BilerBiler

GDI-motor: indretningen og især

GDI-motor henviser til enheder med direkte brændstofindsprøjtning, hvor brændstofblandingen ikke trænge ind indsugningsmanifolden, og når forbrændingsmotor cylindre. I øjeblikket er sådanne kraftværker afsluttet biler lavet i Japan. Især "Toyota", "Nissan" og "Mitsubishi".

GDI-motorer og udstyr

Så lad os se på design funktioner i denne enhed. Som vi har bemærket, GDI-motor har direkte indsprøjtning i cylindrene, hvilket gjorde det muligt at reducere det gennemsnitlige brændstofforbrug op til 20-30 procent. Desuden er denne enhed karakteriseret ved, at for små og mellemstore belastninger det kommer lagdelt ladning. I dette tilfælde fødes den brændstof i motoren cylindertrykket med GDI omkring 100 atmosfærer, således at det ikke lykkes at få nok ilt. Til sammenligning, i konventionelle motorer med brændstofindsprøjtning forekommer blink ved et tryk på 3 atm. På grund af dette, en del af brændstoffet forbliver i tændrøret, og det nøjagtige tidspunkt for gnistdannelse.

Når en given mængde brændstof kommer ind i indsugningsmanifolden, det ensartet udfylder hele volumenet, hvorved der dannes en hurtigt fordampende og mager. I dette tilfælde, uden penetration af oxygengas ikke vil brænde, og det meste af det er simpelthen flyver i røret. Normalt i sådanne tilfælde injektoren motorkøretøjer overophedes og stearinlys, en hvid sod. Hvad sker der med GDI-motor? Det ikke danne sådanne aflejringer, fordi dens design er ikke drosselventilen. Det til gengæld fanger luften udenfor og leverer det ind i cylinderen (dette sker før fremstillingen af brændstof-luftblandingen). I dette tilfælde har motoren ikke spilde sin magt på luftindtaget, hvilket er normalt 3-5 mindre hestekræfter. Desuden er GDI motor 18 udmærker sig ved sin høje kompression, som er opnået på grund af den samme mangel på gas.

Det skal bemærkes, at et ensartet lag af oxygen dannes, idet blandingen antændes og hurtigt driver stemplet til cylindervæggene under forbrændingen. Og hvordan GDI-motor ved maksimal belastning? Hvis de første to tilfælde, at princippet om lagdelt ladning, så er det ikke ved fuld belastning. Brændstoffet i dette tilfælde kommer ind i cylinderen i en større mængde, og ikke som før, fordi, som det øger strømningshastigheden og koncentrationsniveauet af skadelige stoffer i udstødningsgassen ved udløbet. Af denne grund alle moderne motorer er udstyret med ekstra GDI dyser på indsugningsmanifolden. De kan reducere brændstofforbruget op til niveauet for konventionelle biler med brændstof-indsprøjtning enheder. , Maksimale belastninger det forbruger således lig mængde brændstof, og udsender passende effekt Injektor traditionelle motorer.

Hvordan defineres denne indsats?

Typisk er den maksimale belastning på motoren GDI-kun begynder med en hastighed på 120 kilometer i timen, derfor i de fleste tilfælde økonomisk enhed forbruger brændstof.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.