-off, som det er

Efter at have diskuteret skuespillerne, at de bedste af ti serier af sæsonen, vi går videre, måske på grund af oprettelsen af denne artikel. For meget tv-projekter har tyet til en teknik til at skabe otvetvlonnyh historier. Den første af disse forsøg var oprettelsen af spin-off om en vampyr jæger på "Buffy". Måske der var andre.

Hvad er succes eller en fiasko af spin? I første omgang, som vil tiltrække fans af den originale serie - er en mindeværdig karakter, der regnede blandt toppen og på samme tid yderligere. I "Ravenswood" har ikke de rigtige tegn er ikke så detaljeret i "en løgner" og forlod dem til seks. Derfor en lille rating, og lukningen af den anden sæson.

Måske hvis "Ravenswood" har indtastet mindst én af de løgner, ville spin have været i en meget bedre position. Men som de siger, skaberne synes at vide bedre. Serien er værdig til visning - det er bestemt umagen værd projekt.

En ting er sikkert - fortsættelse af oprettelsen af spin i fremtiden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.