SundhedOp med at ryge

Hvad er den bedste kul til vandpibe: typer og deres karakteristika

Rygning vandpibe er korrekte procedurer og indhente fra det maksimum af nydelse er direkte afhængig af den forbehandling af alle dens komponenter. Og den første ting du bør være opmærksom - kul til vandpibe. Prisen er lav, og om det samme i alle butikker. I gennemsnit er det spænder fra 90-100 rubler. 1 pakke.

Umiddelbart er det værd at overveje: en kul bedst at vælge en vandpibe? Blandt de mange muligheder i butikkerne let kan forveksles. Ægte kendere ofte vælger særlige kul til shisha, hvis pris er let tilgængelig - fra 200 rubler. per 1 kg. Dets vigtigste forskel ligger i en unik og meget behagelig smag, gør det muligt at fuldt afsløre smagen af tobak. Amatører at eksperimentere med rygning er også ofte forsøge at kombinere forskellige typer af kul og tobak, der søger at skabe den oprindelige smag af duoen. Så hvis du tror, nogle bedre kul til vandpibe, tænker over det første trækul.

De vigtigste typer af shisha kul

Der er flere grundlæggende muligheder, som hver især er egnet til at ryge og har sine egne karakteristika. Og der er allerede ganske vanskeligt at afgøre, om alle 100%, hvilket er bedre kul til vandpibe.

  • Bambus. Karakteriseret tynd og let duft, der ligesom de nuværende vandpibe kendere. Denne mulighed er meget praktisk, da det kan være en lang tid ændrer sig ikke.
  • Coconut. Det har ikke en udtalt lugt. Dens vigtigste fordele - varmer op hurtigt, og du kan ikke ændre alt for længe.
  • Tabletteret. Ideel til små bærbare vandpiber. Du kan altid tage med dig, er det nemt at bruge, og den billigste blandt alle typer af kul.

Desuden er alle de kul opdeles yderligere i tre hovedtyper, afhængigt af oprindelsen og benyttelse:

  • Træ - et naturligt kul, røgen giver en behagelig duft. Det kan bruges som en form for træ, og bland andet race indbyrdes. Det er almindeligt at anvende citron eller kokosnød trækul. Han har en masse fordele: han ryger ikke og ikke afgiver en ubehagelig lugt, men bevarer også varme i lang tid. Der er dog nogle ulemper. For det første kræver det mere tid til den rette opvarmning. For det andet forurener bar: begynder at rødme i og uden dannes grå aske.
  • Electric - den seneste tilføjelse, perfekt efterligner naturligt stof. Det ligner en lille pyramide, som er sat i midten af spiralen pærer - den er ansvarlig for opvarmning af luften. Samtidig, og fordelen og ulempen ved denne løsning er, at dette system fungerer udelukkende på elektricitet. På den ene side, er det praktisk når rygning vandpibe i rummet - ingen grund til at rode rundt med denne kul, og på den anden side, er du altid afhængig af tilgængeligheden af elektricitet, og kan ikke tage hensyn til arten af den vandpibe.
  • Bystrorazzhigayuschiysya - den mest bekvemme løsning. Det brænder et gennemsnit på 20-40 minutter. Det ligner en almindelig tablet, diameter - 40 mm.

Hvad er den bedste kul til vandpibe: Hvad skal overveje, når de køber?

Når du vælger en vandpibe, anbefales det at holde følgende søgekriterier:

  • Det bør ikke indeholde yderligere kemiske tilsætningsstoffer - kun naturligt stof.
  • Bør ikke afgiver lugt og røg.
  • Skal opretholde en konstant temperatur.

Vælg naturlige trækul

Hvis du tænker på, hvad der er bedst for vandpibe kul, så i alle henseender ubestridte forrang tilhører kokos. Det er lavet af kokosnøddeskal. Det har ingen svovl og kemiske tilsætningsstoffer. Det kan brænde i lang tid, uden at udskille et bestemt duft, og er i stand til at opretholde en stabil temperatur.

Hvis kokos trækul du ikke, og vælg derefter et træ. Dette er også et naturligt stof. For sin produktion er taget tømmer, som alle er brændte harpiks og sure gasser. Resultatet er ren trækul, som anvendes til vandpibe eller grill.

Hvad kan erstatte kul til vandpibe?

Nogle gange er der situationer, hvor alt er samlet for at ryge vandpibe, og pludselig viser det sig, at naturlige kul er ikke ved hånden. Så den bedste løsning - at tage den elektriske vinkel. Det er endnu mere brugervenlig, og det kan altid bære med sig. Hvis en sådan indretning er også ikke, så jeg har intet andet valg end at benytte den mest almindelige kul, der produceres i processen med kindling ild. Så skal du først, selvfølgelig, gøre en brand, og derefter forsigtigt tage et varmt kul, renset for rester af naturtræ, og læg dem i en skål. Det kan dræbe en lille lugt af vandpibe, men du kan nemt gøre i en nødsituation uden særlig kul.

Vær forsigtig!

Når kul brændstofpåfyldning altid forundersøgelse instruktion. Hver type materiale har sin egen særlige anvendelse. Hold dig til anbefalingerne - og så rygning vil være en fornøjelig proces, med ingen problemer eller hændelser. Og, selvfølgelig, huske på, at tobak og kul til vandpibe værd at købe kun bevist butikker. Vi forsøger ofte at palm off falsk i stedet for naturlige stoffer, men sådan en ulejlighed kan let undgås ved blot at omhyggeligt læse oplysningerne på andre produktdata sammensætning og.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.