ForretningSpørg eksperten

Konkurs kreditorer - hvem er sådan? Krav og rettigheder konkurs kreditorer

Forholdet mellem virksomheder baseret på gensidig fordel. Arten af sådanne interaktioner kan være enhver. For eksempel en enhed fungerer som en kød leverandør, og den anden - en producent af pølser. Men uanset de særlige forhold i de enkelte selskaber i hver eneste af dem er det kreditor, og den anden - debitor.

kompleksitet af virksomheden

I erhvervslivet sfære er ikke altid samspillet mellem aktørerne foregår uden problemer. Gæld virksomhed til virksomhed, hvis det er kortsigtet karakter, og er forårsaget af nødvendigheden af tid til betaling, der betragtes som normal og normalt ikke give anledning til bekymring blandt partnerne. Men i nogle tilfælde, at selskabet ikke er i stand til at betale sine forpligtelser, i forbindelse med hvilke erklærer sig konkurs. I denne situation kan entreprenøren fungere som en konkurs kreditor af debitor. Overveje yderligere funktioner i denne status.

oversigt

Konkurs kreditorer - er de økonomiske fag, til hvem selskabet har udestående forpligtelser. Den juridiske status for sådanne personer bestemmes af føderale lov №217 "Om konkurs (konkurs)". Fra definitionen i loven, følger det, at de enheder, som virksomheden har forpligtelser i form, ikke kan fungere som konkurs kreditorer. Denne omstændighed er et centralt element i disse individer. For eksempel mellem producenten af pølser og kød levering selskab underskrevet en kontrakt om levering af 100 tons svinekød. Til gengæld for råmaterialet producenten har en forpligtelse til at give virksomheden 40 tons færdige produkter. Hvis fabrikanten har overtrådt vilkårene i aftalen, kan leverandøren, i dette tilfælde ikke være en konkurs kreditor.

undtagelser

Det siges, at ikke alle fag, for hvem den konkursramte virksomhed har økonomiske forpligtelser, kan fungere som konkurs kreditorer. Denne undtagelse er fastsat i forbundsloven №127. Loven fastslår, at en konkurs kreditor ikke kan være en borger, til hvem selskabet har gæld, der dukkede op i forbindelse med skade på hans liv og sundhed eller ikke-økonomisk skade, såvel som dem sigtet for den retlige mulighed for at modtage kompensation fra at bruge konkurs intellektuelt arbejde produkt, og nogle andre kategorier.

Juridisk regres

Lovgivningen fastlægger visse rettigheder i en konkursbehandling kreditor. Som en af de vigtigste fortaler mulighed for at gå til voldgift. I praksis er det en opgørelse over en konkurs kreditor danner grundlag for anerkendelse af det konkursramte selskab. En person, der går i retten, er det nødvendigt at tage hensyn til, at kriterierne insolvens klart angivet i den føderale lov 127 (artikel 3). Normalt sagde også, at konkursen procedure mod den juridiske enhed kan iværksættes, hvis det ikke har opfyldt sine finansielle forpligtelser inden for tre måneder fra den dato, der er angivet i kontrakten.

Mødet mellem kreditorerne i konkurs

Ud over at være i stand til at gå til domstolene lovgivning giver en anden vigtig sikkerhedsforanstaltning til ofrene. Ofte virksomheden har ikke én, men flere forskellige forpligtelser over for modparter. I tilfælde af anerkendelse af hans konkurs holdt et møde med konkursbehandlingen kreditorer. Alle personer, som selskabet har en forpligtelse kan deltage i et sådant møde. De er udstyret med stemmeret i diskussionen af de mest presserende spørgsmål i forbindelse med konkursbehandlingen. er taget Deres mening i betragtning i beslutningsprocessen i forbindelse med organiseringen af tilsyn, ekstern forvaltning eller finansiel genopretning.

vigtig faktor

I FZ №127 indeholder en liste over spørgsmål vedrørende afholdelse af konkursen, er beslutninger kun træffes på generalforsamlingen af konkurs kreditorer. Disse omfatter især omfatte godkendelse af planen for økonomisk genopretning, at definitionen af den voldgift manager, som vil udføre alle retssager i emnet for insolvens anerkendelse, accept af et kompromis tidsplan tilbagebetaling og så videre. En komplet liste over spørgsmål, der skal behandles af kreditorer møde, der er fastsat i stk februar 12th artikel i ovennævnte lov.

fordele

Federal Law №127 etablerer en række prioriteter for visse rettigheder konkurs kreditorer. For eksempel, hvis virksomheden fungerer som indehaver af de uindfriede forpligtelser på en stor skala, reguleringen giver ham mulighed for at være initiativtager til diskussion af modpartens insolvens. Dette selskab kan selvstændigt at udvikle dagsordenen for mødet at omfatte spørgsmål af størst relevans. Denne bestemmelse gælder for enheder, der holder 10% eller mere af den samlede værdi af udestående finansielle forpligtelser i virksomheden, som proceduren konkurs anvendes.

finansielle krav

Krav fra kreditorer, når konkursbehandling registreres og systematiserede voldgift manager. Denne person er ansvarlig for gennemførelsen af obligatoriske lovbestemte procedurer. Især det danner registret over konkurs kreditorer. Præsentere deres finansielle krav, skal virksomhederne fremlægge dokumentation for deres tilstedeværelse. Kurator, at have overvejet anmodning af en konkurs kreditor, træffer afgørelse om anerkendelse af sin legitime (lovlig og begrundet). Med en positiv evaluering for indrejse specialist vil sende en anmodning til selskabet til at give yderligere oplysninger. Oplysninger i henhold til artikel 16 (s. 7) i forbundslov №127, bør angives for alle kreditorer. Disse data omfatter navnet på den juridiske enhed, bankoplysninger, adresse på det sted. Hvis långiver er en borger, de angiver henholdsvis hans fulde navn, bopælsadresse, pas detaljer.

derudover

Efter de finansielle fordringer er opført i registret, kan konkurs kreditor anmode et uddrag af det. Det vil præsentere data om sammensætningen og mængden af de forpligtelser, der skal opfyldes. Hertil kommer, at tilkendegivelse var ordren, inden for hvilke finansielle fordringer er opfyldt. Voldgift leder er forpligtet til at indsende dokumentet inden for fem dage fra datoen for modtagelsen af anmodningen.

nuance

Der er en række særlige juridiske muligheder, der optjente konkurs kreditorer. Dette refererer primært til virksomhederne, omfanget af den berettigede finansielle fordringer på ikke mindre end 1% af totalen. Sådanne virksomheder kan ikke kun udvinde. De får ret til at anmode om og en bekræftet kopi af hele registreringsdatabasen.

juridiske konsekvenser

Lovgivningen definerer en række omstændigheder, der opstår i forbindelse med begyndelsen af konkursbehandling. Da de juridiske konsekvenser er følgende fakta:

 1. Term af realisering af de finansielle forpligtelser, der følger forud for proceduren, anses opstod.
 2. Periodisering af bøder, renter og andre sanktioner stopper. Undtagelserne er de aktuelle gebyrer og satser fastsat af lovgivningen.
 3. Oplysninger om den finansielle situation for den konkursramte virksomhed ophører med at blive behandlet fortroligt og i relation til forretningshemmeligheder.
 4. Gennemførelse af transaktioner i forbindelse med afhændelse af ejendom eller involverer overførsel til tredjemand til brug er kun tilladt efter reglerne i konkursbehandlingen.
 5. Udførelse af alle IL, der skal overføres til voldgift leder FSSP stopper.
 6. Alle finansielle fordringer på finansielle forpligtelser, kan betaling af skatter og andre afgifter bringes kun inden for rammerne af konkursbehandlingen. Undtagelserne er de nuværende afgifter, krav om erstatning for tort, om anerkendelse af ejendomsrettigheder eller ugyldighed af ugyldige transaktioner, til genopretning af materielle værdier fra ulovlig besiddelse af andre.
 7. Tidligere pålægges ejendommen af virksomhedens anholdelsen fjernes, annulleret andre restriktioner i relation til salg af materielle aktiver. Denne procedure udføres i overensstemmelse med rettens afgørelse. Det er ikke tilladt at indføre en ny anholdelse.
 8. Tilbagebetaling af passiver konkurs kurator lavet på den måde og i de tilfælde, der fastlægges ved lov.

prioritet

Lovgivningen fastlægger en bestemt rækkefølge for at opfylde de krav, der pålægger konkurs kreditorer. Dette er nødvendigt for gennemførelsen af legalitetsprincippet og gyldighed, at beskytte interesserne for deltagere i proceduren. Ud af ordre fyldestgjort fordringen:

 1. Vedrørende sagsomkostninger i forbindelse med starten af den retslige proces af insolvensbehandlingen, betaling af voldgift leder af sit vederlag, betalingstjenester for personer involveret som professionelle.
 2. Løn- aktører, der arbejder i henhold til ansættelsesaftaler.
 3. Ifølge den nytte, underholdsbidrag, som er nødvendige for at gennemføre aktiviteterne i en konkursramt virksomhed.
 4. Af andre løbende bidrag.

Følgende krav er opfyldt:

 1. Borgere, sundhed eller liv, som er blevet skadet.
 2. At give fratrædelsesgodtgørelse, løn af medarbejdere, der arbejder i personale eller på tidspunktet for proceduren i henhold til ansættelseskontrakten, vederlag til forfatterne af intellektuelle aktivitetsprodukter.
 3. Andre kreditorer, herunder nettoforpligtelser.

Den sidste etape

Ved afslutningen af bebyggelser med kreditorer manager genererer en handling af produktionsresultater. Sammen med den rapport:

 1. Dokumenter, der viser realiseringen af aktiverne i det konkursramte selskab.
 2. Registry krav med angivelse af værdien af forpligtelsen er afregnet.
 3. Dokumenter, der bekræfter opfyldelse af krav.

Efter at have overvejet rapporten og anvendelse voldgift udsteder en afgørelse om ophør af produktionen. Denne handling tjener som grundlag for at indgå USRLE information om afvikling af konkurs.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.