HobbyHåndarbejde

Vintage postkort med deres hænder

Vintage kort - er ikke kun behageligt, men også meget moderne måde at lykønske en elsket en med en ferie. For at gøre et sådant kort i den bedste tradition for stil, bliver nødt til at arbejde hårdt, men resultatet vil overgå alle forventninger.

Du skal forstå, hvad du laver, og overholde de krav til registrering. For at forstå disse spørgsmål, du har brug for at vide præcis, hvad slags håndværk, og hvad deres stil er forskellig fra andre lignende værker.

Vintage - det ...

I løbet af de sidste ti år, begrebet vintage solidt forankret i vores liv. Men mange stadig ikke skelne denne linje af retro. Grænsen mellem de to tendenser er meget tynd, fordi selv eksperter kan forveksles.

Begrebet "vintage" anvendes til tøj, interiør, vin og, naturligvis, at de forskellige håndværk. Selv blandt eksperter er der ikke enighed om, hvordan man formulerer en definition. har sin egen fortolkning i hvert enkelt tilfælde.

For eksempel når de påføres på vin, så har en visning af druehoesten eller drikke en bestemt år. For det indre, det betyder at kombinere flere stilarter. For eksempel udformningen af lokalerne, der anvendes efterligning-antikke, eller virkelig antikviteter, kombineret med moderne elementer.

Når vi taler om vintage tøj, mener vi garderobe elementer, der ser ud som om de længe har ligget på loftet, gned, brændt og revet. Det er takket være sin bevidst uagtsomhed af denne stil fast forankret i mode og er tydeligvis ikke vil forlade det i den nærmeste fremtid.

Vintage kort, vintage fotografering, vintage musik, vintage mekanik ... Listen er meget lang. Fordi der ikke er noget mærkeligt i, at dette begreb stadig ikke har modtaget en fælles definition for alle lejligheder.

Så hvad er det? Alle elementer stiliserede antik? Eller objekter, der ser ud som om de er ikke mindre end 50 år, og alt det andet - det er en retro? Ingen kan give et præcist svar på disse spørgsmål, men nogen bekræfte: sådanne produkter kan næppe kaldes billigt.

Har en vintage postkort

Vintage kort ser ud som om det blev skabt i det mindste i 80-erne af det sidste århundrede. Det er indbegrebet modetrends i en vis periode, og kan koste mere end tredive tusinde.

For at gøre det selv, kræver også visse udgifter til materialer og værktøj, men budgettet er usandsynligt at overstige prisen på færdige håndværk, som sælges i butikker eller online.

På arbejdet er det vigtigt nøje at overveje alle detaljer af designet. Du skal først lære, hvad var på mode i den udvalgte historiske periode, for at føle stemningen i den æra. Og først derefter kan vi begynde at implementere den valgte koncept.

De mest almindelige materialer til arbejdet med et sådant produkt - det er stykker af billeder, vintage stof og broderi. De kan købes i specialbutikker eller gøre dig selv. For at opnå den ønskede virkning, er der mange forskellige måder. Overvej de enkleste muligheder, der ville opfylde de gamle vintage postkort.

Tilføj en alder af papiret

Den mest basale måde at gøre papiret en gul tone - er det meget varmt strygejern strøget. For at opnå mere mættede farver, kan du gentage proceduren flere gange.

Som en mulighed - sætte bladet i en godt opvarmet ovn. Det er nødvendigt at sikre, at den ikke bryder i brand. Men hvis kanterne lidt forkullet, så det vil se endnu bedre. Nogle mestre specielt sat ild til papir eller pap, som derefter bruges som basis for håndværk.

Også gøre vintage postkort med deres egne hænder til at hjælpe almindelig sollys. At ældes papiret på denne måde, skal du lade den stå i sommer for et par dage i et veloplyst sted, og giver UV-gulfarvning.

Vand og ild

En anden metode - at sætte materialet ind i en speciel løsning. For at gøre det, kan du bruge en hvilken som helst række te. Hvis du ønsker at bruge kaffe, er det bedre at give fortrinsret til opløselig. Der er ingen universel opskrift.

Varigheden af iblødsætning afhænger af den type og tykkelse af et papirformat. Normalt er det holdt i væsken i 10 til 20 minutter, og derefter tørret og glattet jern. En anden mulighed med kaffe - tørrede sine fugtige materiale korn.

For at gøre lykønskningskort i vintage stil, der anvendes, og mælk. De gnides med et stykke papir eller pap, og efter det tørrer, det passerer gennem en jern. At opnå en mere intens farve på kanterne, skal de påføres et dobbelt lag af væske.

Hertil kommer, en meget effektiv måde at håndtere grundlaget for fremtidige håndværk - brugen af åben ild. Papiret blev dækket med et lille touch af røg, og kanterne - svedet, kan det holde i løbet af et stearinlys eller cigarettænder. Men for at udføre denne procedure skal være meget omhyggelig med ikke at ødelægge materialet og ikke skade dig selv.

Det var de mest simple måder at ældning af papiret. Nu skal vi se på, hvordan du kan opnå denne effekt på stoffet.

Vi arbejder med stof

Vintage kort er også skabt med brug af stoffet. Hun, ligesom papir, bør have en brunlig nuance, og ser ud som om det har et par årtier i det mindste. For at opnå den ønskede virkning, vil vi også komme i handy for kaffe og te blandinger.

Følgende opskrifter er omkring en meter eller to af materiale. Ligeledes at beregne andelene er næsten umuligt, fordi hvert væv har sine egne specifikke karakteristika, og enhver struktur falder farvestof forskelligt. Tag disse formuleringer som grundlag. Og derefter i processen prøve forskellige andele af komponenter for at opnå den ønskede virkning.

vi bruger te

Til fremstilling af te farvestof polkastryuli hælde vand og smide det mindst 8 poser af sort te. Placer i en beholder klud og kog det i 5 minutter. Hvis du ønsker at opnå en mere intens farve, kan du tilføje 1-3 portioner af te.

Brug ikke mere end 11 poser. For de rige brune af dette beløb vil være nok fuld.

Efter kog klud, hæld indholdet af gryden i vasken og skyl materialet under rindende vand, fjerne overskydende farvestof rester. Så tør og otutyuzhte evt.

Vintage postkort med deres egne hænder (scrapbooking) kan fremstilles ud fra både den pressede og krøllede væv. For at vælge en af disse valgmuligheder, er der ingen klare regler. Bare se hvordan harmonisk denne eller hin form for passer med dit design koncept, og tage den endelige beslutning.

Kaffe bistand

Vintage postkort, en master-klasse på skabelsen af som vi præsenterer, kan også være lavet af stof, farvet kaffe. Til fremstilling af den ønskede opløsning Boil naturlige drikke. For at gøre det, anvende følgende andel: en spiseskefuld af pulver pr kop vand. For at udføre den farve, du har brug for omkring 10-12 sådanne dele.

Fyld den nødvendige mængde kaffe i potten og fyldes med vand, klæber til forudbestemte forhold. Helt suge kluden i blandingen og kog det i cirka fem minutter. Hæld derefter indholdet af gryden, og det materiale, skyl med rindende vand.

Vær opmærksom!

Farvning med kaffe giver smukke nuancer af grå stof. Hertil kommer, efter denne løsning på materialet vil forblive varig duft, som vil blive afholdt i lang tid.

På den ene side kan det bringe nyhed i dit hack, det vil blive pustet af aroma af kaffe. På den anden - hvis du ikke kan lide lugten, har i lang tid at vente, indtil det erodere.

Te, til gengæld giver stoffet en smuk lys brun eller gyldne nuancer, men lugten ikke dvæle for længe. Fordi valget af en sådan farvestof er bedre at tage den mest almindelige billige drikke uden ekstra aromaer.

alternative metoder

Vintage postkort "Happy Birthday" er også muligt at dekorere klud, malet med en blanding af granatæble saft og rødvin. Komponenterne, der skal anvendes i lige store andele. De giver en smuk lilla-brun farve, men kræver visse finansielle omkostninger.

En mere økonomisk måde - anvendelse af en blanding af iod og kaliumpermanganat. Fortynd 10-20 dråber af en af disse bestanddele i vand og koges deri væv i 5-10 minutter. Der er tilfælde, hvor farven på materialet falder så hurtigt, at det ikke engang behøver at blive kogt.

Når du er gammel grundlag og valgte design, du har brug for at samle de nødvendige elementer til indretning. Det kan være billeder, sløjfer, blomster osv Af de værktøjer vil være nyttigt hjørne Hullemaskine, særlige forseglinger, malinger, dobbeltklæbende tape. Med deres hjælp, vil du skabe et unikt vintage postkort "Happy Birthday". Derudover kan du udføre en gave til nogen anden ferie.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.