Kunst og underholdningFilm

Evgeniy Yurevich Steblov (skuespiller): biografi, film roller og personlige liv

Evgeniy Yurevich Steblov - en skuespiller af store talent og grænseløs kreativ energi. Han har mere end 40 roller i tv-serier og en spillefilm. Er du interesseret i detaljerne i biografi af kunstneren og hans personlige liv? Vil du lære historien om dannelsen af sin karriere? Så anbefaler vi at læse artiklen fra start til slut.

. E. Yu Steblov, skuespiller: biografi, familie

Han blev født December 8, 1945 i Moskva. I hvilken form for en familie opdraget fremtiden skuespiller? Eugene far, Yuri V., dimitterede med en grad i "Radio Engineering". I 2000 døde han. Og hans mor, Martha B., arbejdede i mange år som skolelærer. Hun er i live. Brødre og søstre, skuespilleren er ikke.

Steblovyh familie boede i en fælles lejlighed, beliggende i gangster-området. Hver aften på gaden var der sammenstød mellem lokale gangstere. Eugene var skrøbelig og ydmyg fyr. Hvis nogen har ramt, kunne han ikke slå igen. Heldigvis Steblova Jr. ingen rørt.

Interesser og evner

I skolen, Jack studeret godt. Hans foretrukne emner var litteratur, geografi og historie. Vores helt fra en tidlig alder havde en interesse i kunst. Det er smukt malet, skabe forskellige håndværk. Forældre er altid rost hendes søns indsats og manifestation af fantasi.

I otte år, drengen skabt en reel dukketeater. Til fremstilling af dukker, brugte han en række forskellige materialer - gummi lavement, glas, champagnepropperne, og så videre. Senere Jack begyndte at organisere teaterforestillinger i skolens aula og House of Pioneers. Børnene var at se, hvad der foregik på scenen. Hver forestilling Steblova endte med stort bifald.

Valget af profession

Forældre forstår og accepterer søn af lidenskab teater. Men de ønskede, at Eugene fik filologiske uddannelse. For at forberede Man for indtastning gymnasiet, mor og far hyrede ham selv at undervise i litteratur. Men her kom ud fejltænding. Læreren viste sig at være en lidenskabelig elsker af teatret. Det var ham, der bragte Eugene til ungdoms studier, åben ved Drama Teater. Stanislavsky.

Vores helt er glad for at deltage i undervisningen. Ikke så mærkeligt, for der havde han ofte set sådanne kendte skuespillere som Nikita Mikhalkov, Churikov Inna og Pashutin Aleksandr.

I 1962, Eugene eksamen fra high school. Næsten med det samme, han indgav dokumenter til kollegiet. Shchukin. Talentfulde og selvsikker fyr formået at erobre medlemmerne af udvælgelseskomitéen.

filmkarriere

Steblov - skuespilleren, der først dukkede op på skærmene i 1963. Han spillede Sasha Shatalov i filmen "gå på gaderne i Moskva". Denne rolle vores helt fik. Eugene og hans ven gik til "Mosfilm". Der blev de rådes til at kontakte besætningen på ovennævnte film. Unge mennesker gavn af rådgivning. Instrueret af Georgij Daneliya allerede valgt en skuespiller til rollen Shatalov. Men han ændrede sin mening efter at have set en skærm test Eugene. Steblov - skuespilleren, der med succes vænnet til den måde Shatalov.

I 1963-1964 gg. kom to flere billeder med sin deltagelse - "Farvel, drenge!" og "Den første trolleybus." I begge tilfælde direktørerne var tilfredse med samarbejdet med dem.

resultater

Hvad bidrager til udviklingen af nationale biograf lavet Evgeniy Yurevich Steblov? Skuespilleren medvirkede i mere end 40 film. Nedenfor er hans mest levende og interessante roller (for perioden 1965 til 2013):

 • "Abduction" (1969) - Sasha;
 • "Den høje rang" (1973) - Røde Hær Korol'kov;
 • "Af familiemæssige årsager" (1977) - Igor;
 • "Du skal leve" (1980) - Dima Shchepov;
 • "Jeg ønsker ikke at være en voksen" (1982) - Pave Pavlik;
 • "Vores folk i San Remo" (1990) - en berømt komponist;
 • "Sibirisk tsiryulnik" (1988) - Storhertugen;
 • "Conference galninge" (2001) - Meek;
 • "Election Day" (2007) - San Sanych;
 • "Hej, Kinder" (2008) - hovedet læge;
 • "Studio 17" (2013) - videnskabsmand Oleg Manohin.

I december 1983 tildelte Evgeny Steblovu titlen "hædret kunstner af RSFSR." Det er ikke alt. I 1993 blev han borgernes kunstner i Den Russiske Føderation.

Skuespiller Jevgenij Steblov: kærlighedsliv

Vores helt kan ikke kaldes damer mand og erobrer af kvindelige hjerter. Forbigående romaner - ikke en variant. Fra en ung alder ønskede han et seriøst forhold, der fører til ægteskab og fødedygtige.

I begyndelsen af 1970'erne, skuespilleren mødte sin kommende kone, Taney Osipovoy, en finansmand af profession. I det på et øjeblik faldt Steblov. Personlige liv Mennesket skinnede med nye farver. Han har sat et mål - at bejle skønhed. Og det hele skete. Snart de elskende blev gift. Ceremonien blev overværet kun af de nærmeste og kære mennesker.

I marts 1973 Eugene og Tatiana blev forældre. Han blev født deres søn Sergei. Parret har længe drømt om en datter. Men skæbnen havde sin egen måde. Deres søn voksede op, uddannet fra WTU dem. Shchukin. Efter hendes mors død, gik han til klosteret.

Skuespiller og hans kone har været gift i næsten 38 år. De er i stand til at adskille kun døden. I 2010 blev Tatiana forsvundet. Evgeny ked af dette tab.

nye kærlighed

Gensidige venner introducerede enkemand med en dejlig kvinde i en alder. Hendes navn er Lyubov Glebova. hun straks kunne lide den berømte skuespiller. Men efter at have talt med hende Eugene indså jeg, at forelskede. I 2011 Glebova og stængler formaliserede relationer i registreringsdatabasen kontor. Lubov på én gang arbejdede som finansmand, såvel som den første kone om vores helt. Hun har en datter og to børnebørn.

Som konklusion

Nu ved du, hvor han blev født og undersøgt i hvor filmen blev skudt og som nu er i et forhold E. Yu. Steblov (skuespiller). Billeder, biografi, filmografi og personlige liv - alt dette er indeholdt i artiklen. Vi ønsker den elskede skuespiller, succes og familie lykke!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.