Nyheder og SamfundNatur

Hvor der er vintergækker og hvordan bemærkelsesværdig disse blomster

En af det universelt anerkendt symbol på foråret og vækkelse af naturen har længe været betragtet vintergækker, som blev sunget på mange klassiske kunstværker. Disse blomster er "Galanthus" race, som betyder "mælk blomst". Denne slægt navn på grund af farven på kronbladene, godt, de blev kaldt vintergækker for tidligere overraskelse udseende. Interessen for denne flora er så stor, at selv opfandt udtrykket "galantofiliya", hvilket betyder, uhæmmet lyst til dem. Det er derfor, så mange mennesker er bekymrede over at finde det sted, hvor vintergækker vokser ...

Hvis vi taler om anliggender af svundne dage, indtil for nylig, disse vidunderlige blomster voksede i næsten alle skovene af den midterste bånd af ikke kun vores land, men det meste af Europa. Men på grund af aggressiv udryddelse (som varede i århundreder), nu finde en vintergæk bliver stadig vanskeligere.

Oftere end ikke se de uberørte krat primula kan kun beskyttes og beskyttede områder, som alle andre steder, "minearbejdere" skære dem op med rode i begyndelsen af sæsonen. Det er overflødigt at sige, at de mennesker, der kender til, hvor vintergækker vokser, vil deres viden ikke dele præcist?

Så hvis du kender symptomerne galantofilii, vi er sikre på at gøre en have dyrkning af disse planter. Jo mere, at den officielle botaniker har allerede 18 arter, som kan fås i de kulturelle forhold! Udseendet af dem er i overensstemmelse med den sædvanlige vintergæk for os, således at den følelse af "surrogat" vil du ikke opleve. Hertil kommer, medlemmer af slægten Galanthus vokser i din have, vil du være med til at beskytte deres vilde slægtninge fra den endelige ødelæggelse.

Glem ikke om den merkantile side af problemet: vintergæk blomster i sæsonen opført er utrolig høj. Efter at have mestret deres dyrkning i fangenskab, kan du tjene en meget god! De gengiver vegetativt: for en sæson med hver plante kan producere op til tre pærer, så denne forretning er ganske indbringende.

Så hvor vintergækker vokser? På hvilket grundlag, og i hvilke betingelser, de har brug for at vokse? Lad os starte med det faktum, at for den normale vækstsæsonen er nødvendigt med en mindre skyggefuldt sted. Jorden skal være let basisk og fugtig. På trods af det vand-elskende, kan vintergækker ikke stå vand stagnation og vådområder, så det er nødvendigt at indføre en passende afløbssystem. På svær jord og ler, og de gør vokse er umuligt, da rodsystemet af disse sarte blomster bare rådner. Derfor besvarer spørgsmålet "hvor der er vintergækker," det er nødvendigt at sige, at foran deres dyrkning er du nødt til korrekt forberede sitet: at lave en tilstrækkelig mængde af humus i jorden, hvordan at løsne det, promulchirovat og tage sig af dræning og vandingssystemer.

Men tror ikke, at slægten Galanthus består af sarte og finurlige blomster. Hvor dyrke blomster af vintergækker i naturen, sådanne ideelle betingelser er næsten aldrig sker. I virkeligheden er disse planter er ganske hårdføre, men for at få en bedre høst farver har brug for en kvalitet pleje for dem.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.