Nyheder og SamfundBerømtheder

Forretningsmand Alexei Malakeev og hans ægteskab med Alena Farmacia

Aleksey Malakeev, som vil blive drøftet i denne artikel er at undersøge tv-vært og model Alena Farmacia, en offentlig person var ikke. Om hans liv og biografi i almindelighed, er lidt kendt. Denne artikel viser alle de fakta om denne mand til at hjælpe med at sortere ud af, hvem er denne Aleksey Malakeev.

biografi

Han blev født i 1977. Ekonomichesuyu uddannet fra Akademiet. Plekhanov, og også MSTU. Bauman. En utrolig arbejdsnarkoman. Var den generelle leder af "Skanlayt" og general manager for "Energon 2000". Det fortæller søster Alexis, pigerne han var uheldig. Den fyr han beskeden, piger ofte ikke tage det alvorligt. Da han mødte farmacia og introducerede hendes familie, gjorde ekstravagant bruden mor ikke kan lide, men at overbevise ham om fejlen for at vælge ikke at blive det.

Kendskab til Alena Farmacia

Med heltinden reality show "Dom-2", Alena Farmacia, Alexei introducerede deres ven Stepan Menshikov. Introduktion skete til en fest. Alain og Alex straks kunne lide hinanden. Vodonaeva i interviews gentagne gange indrømmet, at engang så i Alexei hendes kommende mand. I 2008 har parret formaliserede relationer. Brylluppet var en stille og ydmyg, deltog kun af de nærmeste mennesker til fest. I 2010 lyset dukkede Bogdan - søn Alexei og Alyona. Dette barn er blevet længe ventet. Et par længe kæmpet for retten til at få børn. Før han blev født Bogdan, hans kone Alexei havde flere graviditeter endte i tragedie. På et tidspunkt Vodonaeva meget tid tilbragt på hospitalet under de pipetter.

"Vi har oplevet alt for meget af, hvad der skal ikke bekymre sig om en mand og en kvinde", - siger Alain. Og måske så hurtigt mistet interessen for hinanden.

Fødsel Bogdan

Efter fødslen, Alain kastet hovedkulds ind familielivet - at tage sig af barnet, venter på sin mand til at arbejde ... Men hun indså hurtigt, at hun ønsker at arbejde for at forsørge sig selv og deres egne børn. Så da Bogdan var kun et par måneder, Alain begyndte at deltage aktivt i diverse shows, og som optræder på forsiderne af magasiner og eller USA. Han førte en række transmission og endda gå på arbejde i Mexico ... Aleksey Malakeev par måneder venter hende derhjemme med sin søn.

Kort efter hendes ankomst i Mexico, Alain Vodonaeva Malakeev og Alexei forlod. Hun indrømmer, at hendes mand for meget tid til deres arbejde. Hun var ikke at få nogen opmærksomhed. Og fans af ekstravagante teledivy er overbevist om, at Alain simpelthen keder sig i dette forhold. Pigen måtte beundre hende. Det var interessant, at der var en storm af følelser ... Workaholic Aleksey Malakeev kunne ikke give hende. For ham har i første omgang altid haft et job.

Udover Alex og Alena voksede i en helt forskellige familier og forskellige familieforhold forestille sig. Alena vigtigt for hele den tid med sine forældre. Og Far Alexei kunne godt have et par dage til at gå med sin søn til at stå på ski, efterlader sin kone og datter.

Aleksey Malakeev stadig efter andre Alena. De perfekt kommunikere og arbejde sammen uslily uddanne unge Bogdan. Vodonaeva gentagne gange sagt i interviews, at hun elsker og respekterer sin eksmand. Aleksey Malakeev har altid ligget tæt på hendes mand. På trods af, at parret brød op, Alex fortsætter med at hjælpe sin kone og give barnet efter skilsmissen. Alain forlod fælles lejlighed, en bil, en anstændig sum penge. Betalt ferie og give penge på tøj. Ja, Allen kunne vel give sig selv, men Alex mener, at moderen til hans barn ikke skulle have behov for noget.

Personlige liv Alexei Malakeeva

Nu Alexey Malakeev fik en ny kæreste. De siger, at de Typecasting Alena er meget ens. Ex-kone fordringer, der godkender Malakeeva valg, og hun havde ingen indvendinger til meddelelsen af deres fælles søn Bogdan med nuværende forlovede Alexis.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.