HjemlighedGør det selv

Opret komfort dit kæledyr, eller hvordan man laver et hjem for katte

Alle lykkelige katteejere forstå, at deres kæledyr har brug for et privat rum i huset, hvor man kan slippe for en tid med hvile. Desuden er det nødvendigt også en særlig kat møbler - aflysning opstille, hylder, sofaer, etc. Alt dette kan du gøre med dine egne hænder! Se den fulde vejledning nedenfor, vil du forstå, hvordan man laver en hjem for katte, så han givet dit kæledyr og dig. Den optimale løsning er at sheathe væggene af designet en speciel belægning (du kan bare tæppe), så at katten havde mulighed for at også skærpe kløer. Til salg er der et stort udvalg af udstyr og apparater. Men at købe et hus for en kat ikke har råd til alle ejere af kæledyr. Fordi det er ret dyrt. Så her er en vejledning i, hvordan man laver et hjem for katte med deres egne hænder.

forberede materialer

For det er nødvendigt at anvende materialer uden skarpe lugt, fortrinsvis naturtræ - tyk krydsfiner. Overvej størrelse. Katten bør være så frit inden dyret at strække ud i fuld længde. Hvis din hensigt er at lave et hus med en skorsten-skrabe og sofaer ovenpå, bør højden ikke være mere end 1 meter, ellers byggeriet vil være ustabil. Katte er meget forsigtige, og dette møbler vil ikke lide dem. Men alle ved, at de elsker at observere, hvad der sker omkring, klatring eller andet sted højere. Derfor er en model hus med et rør, skrabe stillinger, og en platform på toppen er meget almindeligt. For rør anvendes holdbart plast med en diameter på 10 cm. Det skal være meget godt wrap en tykt tov, men hvis du finder et reb fra sizalnogo fiber, vil det være mere modstandsdygtig belægning. Hvordan man laver et hjem for katte lavet af krydsfiner og stykker rør? Du skal bruge metal hjørner til fiksering dele.

Kom godt i gang

Jeg tænkte om design, starte fremstilling af husmure.

1. at skære 7 pladser omkring 50x50 cm Fra 6 af dem vi indsamler hus, og den syvende -. Will komfur bænk på toppen af røret-rack (det er killingerne).

2. I en af firkanterne, du har brug for at så et hul - det vil være en dør til katte.

Overvej størrelsen af hele strukturen, kunne dyret let passere inde. Hjørner er afrundet eller bedre bare gøre hullet runde.

3. Stud interne og eksterne overflade af huset væg tæpper.

4. Fastgør hele struktur metal hjørner. Det er ønskeligt at smøre alle samlinger mellem væggene af lim (kan tage PVA).

5. Røret wrap er meget stram og stramme rebet. Sidstnævnte sikkert.

6. Brug hjørner fastgøre røret til husets tag.

7. For at bænken var mere bekvem vej skumlaget før dens beklædning vil tæppe.

8. Det er fast secure site-sofa på den øvre del af strukturen.

Nå, det er alt, kalder en kat! Med det nye hjem til dig! Nu da vi ved, hvordan man laver et hjem for katte, kan du foretage og andre møbler til dit kæledyr: hylder, klatrestativ, rutschebane. Tilføj som dekoration nogle kat legetøj, og dit kæledyr vil ikke længere være kede. Glad kat - happy chef!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.