Publikationer og skrive artiklerScenarier

Kort til en skønhedskonkurrence. Tips om at skrive

De skønhedskonkurrence dommere evalueret ikke kun udseendet og figur af deltagerne, men også sine kreative og intellektuelle evner. Derfor, hvordan velskrevet historie om dig selv, sejren i høj grad afhænger medlem.

Cut-away til konkurrencen af skønhed er noget som reklame. Det er et godt matchede og registreret korrekt information, som fokuserer på berettigelsen af deltagere.

Card konkurrence "Miss Beauty"

Der er generelt accepterede standarder, som skal baseres, når du opretter selve historien. Visitkort i en skønhedskonkurrence bør ikke være for lang. Ydelsen kan tage op til 15 minutter. Vær sikker på at inkludere dit navn, efternavn, fornavn og alder. Fortæl os om dine hobbyer, interesser, mål, der vil opnå i livet.

Hvis du allerede har haft til at deltage i sådanne arrangementer, derefter angive i, hvad det er. Her må vi nævne række priser modtaget, hvor mange gange og blev vinder af hvilken titel tildeles (hvis nogen). Fortæl os om din modellering oplevelse.

Visitkort til en skønhedskonkurrence for piger kan indeholde yderligere oplysninger, hvis deltageren har at sige, at der ud over de ovennævnte krav.

Vejledning i oprettelse

For at begynde at definere stilen. Dette kan være en selvbiografisk digt, specielt skabt sang eller en interessant historie. Der er flere måder at præsentation af information: den traditionelle præsentation, hvor deltageren alvorligt og koncist fortæller om sig selv, der indgives til juryen glædelig vers med vittigheder.

Ofte kvinder vælger musik til din præsentation. Optaget: sangen om byen, som kommer fra deltageren; sammensatte couplets af flere forskellige sange, der bedst kan karakterisere det; classic (Bach, Mozart).

Medlemmer af juryen bliver interessant at se videoen skabt omkring deltageren. Du kan lave et diasshow, hvor billederne vil blive brugt til at karakterisere dig som en alsidig person. De videopræsentationer viser nogle gange seværdighederne i sin fødeby, og vælge den passende billede til dem.

Card på en skønhedskonkurrence skal struktureres for at blive nævnt alle de vigtige oplysninger. Det burde have en introduktion, vigtigste del, og en logisk slutning.

Alle elementer

Den første del angiver de obligatoriske oplysninger, og den anden halvdel kan nævnes om sin civilstand, tilstedeværelsen af børn (hvis nogen). Sådanne data vil give dig vægten af øjnene på juryen. Også angive fødeby og uddannelse.

Interessante fakta fra barndommen vil gøre historien mere spændende. Især hvis det på dette tidspunkt var der en situation, der har påvirket din fremtid, defineret karrierevalg, gav udholdenhed, efterlod et mærke på den fremtidige liv. Men husk behøver ikke de negative historier.

Udvid den del af sin sjæl til de mennesker, der vil afgøre din fremtid. Fortæl dem om, hvad der er vigtigst for dig. Fortæl os om dine resultater, og hvorfor du har besluttet at deltage i konkurrencen.

Konklusionen skal indeholde ordene taknemmelighed over for forældre og til alle dem, der har bidraget til din udvikling som person: kurator et modelbureau, lærer i kunsten at ballet, der har bragt dig til at fokusere og så videre ..

Du kan opfordre alle til stede for at støtte dig i denne konkurrence, og takke dommerne, at de tog timeout at vurdere evnen af alle deltagere.

Card pige på skønhedskonkurrence adskiller sig ikke fra præsentationen af en mand.

En instans dommere

I alle turneringer er der én regel: hvert medlem af juryen bør få et eksempel på en lille. Det kan være et ord, håndskrevet usædvanligt skrifttype på en smukt dekoreret stykke papir. De kan også skrives på computeren, og udskriv derefter.

Tilladt visitkort på en skønhedskonkurrence på digitale medier. Det anbefales ikke at give folk de sædvanlige hvide kuverter. Pick en interessant tegning, print og gøre det interessant for emballering af disken.

Kort om en skønhedskonkurrence for at skille sig ud fra alle de andre præsentationer. Takket være kvaliteten udførelse af historien juryen kan vælge en pige, historien, der vil blive husket godt.

mere fantasi

Dommere - er almindelige mennesker, der har deres egne interesser og præferencer. De kan og bør inspirere deres visitkort. Vær kreativ, eksperiment, opfinde nye innovative løsninger, i almindelighed, gøre alt for at gøre opmærksom på sig selv som smart og interessant pige. Efter alt, et visitkort - er ikke en streng præsentation af hans biografi i kronologisk rækkefølge, og en måde at udtrykke deres indre tilstand og syn på livet. På hvor meget sjov du håneretten direkte afhænger din succes i denne begivenhed.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.