Af teknologiElektronik

SUPRA DRS-iG68VST - review model, kundeanmeldelser og ekspert

I dag i vogue radar detektorer. Allerede, flere og flere enheder med sporing af placering. Alligevel har de øget udgifterne til sådanne anordninger er de højeste i efterspørgslen. Desuden denne funktion har intet at gøre med udseendet af denne enhed, da det blev brugt før. På grund af det er der en mulighed så meget som muligt for at opnå den ønskede virkning og er resultatet af radaren. Hvad mener du? På grund af placeringen genkendelse funktion kan hurtigt og lære i et minimum af tid, hvor den stationære kamera, det kredsløb, som længe har været kendt. Desuden konventionelle detektorer konstant udsender en lyd, "tænker", som er placeret ved siden af maskinen, forskellige farer. Dette skyldes et stort antal magnetplader, radioer og andre radarer, som fremprovokerer alarm. Det er grunden til chaufførerne tidligere havde frakoble enheden og navigere til databasen af kameraer og placeringer af senderen.

Nu på markedet er der mange kendte radar-detektorer, men en af de mest populære blandt konkurrenterne er SUPRA DRS-iG68VST. Anmeldelser af det i de fleste tilfælde en god (mere om dette nedenfor). Den gennemsnitlige udgift er 5.500 rubler. Det kan ikke kaldes for lav, men prisen vil betale sig hurtigt til aktive chauffører.

udseende

Producenten leverer markedet med en bred vifte af sådanne anordninger. Det bør dog være adskilt fra det gode og dyre blandt alle linjen model - DRS-iG68VST. På grund af den høje pris på enheden skal også have fremragende udseende. I denne forbindelse har enheden ikke skuffe. Det første indtryk af radaren kan opstå er ikke helt positiv - det ligner en bar. Men ved samling kvalitet plast anvendes, hvilket har en blank overflade. På grund af dette, kan det synes, at enheden er ret dyrt. På hjørnerne er der en krom strimmel, der tilføjer soliditet.

Valgmuligheder

Hvad er der i kassen? Den er opdelt i to typer af installationen. De har begge traditionelle. Man involverer brugen af sugekopper på forruden, og den anden - en klæbrig mat, der er placeret på instrumentbrættet. Feedback fra forbrugerne, undertiden radaren SUPRA DRS-iG68VST (anmeldelse enhed vil blive defineret med køb) faldt med begge typer binding. I tilfælde af, at enheden altid vil være i bilen, er det bedst at vælge et tæppe, og hvis føreren har et behov tage den med hjem - ideelt set være indlysende sugekop. Radar har modtaget en særlige lynlås, der giver dig mulighed for ikke løsrive hele strukturen af glasset.

Hvad er inkluderet med enheden SUPRA DRS-iG68VST? Instruktioner, Personale ledning til opladning. Sidstnævnte har imponerende størrelse, så chaufføren ikke behøver at tænke over placeringen af enheden. Opladningen udføres fra cigarettænderen. Forbrugerne i dette aspekt er ikke højlydt. Derfor kan vi sige med sikkerhed - påstanden ikke opstår.

enhedens funktioner

For at udformningen af SUPRA DRS-iG68VST har en temmelig anstændig udseende, enheden er samlet, er ikke meget ergonomisk og brugervenlig. På grund af det faktum, at kroppen er blank, er det stærkt afspejlet i forruden. Desværre er denne effekt er til stede i en hvilken som helst lys, så forbrugeren kun kan stille op med det.

Fra konkurrenterne indretning er kendetegnet ved at den har et display på bagsiden, som vender mod føreren. Dybest set screene placeret på forsiden af strukturen. Ofte radarer er skabt på en sådan måde, at forbrugeren har til at hænge, når du bruger det ganske lav og konstant se på den øverste del af kroppen til fuldt ud at betjene enheden. SUPRA DRS-iG68VST, er indstillingen gjort ganske nemt, behøver sådanne problemer ikke noget. Men alle de kontroller placeret der, så der er nogle ubehag.

emner Beskrivelse

Screen god enhed. Han var klar og skarp, så er af fin kvalitet. Placeringsdetekteringssystem modulet er en kinesisk, men er stabil og uden fejl.

Enheden er lavet af denne teknologi, radaren er i stand til at genkende klart og hurtigt tilgængelige kameraer og meget mere.

funktioner

Før du begynder at bruge radaren SUPRA DRS-iG68VST, du har brug for at forstå i hvilke betingelser det virker. Som standard, hvilket betyder, det vigtigste, det er "Smart". Han betragtes ikke som en selvstændig og særskilt ordning. Hans opgave vil automatisk vælge den ønskede.

Hvad påvirker kontakten? Jo højere køretøjets hastighed, den bedre følsomhed radaren. Feedback fra forbrugerne, den maksimale funktion kan du altid 100% opdage baghold af GAI. Producenten lover også, at falske positiver er næsten ingen, selv om der er nogle krav til denne nuance.

Der er flere driftsformer.

  • Track. Når der arbejdes i denne tilstand, radaren SUPRA DRS-iG68VST opererer på det maksimale niveau, henholdsvis falske positiver bemærke en hel del.
  • 1. Byen vælges automatisk. Har en fast hastighed, kan det ikke ændres.
  • 2. Byen vælges automatisk. Den advarer kun om kameraerne, mens falske positiver er mange.
  • By 3. Vælg manuelt. Feedback fra forbrugerne, skal det siges, at denne ordning anses for at være den mest populære blandt Moskva beboere. Det anerkender alle de kameraer, radarer og "pile". Generelt er det ikke hele enhedens funktionalitet, men i hovedstaden er ikke længere nogen "farer", så dette er ikke et minus. Desuden falske positiver er næsten ingen.

fund

Detektor SUPRA DRS-iG68VST udstyret med et GPS-system. Det er nødvendigt at forbedre enheden og gøre det mere moderne. Den beskrevne anordning er forbrugerne som det faktum, at han har en imponerende database over kameraer og sensorens placering. Enheden er i stand til at tilpasse sig arbejdsmiljøet. Af alle tilgængelige kameraer advarer på forhånd.

Eksperter påpeger kun én ulempe - en masse falske positiver. Men fagfolk præcisere, at det er bedre at fejle end at gå glip af. Ifølge eksperter, kan forbrugeren afskrække nogle design nuancer. For eksempel, kroppen lidt gnist, for svag binding. Desuden kan prisen synes høj. Men det må siges, at enheden SUPRA DRS-iG68VST «egern", af hvilke er fremragende, klarer godt med sine direkte ansvar og hurtigt genkende den 'asyl' Highway Patrol.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.