Intellektuelle udviklingMystik

Sådan bruger krystalkuglen i forudsigelserne

Krystalkuglen bruges ofte ikke kun for divination, men også for den praksis at hæve niveauet for intuitiv opfattelse. Denne teknik er blevet populært, fordi det er - en af de nemmeste måder at forbedre din astrale opfattelse og vision. Krystalkuglen er normalt lavet af et mineral kaldet "kvarts". Denne sten er i stand til at fange og tynde tankeformer energikilder af strukturen i deres krystalgitter.

Nogle mennesker er født med en vis clairvoyance. Crystal bold, efter en kort træning og indstillinger kan tillade praksis at begynde at se visse visuelle billeder, udtrykt i form af abstrakte malerier. Ved hjælp af kvarts sten er meget lettere at koncentrere sig om de rigtige tanker, der forårsager vision.

Krystalkuglen er traditionelt lavet et rundt, men stort set enhver krystalform kan være egnede til udøvelse. Størrelse er heller ikke særlig vigtigt for divination. Det samme gælder for gennemsigtigheden / opacitet. Selv en lille krystalkugle med en diameter på 3-5 cm, kan hjælpe med at sætte fokus.

Tidligere forsøg på at indhente oplysninger eller for at besvare spørgsmålet ved hjælp af krystal brug for at slappe helt af, til at indgå i en trance eller meditativ tilstand.

Gætte på krystalkuglen er som følger: tage det i hånden, holde, som det var, "aktivere" den. Kontrollér omhyggeligt hele overfladen af den mentalt forsøger at flytte din bevidsthed gennem det, ind i dybet af krystal. Hvis det gøres korrekt, vil du føle off de fem sanser og inddragelse af en sjette sans, intuition, eller opfattelsen af det overnaturlige. Ifølge okkulte tradition, menes det, at de fem sanser som om "synke" til et vist punkt - kanal forbindelse med sådanne elementer som en krystalkugle (dette punkt ofte kaldes den linje af kraft eller astrale kanal).

Hvis den praktiserende læge begynder at føle vibrationen af krystal, så alt er godt og gjort rigtigt. de gradvist blevet mere intens og genlyd med din energi krop. Hvad spåkone ønsker at lære at flyde gennem hans sind i form af visioner og billeder, som bevidsthed er inden for krystal - "krystalkugle" i hjertet af den magiske element kaldet

Sandsynligvis mange har set de gamle plakater, som skildrer de "prædiktorer" med enorme bolde. Den krystal selv nødvendigvis at røre ved. Du er nødt til at holde den ren. Overfladen af det er de fem sanser (eller snarere deres refleksion). Practitioner-prædiktor gør et forsøg på at komme ind og komme i kontakt med en højere bevidsthed og super-bevidsthed.

Krystalkugler ofte nedtonet, hvis fokus på dem. Men en erfaren diviner kan se i denne tåge obskure vision. Efter en vis tid, vil disse billeder blive mere klare (praksis indgår i den såkaldte "Alpha tilstand"). Crystal Bolden skal være perfekt poleret, så for ikke at distrahere, fordi ridset overflade kan ophæve alle forsøg på at forudsige fremtiden.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.