Sport og FitnessFitness

Pumpning ordning for pressen hvepsetalje

Moderne standarder for skønhed definere de parametre, der skal opfyldes af en repræsentant for messen køn. En af dem er en krop uden nogen manifestationer af kropsfedt. Selvfølgelig er mange læger er kategorisk imod sådanne idealer, men med mode kan du ikke argumentere. Hver pige kan altid finde fejlene. Meget ofte er der klager over de grimme folder i maven. Det er, hvad der skaber hele systemet til at tabe sig og skabe det ønskede billede.

Hvordan at slippe af med overskydende vægt

Der er forskellige muligheder for at tabe overskydende vægt. De mest almindelige er:

 • kost fødevarer;
 • motion;
 • massage;
 • plastikkirurgi.

For at opnå en pæn flad mave, fysiske aktiviteter betragtes mest effektive systemer. Den såkaldte ordning pumpe medier tilvejebringer en relativt hurtig og langsigtede resultat.

Øvelser til piger

Desuden bør piger være opmærksom på, at strukturen af figuren er lidt anderledes og forskellig fra mænd. Derfor det forventede resultat af at pumpe pressen for forskellige. Messen sex ønsker at få en hveps talje med flere terninger på hans mave i stedet for en firkantet overkrop i stedet for taljen. Det er derfor, de har brug for at engagere sig i motion mere feminin orientering. De er lidt lettere og kræver mindre belastning.

Hvis ordningen pumpe presser til piger sælges i fitnesscentre, så træner af komplekset, som vil fokusere på visse muskler. Derhjemme er de bedste betingelser anses for at hæve ben og krop. I processen med brud er nødvendig for at ændre vinklen på den kommission til at skabe en smuk silhuet.

11 dage 9 nærmer sig en dag

For at få de første smukke blokke i maveregionen, der er mange forskellige øvelser. Men der er en af de mest effektive kompleks, som allerede har nydt godt mange. Kørsel pumpende "9 nærmer pressen" er i dag en meget populær og overraskende effektiv måde. De første resultater er synlige allerede efter de første par dage af udøve den rigtige strategi.

Hele systemet er designet til os til elleve dage. I denne periode, en bestemt mængde tid nødvendig til ni gange dagligt prodelyvat krop løft.

Pumpesystem for pressen 9 tilgange

 • Den første dag er det nødvendigt at pumpe mere end 165 pressetid, opdelt i sæt af 20, 15, 15, 25, 20, 15, 15, 20, 20 gange.
 • Den anden dag skal stramme lidt mere, nemlig et hundrede halvfjerds fem gange, herunder på antallet af trin 15, 25, 20, 15, 30, 20, 10, 25, 15.
 • På den tredje dag kan du slappe af og ikke rokke pressen. På samme tid, kan det nu være en smule væk fra den smerte, som sandsynligvis vil være af usædvanlig stress i musklerne.
 • Den fjerde dag arrangement med pumpe pressen i ni tilgange kræver 195 uplifts krop. Tilgange vises så; 25, 20, 25, 25, 15, 30, 20, 20, 15 gange.
 • Den femte dag giver igen mulighed for at slappe af, så du skal ikke klippe presse.
 • Så vi fortsætter i samme tempo. Den sjette dag i pressen kræver en pumpe over hundrede femoghalvfems gange, som er lavet i tilgange til sådan antal gange: 20, 25, 15, 30, 20, 15, 30, 20, 20.
 • Afslut første uges pumpe tryk hundrede og halvfems gange. Tilgange til denne dag er: 15, 20, 30, 30, 15, 15, 20, 25, 20 gange.
 • Ottende dag i denne ordning indebærer pumpning medier ferie.
 • Men i det niende gøres det to hundrede sæt af 30, 30, 15, 15, 25, 20, 20, 30, 15 gange på hver af dem henholdsvis.
 • Den tiende dag er en chance for at slappe af før den endelige ryk.
 • Afslutning af sidste ni, ti, er den dag, består af følgende: 20, 20, 25, 30, 20, 25, 15, 20, 35 gange hver.

Husk, at meget, hvis startet, skal du og slut, samt ikke at strække øvelser. Maksimal pause mellem sættene bør ikke være mere end 2-3 minutter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.