Mad og drikkevarerRestaurant anmeldelser

Den bedste pizza i Moskva: Adresser og anmeldelser

Pizza kæde i Moskva åbnet i næsten alle områder. For en stor virksomhed med en stor lørdag aften film og pizza til aftensmad - en af de mest populære underholdning, er der bare at vente på nogen dikkedarer ikke har sådanne måltider.

En anden ting - restauranten med det italienske køkken. Vi har samlet en kort liste, som omfattede den bedste pizza i Moskva:

 1. Zotman Pizza Pie.
 2. Pinzeria af Bontempi.
 3. Probka til farve.
 4. La Bottega Siciliana.
 5. Bocconcino.
 6. "Via Roma".
 7. Da Pino.

Med tomat og ost

Runde brød med smeltet ost og tomater - det ser så italienske nationalret i sin klassiske version. Det betragtes som fødestedet for pizza i Napoli, men dens forekomst er forbundet med indførslen af tomater til Europa i 1522.

Den mest populære form for pizza - "Margarita" - blev opfundet under regeringstid af den italienske kong Umberto I, som sammen med sin kone Margaret af Savoyen elskede denne skål.

Hans rejse fortsatte pizza i USA, som kom takket være indvandrere fra Grækenland og Italien. I dag pizza ligesom befolkningen i Malta, Australien, Brasilien, Indien og andre lande, men i mange år på forskellige kontinenter blev opfundet sine egne originale opskrifter.

Italiensk ret havde til at smage og russere. Pizza kan findes i de fleste storbyområder skoler. Men der er en pizza restaurant i Moskva, som er besøgt ikke kun fans, men også de virkelige eksperter - turister fra Italien. Det er ikke overraskende, fordi kokkene af disse restauranter ofte er deres landsmænd, men der er også undtagelser.

Zotman Pizza Pie

Pizza i Moskva hovedsageligt koncentreret i midten. Ingen undtagelse, en af de mest kendte projekter sommelier Sergey Krylov og administrerende Dmitry Zotov. Restaurantens menu Zotman Pizza Pie - det pizza amerikansk stil og et stort vinkort.

På dette tidspunkt to steder åbne: om Nikitskaya, 23/14/9, og på gaden Marshala Tuhachevskogo, 41/1. Det tjener måltider på en tyk dej med usædvanlige toppings, og de yngste besøgende vil blive overrasket over den pizza med flødeost, "Nutella", friske bær og farvede slik.

Blandt Moskovitter Zotman Pizza Pie - stedet er utroligt populære. Nat uden forbehold, du er usandsynligt at prøve den bedste pizza i byen. Ifølge anmeldelser, indtrykket af en lidt forkælet oppustede pris og ikke meget opmærksomme tjener.

Pinzeria af Bontempi

Ja, der er ingen fejl. Vigtigste skålen er et populært pizzeria i Moskva Pinza. For længe siden, det var kage kogt på Appenninerne halvøen, men nu kokken Valentino Bontempi introducerer ham gourmet hovedstad. En af de vigtigste hemmeligheder er i testen, som er blandet på en speciel gære, importeret fra Italien for fem år siden.

"Salami og broccoli", "arugula og rejer," "fire ost", "Margarita", "marinara" - alt i menuen indeholder mere end femten slags Pinzi. Besøgende anmeldelser taler om de fantastiske gastronomiske eksperimenter og hyggelig atmosfære, men nogle gange ødelægger det samlede billede er ikke den mest opmærksomme service.

Restauranten ligger i byens centrum. Adresse: Great Znamensky Pereulok 2, s. 3.

Probka

Aram Mnatsakanova navn er velkendt i St. Petersborg. Heldigvis har den talentfulde restauratør ikke bort fra offentligheden Moskva.

Probka præsenterer gæster med traditionelle italienske køkken, som ikke kan forestille sig uden pizza. Taste retter, i henhold til anmeldelser fra gæster, det er på et meget højt niveau.

Det åbne køkken giver dig mulighed for at se kokke på arbejdspladsen, som skaber tillid. I modsætning til mange af hovedstadens restauranter, tjenere Probka perfekt ved menuen og kan rådgive om fadet.

Den eneste hage - er alt for tætsiddende borde, fordi det er simpelthen umuligt at stille tale til satellitten.

Job i et pizzeria i Moskva - det er en mulighed for at arbejde i et team af ligesindede. Besøgende og konkurrenter venter på Tsvetnoy Boulevard, 2.

La Bottega Siciliana

Little Sicily syntes takket være Nino Graziano i hjertet af den russiske hovedstad. Dette projekt er en fin kombination af pizzeriaer, restauranter, Iscafe og konfekture. Pizza i en brændeovn skaber Stefano Prosperini - studerende Graziano.

Denne institution er fornem sans for detaljer - boligudstyr, køkkenudstyr og en stor menu af traditionelle italienske køkken.

La Bottega Siciliana restaurant absolut fortjent sin plads på listen over "Den bedste Pizza i Moskva." Besøgende bemærkede dygtighed af kokken, af høj kvalitet og en indbydende atmosfære. Til dessert, de tjener fantastiske is, som kan sammenlignes med smage autentiske italienske delikatesser. Adresse institution: Okhotny Ryad, 2.

Bocconcino

For ti år siden, restauratør Michael Gohner åbnede den første restaurant Passionate Parkway. Den oprindelige indretning og hjemmelavet italiensk køkken nød gourmet kapital, så i dag Bocconcino netværk - er utroligt populært pizzeria i Moskva.

adresse:

 1. Passion Boulevard, Bygning 7.
 2. Novoslobodskaya Street 24.
 3. Rublevo-Uspenskoe 85/1.
 4. Kutuzovsky Prospekt, 48.
 5. Leninsky Prospect, 109.

Branded "Bocconcino", "Margarita", "Fire Cheese" - menu vil gæsterne finde ikke kun de traditionelle opskrifter på pizza, men også usædvanlige kombinationer, såsom en pizza med gorgonzola og pære og trøffel.

Anmeldelser bemærk den vidunderlige smag og en behagelig interiør i alle pizzeriaer. For nylig åbnet i Bocconcino levering. Forkæl dig selv med ægte italiensk pizza er nu muligt selv derhjemme.

"Via Roma"

Lækker betyder ikke dyrt. Dette viser endnu en gang pizzeria Moskva med demokratiske priser. I modsætning til de ovennævnte restauranter, "Via Roma" er i udkanten af byen (adresse:. Str Lavochkin, 34), men selv dette forhindrede ikke ham til at indtage en værdig plads på vores liste.

I en vidunderlig menu har mere end tyve typer pizza, vinkort glædeligt overrasker gæsterne med sin mangfoldighed. Tid brugt i en hyggelig atmosfære, fluer af.

For dem, der er trætte af det italienske køkken, restauranten holder forskellige gastronomiske festivaler. For eksempel, i januar 2016 kan besøgende nyde en perfekt kogte muslinger.

I weekenden den "Via Roma" hilser venlige familier til søndagsbrunch. Børns menu med pizza, komplimenter af kokken, kreative workshops og kreative gaver med dine egne hænder - her ved, hvordan man optager børn, mens deres forældre nyder de lækre italienske retter.

da Pino

Den sidste i vores liste var Da Pino - restaurant, hvor du kan drive forretning, en familieferie eller en romantisk date.

Om Italien her er det minder ikke kun perfekt komponeret menu, men også det indre af en gade med mosaikvinduer, antikke lamper og en overflod af grønt og blomster.

I øjeblikket Da Pino netværk - fire institutioner, som hver har en plads til unge gæster:

 • Str. Bolshaya Bronnaya, 23;
 • Volgogradskiy Avenue 73;
 • Str. Perovskaia 32, s. 1;
 • Str. Delegatskaya, 7, s. 1.

På lørdage for børn organisere en gratis master class på at gøre pizza og konfekture.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.