Mad og drikkevarerOpskrifter

Velsmagende marmelade fra ferskner: opskrift

Marmelade fersken opskrift præsenteres for dig nedenfor, kan fremstilles under anvendelse af både gelatine og uden det. I dag ser vi på den anden mulighed, da med det søde produkt, der opnås, er meget dem og mere mørt.

Lækker fersken marmelade: en opskrift med et foto af søde produkter

Nødvendige ingredienser:

  • renset drikkevand - 2 kopper;
  • modne ferskner store - 3 kg;
  • sukker - 3 kg.

udvælgelse egenskaber vigtigste produkt

Fersken marmelade opskrift er meget simpelt, det er nødvendigt at forberede fra kun overmodne frugt. Efter alt, hvis du tager en hård produkt med grove fibre og grønlig hud, så vil du have et usmageligt og ikke meget saftigt dessert. Således behøver du kun at få en blød og blid ingredienser. Korrekt frugt modenhed kan bestemmes ved at trykke en finger på dem. Hvis det uddyber hurtigt og uden større besvær, produkterne fuldt ud opfylder kravene i opskriften marmelade.

Behandling hovedingrediens

Jam fra ferskner, opskriften som indebærer anvendelse af store og overmodne frugt, bør du begynde at forberede til at behandle de vigtigste komponent. For at gøre dette, skal du vaske hele erhvervet ingrediens, og derefter fratage ham hans efterkommere. Dette gøres ved at skære fersken halvdele. Dernæst bør den resulterende papirmasse hakke i små stykker. I så fald, hvis frugten er for blødt, kan det fremstilles i form af en halv.

varmebehandling

Inden du foretager fersken marmelade, alle forarbejdede frugter er nødvendige for at lægge i en stor emalje bassin, og derefter hælde dem 2 kopper varmt vand. Omhyggeligt blanding af produkter, bør de sættes på en meget svag varme og kog i 16 minutter efter kogning. I løbet af denne tid, vil de ferskner være helt blød.

Processen med formaling af frugt

Eftersom fersken marmelade sød er en homogen pasta uden indeslutninger skræl og grove fibre, bør det være nødvendigt at fratage det unødvendige elementer. Til dette formål er vægten af frugten kræves for at passere gennem en fin sigte under anvendelse tolkushkoy. For at have vendt produktion ikke-affald, den kage, der er tilbage efter slibning ferskner kan anvendes til fremstilling af lækre og søde frugtdrikke.

Gentagne termiske behandling

Når du får en homogen masse af flosset frugt, er det nødvendigt at hælde sukker, og sat på lav varme. Madlavning sådant produkt anbefales til omkring 20 minutter. I denne marmelade regelmæssigt forstyrre en træspatel, da det ellers vil brænde til bunden af retter.

Den sidste fase i fremstillingen af

Perle af ferskner, opskriften hvilket blev anset ovenfor skal være varmt hældes i steriliserede glas og straks rulle dæksler. Efter dette, behøver retter til at vende, dækket med et tykt håndklæde og lad den køle til en dag nøjagtigt. Ved afslutningen af den nævnte tid sød produkt bør placeres i et kølekammer eller et andet køligt sted. Spis fersken marmelade kan være den næste dag efter dens fremstilling.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.