HjemlighedGør det selv

Artikler lavet af dæk til legepladsen med sine egne hænder

Et vigtigt element i landskabet design er en legeplads. Der er mange gode ideer, som kan hjælpe med at skabe et smukt rekreativt område for krummer. En af dem - er at skabe en vidunderlig websted af de gamle dæk. Det er nødvendigt at vedhæfte lidt fantasi, og din baby vil få en vidunderlig site for spil. Overvej, hvad du kan gøre håndværk ud af dækkene for legepladsen. Det er rimeligt at sige, at materialet giver perfekt forædle ethvert område støder op til huset territorium.

Hvad skal bestanden op?

Artikler lavet af gamle dæk til legepladsen kan endda gøre den uerfarne mester. For at oprette dem, behøver du ikke specielle værktøjer eller professionalisme. Bare tilslut din fantasi. Markant hjælpe til at komme op med og gennemføre de varer af dæk til legeplads foto, der viser en række muligheder for genbosættelse område.

Så i første omgang være forbeholdt materiale og afhente værktøj.

At arbejde nødvendige:

 • gamle dæk;
 • universel lim;
 • skarp kniv;
 • stiksav, skruetrækker;
 • stærke saks;
 • fastgørelsesdele (skruer, skruer);
 • olie maling;
 • pensler;
 • yderligere materiale (plast, drivtømmer, krydsfiner).

At betydeligt nemmere at skabe kunsthåndværk fra hjulet dæk, lytte til råd fra professionelle kunstnere:

 1. Bedst af alt alt for brug legeplads importerede dæk. Indenlandske dæk er tyk gummi. Et sådant materiale er betydeligt vanskeligere at bearbejde. Men denne regel ikke gælder for alle håndværk. Efter alt, for nogle modeller, er det foretrukket tyk gummi.
 2. Den bedste løsning er vinterdæk. Et sådant dæk er betydeligt lettere at dreje.
 3. Det anbefales at bruge emalje maling. De ligger selv på overfladen. Hertil kommer, at forskellige modstand og ikke forårsage, sammenlignet med andre farver, "giftig" lugt.

Forudsat alle højdepunkterne, kan du begynde at oprette fantastiske modeller.

Hvordan Smesharikov?

Næsten alle børn elsker den berømte tegneserie. Derfor vil de gerne skabe sådanne artikler fra dækkene. Smeshariki til legepladsen vil være en vidunderlig dekoration af området for rekreation.

Opret disse tegn ganske vanskeligt. Mindre problemer kan opstå med maleri ansigter. Men selv med denne opgave, du kan gøre det, hvis du viser flid. Derudover kan du bruge en pre-made skabelon.

fremskridt:

 1. Af behovet for at skære en cirkel af krydsfiner. Dens diameter skal svare til den indre dimension af dækket.
 2. Tegn et ansigt på krydsfiner karakter. Efter tørring af pastaen på bussen.
 3. Cut ører. Det er bedre at bruge et stykke ubrugeligt gummi. I dette tilfælde, kan de let bøjet. Fastgør skruer ører.
 4. For at give støtte, du har brug for at tænke over "ben". Det kan være mursten, malet i den farve du ønsker. En god løsning ville være stænger af træ.

Produktion af sådanne varer af dæk til legepladsen, glem ikke, at et tegn er ikke nok. Bedre at gøre to Smeshariki. Desuden anser interessante indretning. For eksempel kan en af figurerne fastgøres ved hjælp af skruen legetøjet guitar.

eventyrlige figurer

Efter nøje at have gennemgået ovenstående princip om driften kan gøres mere komplekse artefakter af dæk til legepladsen. Wolf, hare, vil bjørnen være forskellige zoner ornamenter for børn. Sådanne tegn, som om der kommer ud af et eventyr, forårsage fyrene en masse positive følelser.

Det vil bidrage til at gøre sådanne genstande fra dækkene med sine egne hænder master class:

 1. For karakter vil brug for 4 dæk. Det er ønskeligt, at et af dækkene var større end resten. Dette vil være det organ af helten.
 2. To dæk skal graves ned i jorden. Du kan endda bruge den samme bus, efter at det er skåret. Dette - fremtiden for dyrets pote.
 3. For dem, med skruer, lægger stor dæk. Krydsfiner skal skæres en cirkel, der vil mave helt. Det er knyttet til bussen.
 4. Top skruer fastgøre små dæk - hoved. Du bør også skære en cirkel af krydsfiner ansigt.
 5. Hænderne kan være lavet af gummi. Løs dem med skruer.
 6. Nu er du nødt til at skære fanerne, afhængig af karakter. At bære jakkesæt krydsfiner kredse. Wolf - to trekanter. Bunny - en mere kompleks form af ørerne.
 7. Nu er det - for kreativitet. Tegn et ansigt, mave.

fantastisk maskine

Unge bilentusiaster vil blive glad af sådanne håndværk af dæk til legepladsen. Maskiner producerer ganske vanskeligt. Jeg kan gøre det til enhver forælder.

fremskridt:

 1. For bilen skal bruge 4 dæk.
 2. Et af dækkene er lagt vandret. På begge sider gravede dæk, sætte dem oprejst. Det er sæde for den fremtidige bilist og baghjul.
 3. At give komfort, mens du sidder på en vandret dæk er bedre at sætte et stykke krydsfiner.
 4. Forud for en kort afstand gravede en anden dæk. Det vil simulere forhjulene.
 5. For at give mere troværdighed bilen, fastgøre rattet, forlygte og gamle affald arm.
 6. Tænk tilbage i sædet. Dette kan være en yderligere låg eller stykke krydsfiner.
 7. Glem ikke at male "auto".

Det giver dig mulighed for at mere klart at forstå hvordan man kan gøre håndværk ud af dæk til legeplads foto.

oprindelige swing

Uden dem, vil enhver legeplads synes ufuldstændig. Derfor, når du planlægger at skabe smukke kunsthåndværk lavet af bildæk på legepladsen, skal du sørge for at overveje opførelsen af swing.

Fremstilling dem på flere måder. Hvis dækket for at vedhæfte et reb, får du en lodret design. Ved hjælp af tre reb bundet i samme afstand, for at gøre den perfekte vandret sæde.

Vigtigst er det, at vælge en meget stærk reb eller kæde. Låget skal også være forskellig styrke.

storslåede sandkasse

Dette er den nemmeste håndværk dæk til legepladsen. Demonstration fantasi, kan du udstyre den oprindelige sandkasse.

Et par gode ideer vil hjælpe dig med at vælge den krævede konstruktions-:

 1. Hvis du planlægger at tage en stor grund til sandkassen, kan du begrænse denne zone lodret udsatte dæk. Det efterlod dem til at male og dekorere.
 2. For en lille sandkasse, kan du bruge en stor dæk. Det er placeret vandret. Nødvendig farve bus. Det er fortsat kun at fylde sand. Ved at sætte en høj stok og vedhæfte stoffet segmentet, kan du simulere masten med sejl. Udover dekorativ funktion, dette design beskytter krummerne fra solens stråler.

Som du kan se, at lave en række forskellige håndværk fra et bildæk er enkel. Og samtidig utroligt spændende!

Zebra eller en giraf?

Dette er de mest almindelige håndværk dæk til legepladsen. Hertil kommer, de er meget nemme at lave selv.

du kan oprette en original dyr på følgende måde:

 1. Op til halvdelen lagt ned i jorden lodret monteret dæk. Dette er fremtiden for dyrets krop.
 2. Gravet nær den lodrette stang. Du kan bruge træ tømmer. kolonne højde bør overstige 2 gange dæk. Dette - halsen af dyret.
 3. Oven i dette indlæg er placeret hoved. Det kan være lavet af krydsfiner. Men en sådan konstruktion, desværre blottet for volumen. Fremragende "hoved" kan være en plastflaske. I dette tilfælde er det nemt at skære ørerne.
 4. Når installationen design skal male dyret. Sørg for at oprette forbindelse til den kreative proces for børn. De vil helt sikkert nyde anvende zebra striber eller male en god tiger.

Bit modificere "hoved" og farvelægning, kan du få en struds eller hest.

Gør vuggende

Når du planlægger, hvad du ellers kan gøre håndværk af hjulet dæk, så glem ikke om legeplads til krummer. Perfekt løsning vil blive vuggende. Oprettelsen bliver nødt til at lægge en lille indsats.

Design kan producere i henhold til algoritmen:

 1. Stock op på fast dæk og bord til siddepladser.
 2. Bus skæres på tværs i 2 dele.
 3. Ved bord søm to søjler til bredde svarer til størrelsen af hjulet.
 4. Mal de lyse farver i bussen og bestyrelse.
 5. Tilslut de afskårne ender af hjulet med bestyrelsen.
 6. Vær sikker på at tjekke, at stolen ikke havde nogen fremspringende søm og huller.

Smykker del til

Men glem ikke, at du kan lave en bred vifte af kunsthåndværk lavet af dæk til haven med sine egne hænder.

Meget populære er:

 1. Flower senge lavet af dæk. Dette er en smuk dekoration område. Dæk anvendes i næsten oprindelige form af hans. Det er kun nødvendigt at dekorere en urtepotte. Nogle ejere bygge dem på en bestemt måde, skaber fantastiske designs.
 2. Blomsterhave-hegn. Dette er en mere sofistikeret udgave. For det får brug for to typer dæk. Store dæk vil blomsterbede. De er monteret horisontalt. Mindre dæk er "hække". De er placeret lodret, der kombinerer de etablerede "senge."
 3. Smuk svane. En lille smule for at gøre en indsats, kan du oprette overraskende smukke kunsthåndværk af dæk til haven med sine egne hænder. Meget elegant og ædle ser på Swan station. Derudover kan en smuk mesterværk bruges som en blomsterhave.

Swan af dæk

Wonderful dekoration til kunstig dam, som også kan være lavet af dæk, vil være dekorative fugl. Smukt design, hvorfra det er umuligt at tage øjnene vil kræve en lille indsats. Således har vi overveje, hvordan man laver disse håndværk fra dækkene.

Master class i hjælp:

 1. På skal anvendes etiketten dæk, vil nedskæringerne ske på det.
 2. Med en skarp kniv eller stiksav strengt indsnit er lavet langs linierne.
 3. Et godt råd: i kroppen og halsen af en svane klippe et lille hul. Gennem dem du har brug for at tråde massiv tråd. At det vil give den nødvendige kropsholdning svane - et skelet.
 4. Giv fuglen en ønsket form.
 5. Nu har vi til at dekorere en svane. Den mest populære farve er naturligvis hvid. Men sølv eller forgyldt svane ser ikke mindre stor. Glem ikke den røde næb.

konklusion

Nu da vi ved, hvordan man laver håndværk ud af dækkene, tilslutte din fantasi og begynde at skabe. Glem ikke, at fantastiske og unikke mesterværker er født af de mest almindelige tilgængelige værktøjer - fra gamle uønskede dæk.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.