BilerBiler

Regler parkering

Meget ofte bilist skabt en situation, hvor han mestrede at køre let, men parkering regler ham er hårdt nok.

Uerfarne bilister er til tider vanskeligt at skelne mellem begreber som køretøjet stop og parkering.

Selv de, der ikke er de første år bag rattet i den "jern hest", ikke altid korrekt identificere, hvor det er muligt, og hvor det er umuligt at stoppe. Et eksempel på dette - mange biler parkeret i gaderne, hvor som helst.

For at kunne differentiere reglerne for parkering, skal du klart definere hvordan det adskiller sig fra parkeringspladsen.

For det første, disse manøvrer tager forskellige tidspunkter, hvis stående proces varer ikke mere end fem minutter, vil det kun stoppe, hvis mere - det er parkering, som er omfattet af artikel 1.2 i Regler for trafik, nemlig parkering regler.

De vigtigste kriterier for disse regler:

- Parkering må kun udføres på den side af vejen, og hvis man ikke er - på kørebanen, så tæt på kanten. Hvis afstanden til kanten af vejen mere end en meter, vil det blive betragtet som en overtrædelse.

- du har brug for at parkere bilen parallelt med kanten af vejen, selv en lille hjørne - afvigelsen fra normen.

- Du må ikke sætte bilen i nærheden af busstoppestedet, nær krydset, drej og ved indgangssteder eller udrejse. Det kan skabe en nødsituation.

- Selv hvis føreren er i en fart og stopper et øjeblik, er det forbudt at forlade bilen i midten af vejen, især i de store byer, herunder i tilfælde af en nødsituation. En sådan vil-være chauffør i bedste ansigter fint, men meget ofte disse "jern heste" er trukket af en kranvogn i feltet.

- parkeringspladser forskrifter forbyder parkering på busstoppesteder, knudepunkter, broer, overføringer. Man bør altid være opmærksom på de tegn, der forbyder eller tillader parkering. I mange storbyområder i vinteren i visse steder på vejene parkering er tilladt i de ulige eller endda dage arbejde på grund af sne plov eller andet udstyr.

En af de højrisiko-pladser til biler betragtes som en stor parkeringsplads. Du er nødt til at overveje mange faktorer, såsom passage af andre køretøjer, parkeringsforhold, forlade en parkeringsplads, de rigtige stop-andre maskiner, nærhed til omkringliggende maskiner.

På parkeringspladsen af shoppingcentret parkeringsregler giver en vis afstand mellem bilerne til at starte indkøb ikke skade den nærliggende maskine.

De fleste uforudsigelige autoriserede parkeringspladser er parkering ved indgangen, i nærheden af bygninger har fodgænger grænser. Altid har brug for mindst et overfladisk blik gennem rummet omkring, fordi der er altid den fare for at falde på din bil reklame stande, istapper, konstruktion vragdele, gamle træer.

Hertil kommer, at føreren har brug for at lære reglerne for parkering i bakgear, samt at træne i parkering færdighed tjekke hans lommer. I dag kan det læres i kørsel blot et par dage.

Der er visse regler for parkering i skibsværfterne i boliger. Og hvis føreren ønsker at bare starte motoren og gå på arbejde, og ikke løbe rundt på jagt efter højhus ejer det forstyrrende bil, skal du blot angive de steder, hvor du frit kan stoppe indtil morgen.

Det er umuligt at parkere i sådanne steder, hvor der er grønne plæner og beplantning, samt på fortovene eller på steder, hvor det er sandsynligt, at blokere passage til boligbyggeri.

I øjeblikket er mange store byer betalt parkering, hvor du kan stoppe bilen på et bestemt tidspunkt. Som regel, sådan parkering er dog ikke ansvarlig for køretøjets sikkerhed, og er derfor ikke særlig populær blandt bilister.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.