HobbyHåndarbejde

Sådan flette en stiv flip om halsen: master class

Når et billede er nøje gennemtænkt, det altid ser imponerende. Tilbehør tjene til perfektion af stil. De kan blive tørklæder, tasker eller hatte. Men det mest populære i denne forretning er smykker. I dag, som i det tyvende århundrede, i de dage i hippier og 90'erne, mode chokers returneres. Det er diskret og elegant dekoration, tætsiddende til halsen. I specialbutikker har et stort udvalg, men du kan også flette en stiv flip rundt alene om halsen. Lad os se, hvad slags dekoration og hvordan man gør det med sine egne hænder.

Hvor gjorde chokers?

Mange berømtheder i dag supplere deres måde chokers. På grund af dette, er deres popularitet vokser endnu mere. Men historien om smykker har stået på i århundreder. Først blev de iført indbyggerne i Nordamerika. Mænd bar om halsen en strimmel af læder, dekorere deres knogler, sten, fjer, skaller og andre ting. Først halskæde spillede rollen som beskyttelse mod onde ånder. De er også opfattes som amuletter og talismaner. Mændene gjorde deres egne.

I den victorianske æra dekorationer blev båret på den engelske Court damer. Halskæder lavet af juveler. Derfor har råd til dem kunne ikke alle damer. Og de er ofte gået i arv fra generation til generation.

Chokers popularitet steg igen i de dage af Koko Shanel. En ny måde at se dem piger hippier. Så, tatoveringer kom på mode, men var klar, ikke alle af mig selv til at gøre for livet. Det er kommet op med et stilfuldt tilbehør, tætsiddende til halsen og minde tatovering. Hver pige vidste så hvordan at væve en stiv flip. Det er nemt, og ser smuk og elegant.

Hvad er chokers?

I øjeblikket er disse ornamenter fremstillet af forskellige materialer. Dette bånd, læder, blonder, monofilament, tråd, plast og så videre. Ikke kun kvinder tog denne måde. Mænd også gerne chokers. De bandt om halsen en læder blonder eller dekorere sine træperler, metaldele, og så videre. Og vi vil se, hvordan man flette en stiv flip af fiskesnøre til piger.

uddannelse

Tidligere kun dekoration lavet af mørkt træ. Men i dag ofte bruger både konventionelle såvel som levende farver. Men det mest imponerende udseende, men sort tynd fiskesnøre. Før væve choker, skal du forberede følgende materialer:

  • fiskesnøre;
  • tøjklemme kontorarbejde;
  • Bog;
  • vedhæng, perler eller andre dekorative elementer (selvom du kan undvære dem);
  • lysere.

Sådan flette en stiv flip: instruktion

Først måler hals omkreds. Dette vil bidrage til at orientere i midten, hvis du vil strengen et vedhæng. Men for ikke at tabe, måle tre meter fiskesnøre og fold det på midten. Hvis der er et ønske om at gøre udsmykningen af forskellige nuancer, tage to tråde.

klapsæde er fast bog og tøjklemme. Så den ene halvdel af linje gælde for den anden, og den øvre ende af tage til side, der passerer under den anden ende af linjen. Loop gevinst stramme, men ikke for meget, i betragtning af, at mønstret skal se luftige og lys.

Gør det samme sig selv, bytte garn. Og så stiv flip foretaget skiftevis med den ene, så den anden ende af snøren indtil det slutter, eller indtil vævningen indtil den ønskede længde.

I midten af de formodede ikke glemme at strengen ekstra dekorationer, hvis det var planlagt.

I slutningen af linjen skåret, og lås derefter om nødvendigt. Det er muligt at gøre en særlig lås eller bare binde tip. Desuden kan de tillægger hinanden og til at ætse lysere. Så få en dekoration, som i 90'erne.

Kig efter klarhed i billedet nedenfor.

Her er hvordan man flette tatovering stiv flip let. Bare et par minutter - og en ny stilfuld dekoration vil være klar.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.