Kunst og underholdningFilm

Brenda Blethyn - smuk kvinde og talentfulde skuespillerinde

Brenda Blethyn - smuk kvinde og talentfulde skuespillerinde. Ser man på hende, venter på den komiske, godmodige karakter, men hendes karakterer er ofte utilfredse og svag, til trods for at hun Blethyn stærk og målrettet. Hvordan hun formår at kombinere det?

familie

Brenda Blethyn blev født i efterkrigstidens England i familien, som var domineret af kærlighed, respekt, moral og flid. Pigen var den yngste af ni børn, hendes fødselsdag faldt den 20. februar, 1946. Faderen arbejdede som maskiningeniør, og hans mor blev hjemme, afsætter sig til sønner og døtre indre anliggender. Barndom Brands var ikke sulten, men familien boede mere end beskedent.

Stadig en lille pige Brenda Blethyn drømte om at blive en berømt skuespillerinde. Forældre støttede hans datter, men ikke for denne aktivitet en alvorlig erhverv. Hun er uddannet fra en teknisk skole og endda arbejdet som stenograf og bogholder. Disse stillinger kan være blevet dræbt alle kreative og luftige, det havde karakter af Blethyn. Heldigvis hun aldrig stoppet og flyttet til drømmen!

Efter eksamen fra Guildford School, gik hun til hovedstaden i England.

karriere

London - udgangspunktet for en karriere som skuespiller. I 1970 blev Brenda Blethyn indlagt på teatret Beybl og Coventry. Senere bandt hun sit liv med Royal National Theatre i London.

Betydelig berømmelse har bragt sin tjeneste i Manhettnskom teater. I 1991 modtog mærke den højeste teatralske prisen for sit arbejde med titelrollen i "fraværende venner" leg.

Brenda Blethyn gradvist erobrer skærmene. Publikum mødt hende i tv-serien "Yes Minister", "Krig og Fred" og "Kong Lear".

Det næste mål den smukke og talentfulde englænderinde - biografer rundt om i verden.

Succes i film

Trygt bevæge sig mod mål, fik Brenda Blethyn ikke foragt at spille biroller. Allerede i 1983, hun medvirkede i filmen "Henry sjette."

Højt popularitet i verden af biografen Blethyn opnået gennem roller Fru Jenkins (filmen "heks") og Mrs. McLean (filmen "En flod løber gennem det"). Disse værker bragte hende berømmelse og seere kærlighed, men de mest prestigefyldte priser var forude.

Filmen "hemmeligheder og løgne" bringer Blethyn BAFTA Award og den længe ventede "Golden Globe". Hendes arbejde på de vigtigste rolle blev nomineret til "Oscar". Af den måde, ikke kun mærket blev tildelt, filmen vandt mange forskellige priser.

Mary Hoff rolle i filmen "The Voice" gør det muligt at få Brenda fortjente "Oscar" i nomineringen "Bedste Skuespillerinde".

Yderligere karriere er lige op ad bakken, vil det lære og elsker at publikum. Hun medvirkede i film, der er dømt til succes: "Saving Grace", "Stolthed og fordom", "Sleeping Dictionary" og mange andre.

Britiske skuespillerinde berømte for deres skønhed, elegance og flid. Er det tilstrækkeligt at huske så berømte folk som Odri Hepbern, Viven Li eller moderne divaer: Kiru Naytli, Catherine Zeta-Jones, Emmu Uotson og Keyt Uinslet. Et hædersplads blandt de mest berømte engelske skuespiller Brenda tager.

filmografi

Liste over film Brenda Blethyn arbejdet meget imponerende og indeholder mere end 30 malerier, hvoraf flere tv-serier og tegnefilm, tegn, som hun præsenteret for hendes stemme.

Rich filmografi og berømte britiske skuespiller bragte hårdt arbejde og talent. I mange år arbejdede hun hårdt. Film med hendes deltagelse kom ud hvert år, og det er alt hun havde tid, ud over at arbejde i teatret og på tv.

En af de sidste værker i serien - rollen som detektiv Vera. Ifølge de fleste skuespillerinder, denne karakter er tættest på hende i karakter.

I det virkelige liv, Brenda måtte også være en Bloodhound færdigheder, og det er fantastisk at beskæftige sig med det. Én ulykke skete i hendes tæt sammentømret familie - mangler en af brødrene. Brenda gik på udkig efter ham, gik til byerne, tale med folk, jeg viste et foto og stadig fundet ham.

interessante fakta

  1. Filmen "Witch" introduceret til det russiske publikum med kreativitet Blethyn. I dag sit navn er forbundet med børns eventyr. Filmen var meget populær i sin tid, men selvfølgelig tilskrives de rædsler det kan være en strækning, men i kategorien "fantasi" det falder støt. Usædvanlige tegn, magi, kampen mellem godt og ondt, frelse gode karakterer og hovedpersonerne i børn - denne film i dag er de positive følelser og behagelige minder (trods dens "alder").
  2. Brenda føles meget stærk og målrettet kones. Ifølge hende, ville hun overleve under alle forhold. Men de tegn, hun har haft med - er, tværtimod, svag, tabt i livet, viklet ind i problemer, ulykkelige kvinde.
  3. Hun var let i stand til at omdanne og imponere publikum. Skuespillerinden elsker at danse og sang, og når det sted er ikke for dem i det virkelige liv, hun var glad for at inkludere dem i deres spil på skærmen.
  4. Arbejde med instruktøren Mike Leigh for hendes meget spændende. Deres fælles arbejde "Hemmeligheder og løgne" har indsamlet en masse priser og positive anmeldelser. Feature fra direktør værker er, at det gør skuespillerne helt glemmer mig selv og fordybe sig i deres karakter. Han har ikke en klar scenarie. Hver skuespiller han forhandler rolle, afslører arten af den karakter, og hans fortid. Ved siden af sitet er udviklet "liv-performance", hvor alle ved, hvad han har bag sig, men kan ikke være sikker på, hvad der venter ham forude.

Stærk kvinde - Brenda Blethyn

Skuespillerinden personlige liv har altid været at hende i baggrunden, fordi den første var travlt med arbejde. Gift med Alan James Blethyn var kortvarig, og efterlod hende et navn.

I årenes løb ved siden af hende var Maykl Meyhyu (art director), men de blev gift først efter 30 års forhold.

Brenda lide at hvile med en bog eller krydsogtværs. Ifølge skuespillerinden, udfordrende gåder og paradeforestillinger - hendes lidenskab.

Sammen med sin assistent skuespiller arbejder på en biografisk bog, der skulle snart blive vist på de russiske hylder.

For flere år siden, Brenda besøgte Rusland som formand for juryen af filmfestivalen "Faces of Love".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.