Mad og drikkevarerRestaurant anmeldelser

Restauranter Penza: "ambassade", "Zaseka" og "Barrel"

restauranter Penza er ikke ringere end hovedstaden institutioner eller i skønheden i interiører eller i serviceniveauet. For at se denne, læse artiklen, der fortæller om de Penza tre restauranter - "Zaseka", "ambassade" og "Barrel". Og sørg for at besøge dem.

Restaurant "Zaseka" (Penza)

Vil du prøve udsøgte køkken og nyde den storslåede natur? Så bør du besøge restauranten "Zaseka", som ligger i skovområdet.

beskrivelse

Restauranter Penza beliggende i byen kan prale sådan en fantastisk udsigt fra vinduet, hvilket er i "plettede". Anlægget er placeret i en to-etagers træhus med en fancy design. For nogle kan det minde Mansion. Ved siden af restauranten området er rengjort og anlagt. Der er en havepavillon, brolagte stier, samt en vandmølle med en mini-damme. Allokeret parkeringsplads.

interiør

Når du går ind i restauranten, er der en følelse af, at du var i fortiden. Værelserne er indrettet i gammel russisk stil. De er indrettet med træmøbler. Vægge, gulv og loft er dekoreret med naturlige materialer. Designere Designere formået at skabe en varm hjemlig atmosfære.

menu

Ligesom andre restauranter Penza, "Zaseka" tilbyder et stort udvalg af retter og drikkevarer. Og alt dette til en overkommelig pris. Lokal kok bruger real russisk komfur til madlavning suppe, og vigtigste retter af fisk og kød.

Adresse: st. Statens gård, d. 55.

"Ambassade" - restaurant, Penza

Ikke ved, hvor at organisere en banket eller en lille familiefest? Vi har til dig er en stor mulighed. Denne "ambassade" - restaurant (Penza) med den oprindelige køkken og et moderne design.

adresse

Restaurant beliggende på stueetagen "I teatret" shopping og underholdning center. Street Moskovskaya 90 -. Men hans nøjagtige adresse. Bordbestilling og leje af lokaler sker ved telefonu8 (8412) 20-11-11.

interiør

Restauranten består af 4 haller. Hver af dem har et bestemt navn og formål. "Dolce Vita" værelse er for dem, der ønsker mindst et par timer til at flytte til Italien. Cafe lavet i den traditionelle stil af landet.

Hall "12 egetræer" er den mest rummelige. Det var indrettet i stil med boet efter de berømte værker af "Borte med blæsten". Igennem arrangeret behagelige sofaer. Der er også en lille VIP-zone, hvor man kan trække sig tilbage til forretningsmøder eller en romantisk middag.

Elskere af orientalsk kultur og køkken venteværelse "Habib". Gæsterne kan sidde på bløde puder og bestille aromatiseret vandpibe.

Et andet rum kaldes "Peter". Det er designet til 30 personer. Det skabte en hyggelig atmosfære, velegnet til familieferie.

menu

Restauranten serverer Amerikansk, Italiensk, orientalsk og russiske køkken. Fra denne mangfoldighed kan gøre dit hoved spin. Oftest besøgende orden:

  • seafood salat;
  • kalvekød bøf ;
  • risotto med svampe;
  • kebab lam;
  • kød og ost;
  • svinekød shish kebab på grillen.

Følgende drikkevarer er også tilbydes: vin af glas, whisky, cocktails, og flere typer af te.

Oplysninger om "Barrel" restaurant

Hvor de fleste slappe af og nyde gourmetkøkken, lokale beboere og besøgende Penza? Restaurant "tønde" - det sted, hvor du kan få en velsmagende måltid og ikke gå fallit. Hans adresse: ul. Uritskogo d. 1.

beskrivelse

Institutionen blev etableret i 1973. Siden da er det blevet besøgt af flere tusinde mennesker. I 1999 passerede bygningen en komplet ombygning. Nu er det hele til at modtage gæster på højeste niveau.

interiør

Restauranten består af to værelser - det vigtigste rum og et rum, rygning. Hvordan de funktion? Dyrt og smagfuld. I den store sal af de høje lofter, lysekroner dekoreret med bizarre former. Gulvet og væggene er færdig med materialer af høj kvalitet, bragt fra udlandet. Overalt fra hinanden lænestole, polstret. Og det fuldender den elegante boligtekstiler.

I rygerummet, et minimum af møbler - et par skuffer og sofaer. Den er lavet i brune og røde toner. På væggene hang med spejle, billeder og et pendul ur.

menu

professionelle kokke arbejder i "tønden". På få minutter, de skaber sande kulinariske mesterværker. I menuen er der altid salater, kødpålæg, supper, fiskeretter, snacks og desserter. Fra drikkevarer er tilgængelige: juice, frugtdrikke, bryg, cocktails, forskellige sorter af kaffe og te.

Som konklusion

Nu hvor du ved, hvad restauranter Penza Det kan lejes til fester eller bare for at besøge på hverdage. Alle af dem tilbyder en varieret menu, gode fritidsfaciliteter og førsteklasses service.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.