Hjem og familieTilbehør

Dekorative ledning til loftet - det originale interiør detaljer

Til efterbehandling lofter anvendes nu næsten overalt lofter. Materiale værdsat for holdbarhed, hurtig installation, ingen vragrester efter arbejde. Hertil kommer, det ser godt ud i ethvert rum. Og på grund af nedhængte lofter er sømme, luk derefter dem hjælpe dekorativt snor. Rummet vil se pæn og hyggelig.

Hvad er et dekorativt bånd?

Til montering af nedhængte lofter var en succes i slutningen af det arbejde, det er nødvendigt at bruge specielle dekorative hætter. De har brug for at maskere de huller, der er opstået under installationen. Dekorative snor præsenteret i en ramme for det færdige loft. det er nødvendigt at overveje nogle faktorer, før de køber stik:

 • bredden af båndet, hvis bærende væg er ikke meget glat, skal ledningen være smal, der med succes vil skjule overfladedefekter;
 • dekorativt ledning til loftet kan være af forskellige farver: bør vælge en farve, der er mere egnet til nettet;
 • at understrege glathed af væggene få et bredt bånd, fordi det vil gøre rummet mere udtryksfuld;
 • stub i udformningen af design er ofte bruges til at skabe udtryk, især i dekorere et barns værelse;
 • hvis i badeværelset for udsmykningen af væggene blev brugt granit, er det tilrådeligt at vælge en T-formet hætter: de er helt skjule sømmene;
 • når henrettet flere niveauer loftet, er det tilrådeligt at bruge en speciel forbindelsesstik: de skjuler samlingerne på forskellige niveauer.

Dekorative bånd tjene som dekoration og eliminere fejl. Til de bedste tilbehør omfatter kabler. Original ting vil gøre rummet mere luksuriøse.

Har en dekorative snore

Dekorative ledning til nedhængte lofter er skabt ud fra syntetiske garn af forskellige farver med skær. Produktet er perfekt skjuler fordybning, optrådte efter installationen. Og fordi det anses for at være et selvstændigt element, så det skaber forskellige dekorative detaljer. På grund af det faktum, at kablet er fleksibelt, med det kan du oprette nogen form for visuel komposition.

Produktet ikke forringes under påvirkning af fugt og temperatur, så det bruges til efterbehandling af forskellige lokaler. Hvis ejerne har lyst til at skabe en luksuriøs finish lokaler, den dekorative ledningen er bedst egnet til jobbet. Nu andre end farver og diametre tilgængelige produkter. Til installation i rillerne baguettes ønskeligt at anvende et snoet snor, som er større end 12 cm.

Valgte kontrastfarve eller med samme loft. På grund af tykkelsen af produktet kan være perfekt dekorere noget loft. vævsstruktur vil skjule uregelmæssigheder af væggene. Til dato er dekorativt ledning for suspenderede materialer anses for at være den bedste dekoration.

typer af ledninger

For hvert rum nødt til at købe deres egne ledninger. Hvis du finder den rigtige dekorative elementer, får du en harmonisk rum. Snore er inddelt efter følgende kriterier:

 • i størrelse fra 1,5 til 10 mm i diameter;
 • typen af fletning: twisted eller med en kompleks vævning;
 • materiale: inden i venen kan være gummi, stof, tråd.

Du skal vælge en dekorativ snor, så det går godt med loftet. Derefter kan han blive en vigtig del af interiøret.

Fordele ledninger

Den største fordel af produktet anses for at være usædvanligt. Dekorative ledninger bruges til gardiner, hvilket gør det indvendige mere luksuriøse. Han ser med originale omslag, tæpper. Andre fordele omfatter:

 • lethed ved fastgørelse;
 • fjernelse af loft leddene;
 • holdbarhed.

Til fastgørelse af ledningen ikke kræver specielle færdigheder, så at klare dette arbejde, og alle kan mestre. Hvis det er nødvendigt, kan denne dekorative stykke let fjernes.

egenskaber ledning

Produktet har en blød og fleksibel struktur, så den er ideel til alle områder af loftet. Denne egenskab er vigtig i udformningen af komplekse former. Dekorative snoet ledning ikke forringes af fugt og andre faktorer. Selvom toppen var der en bugt, kan produktet simpelthen fjernet. For ledningen egenskaber omfatter miljøvenlighed.

For bedre stræk loft dekorationer og vælge. Det er kun nødvendigt at bestemme diameteren af farven optagelser. Den oprindelige element vil tjene som en elegant dekoration af lokalet.

Vælg funktioner

Før du køber en snor er nødvendigt at fastlægge de farver og diametre. Detalje er at skabe fokus og opdele det nedhængte loft og væg. Det er takket være disse funktioner værelse ser luksus, så du skal vælge det rigtige kabel.

Farver spiller også en vigtig rolle. Af basen indbefatter hvid og sort. For lavt værelser bruges ofte lyse lofter, fordi de visuelt er forøge afstanden. I dette tilfælde er den hvide bezel maskering hullet. Et sort vil gøre vægt på grænsen.

Solgt og andre farver snore: de kan vælge farven på loftet eller på væggen. Kontrast kan sættes op, når væggene er helt glatte. Med lyse farver kan fremhæve den stil og skjule uregelmæssigheder. Snore sælges i ruller. Når du køber, overveje følgende underfundighed:

 • indsætte skal være let at installere;
 • du har brug for at afgøre, om de nødvendige ikke-standardiserede former for fletning;
 • ved at indsætte mellemrummet skal lukkes fuldstændigt;
 • du skal vælge en snor, for installationen, der ikke kræver fugemasse eller lim.

Loft ledning er den oprindelige ting i det indre. Valg af det rigtige produkt, kan du glemme alt om tilstedeværelsen af uregelmæssigheder af væggene. Værelset er komfortable og harmonisk.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.