Hjem og familieTilbehør

Sådan laver sæbebobler: opskrifter

En af de mest populære forlystelser for alle aldre - det bobler. deres opskrift har længe været kendt, og er meget brugt af forældre for at gøre barnets hverdag i fest. I dag på hylderne i børnenes butikker, kan du finde et stort antal forskellige flasker til at oppuste iriserende bobler, men deres sammensætning er yderst tvivlsom og er ikke sikkert for mennesker. Derfor har forældre til at udmærke sig og lede efter oplysninger om, hvordan man laver hjemmelavet sæbebobler, ikke at skade dit barns sundhed.

Der er en hel del muligheder med en lang række ingredienser til fremstilling af den ønskede løsning. Der er altid alle instruktioner og proportioner skal overholdes tydeligt, at lave smukke og varige bobler. Opskriften skal være fra pålidelige kilder. Ellers er der risiko for, at det ikke vil arbejde, og børnene vil blive skuffet.

Grundlæggende ingredienser til sæbeopløsning

Så skal du bruge følgende komponenter.

 1. Opvaskemiddel. Ingen præcis mærke, som kan isoleres som en ideel løsning til at skabe bobler. Det er værd at prøve noget, som du bruger hver dag.
 2. Sæbe. Bedste økonomisk.
 3. Vand. Til denne komponent bør tages nøje. Det vand, der flyder fra hanen er ikke altid godt for sæbebobler. Den indeholder for mange forskellige salte. Skal først koge det og lad stå i flere timer.
 4. En opløsning af glycerol. Denne komponent er ansvarlig for styrke, farve og størrelse af boblen. Glycerin er tilgængelige i apoteker i byen. En flaske er nok til et par gange. Typisk er en liter opløsning til bobler tilsat en teskefuld glycerol. Men der er undtagelser.

populære opskrifter

Overvej de mest almindelige muligheder.

Opskrift № 1

De fleste kører og kræver ikke specielle ingredienser. Det ville tage kun et stykke sæbe og vand. Disse komponenter findes i ethvert hjem. Sæbe til at slibe til et groft rivejern eller skæres i små stykker og opløses i varmt vand. At accelerere den resulterende blanding kan sættes på en svag varme og omrøring, indtil en homogen masse.

Opskrift № 2

Dette er en af de nemmeste muligheder for, hvordan man laver sæbebobler derhjemme med børn. Dette vil kræve 100 g opvaskemiddel, 300 ml vand og 50 ml glycerol. Det er nødvendigt at blande alle ingredienserne. Klar, kan du gå videre til morskab for børnene.

Du kan ikke bruge vandet fra hanen, fordi det er for højt saltindhold, det har en negativ indflydelse på filmen.

Glycerin er nødvendigt at have stærke bobler.

Opskrift № 3

Til denne udførelsesform, fremstilling af opløsningen, skal du flere dage.

Påkrævet: 300 ml varmt kogt vand, 150 ml glycerol, 10 dråber ammoniak, 25 g opvaskemiddel pulver. Alt dette skal blandes grundigt og lad det hvile i 2-3 dage. Efter den nødvendige tid til at filtrere den løsning, og sende i køleskabet i 10 timer. Bobler produceret meget store og varig. Ikke værre end dem, der tillod professionelle på helligdage.

Hvis du tager det alvorligt, kan det være skabt ved hjælp af en væske til at arrangere et show af sæbebobler. En sådan repræsentation vil pynte enhver ferie, selv om det er en voksen part, absolut ikke vil kede sig.

Opskrift № 4

Denne mulighed for at oprette en væske til oppustning store bobler.

Dette vil kræve:

 • 1,6 liter vand;
 • 0,5 liter væske til opvask;
 • 0,2 l glycerolopløsning;
 • 100 g sukker;
 • 100 g gelatine.

Gelatine fortyndes i vand og fik lov til at kvælde. Efter er det nødvendigt at dræne og fjerne den unødvendige væske. Til gelatinen tilsættes sukker, og blandingen sendes til ilden, opvarmet for at opløse, men ikke sætte kogning. Alt dette udmønter sig i vandet, tilsæt derefter opvaskemiddel og glycerin. Løsningen er blandet, således at skummet ikke opstår.

kontrol kvalitet

For at vurdere om den resulterende sæbeopløsning egnet til oppumpning bobler, er det nødvendigt at udføre nogle enkle trin. Dyp et sugerør i væsken. Efter bør dannes ekstraktion af filmen på enden af røret. Nu er du nødt til at blæse.

Hvis flyve små bobler, der er nemme at flyve ind tusindvis af små dråber, er det nødvendigt at tilføje en lille sæbeopløsning (sæbe, opvaskemiddel, pulver, afhængigt af opskriften) og en mængde af glycerin.

Så eksperimentere, kan du opnå ideelle proportioner.

Instrumenter til at blæse

Med klar opløsning. De vigtigste ting - til nøje at følge instruktionerne og overholde proportioner. Nu er opmærksomme på, at for uforglemmelige oplevelser, mens blæse bobler af en væske nok.

Der bør også være passende rekvisitter til sæbebobler. I dette tilfælde er det ikke nødvendigt at købe i butikken. Det er nok til at vise fantasi og ukompliceret at følge instruktionerne.

Oprettelse af en kæmpe sæbebobler

Også her er der flere muligheder. Lad os undersøge dem.

Værktøj № 1

Behov: to tandstikker, en lang snor (ca. 1 meter).

Fremgangsmåde til fremstilling: blonde er skruet i røret. Dens ender er bundet. Mellem rørene skal forlade omkring 40-50 cm. Det bør ikke komme ud slags en løkke på en pind.

At få en kæmpe sæbeboble, er det nødvendigt at sænke løkken til rørene i den fremstillede opløsning. På dette tidspunkt pinde skal være så tæt som muligt på hinanden. Efter dette bliver værktøjet fjernes. Du er nødt til at begynde at hæve glasset i modsatte retninger, således at løkken dannede plenochka. Efter dette, skal designet ske gennem luften, hvilket skaber en enorm boble, der vil skinne med alle regnbuens farver. De vigtigste ting - at være i stand til at give slip på sin tid i fri flyvning.

Værktøj № 2

Behov: et elektrisk kabel, en stof fremstillet af bomuld.

Fremgangsmåde til fremstilling: af kablet er en cirkel med en diameter på 20-30 cm af sine ender er fastsat ved et gummibånd eller et stillads .. Stoffet skæres i strimler. Så har du til at indpakke disse segmenter af kabel. Som et resultat, vil løsningen blive absorberet i dem, og det vil vare i lang tid.

Den flydende sæbe hældes i en passende størrelse pan, resulterende hoop placeret deri. Stoffet imprægneres med en opløsning. Næste - et trick: det er nødvendigt at holde i luften dette værktøj og nyde resultatet. Og kan gå ud, hvad de vil: et par store bobler, og en gigantisk, og endda en tunnel, som kan indpakket og sætte dig selv i sit barn.

Værktøj № 3

Behov: en cocktail pind, tråd.

Fremgangsmåde til fremstilling: wire parkeret i et rør, hvilket skaber en ring. Derefter kan han gives den ønskede form, for eksempel hjerte eller stjerne. Under alle omstændigheder vil det være usædvanligt bobler. Opskriften på løsningen, kan du bruge en hvilken som helst.

Værktøj № 4

Dette er budgettet og enkle rekvisitter. Takket være ham, opnåede ikke store, men stor nok bobler. Prisen for denne opfindelse er nul.

Du skal bruge to hænder.

Fremgangsmåde til blæser: palme sænkes ned i en sæbeopløsning. Tommel- og pegefinger danner en ring, hvorigennem bobler og vil afvige.

Hvilke andre redskaber kan bruges til at blæse sæbebobler?

Den nemmeste måde at blæse - brug almindelig halm fra saften. Der kan være mange. Du kan tage 7 eller 10 rør og hold dem sammen med tape. Få bemærkelsesværdige apparat til at blæse en stor mængde bobler på samme tid.

Tja, hvis huset var tæppebanker tæppe af plast. Det kan bruges i sin oprindelige form, og alle forbindelser kan fjernes og efterlader kun den ydre rand.

Blowing store bobler vil passe den sædvanlige tragt. Hvis i processen, du har brug for at ringe til luft tilbage i lungerne, er det nødvendigt at lukke åbningen med fingeren for at hvad der skete, er ikke tabt på alle.

Du kan bruge en plastflaske, pre-cut i hendes bund.

Selvfølgelig kommer op og en særlig maskine til de sæbebobler, der vil blæse dem uden menneskelig hjælp og gimmicks. Men sådanne mekaniske "blæsere" er dyre. I dette tilfælde er børnene altid interessant at ikke kun fange de iriserende bolde, men også for at tage aktiv del i deres skabelse.

Hvad er interessant at komme op med?

Efter at have behandlet hvordan man laver hjemmelavet sæbebobler, kan vi overveje en række muligheder for underholdning.

 1. "Matryoshka". For spillet har brug for en skål med en flad bund. Det vil blive blæst sæbebobler. Opskrift væske kan tage den letteste. Ved at bruge en cocktail pind blæst den første boble af maksimal størrelse. Han skal ligge på en plade i form af en halvkugle. Herefter bør halmen omhyggeligt roteres, således at enden forbliver inde i boblen, men er afbrudt fra væggen. Blæst ud den næste bold. Sådanne bobler kan gøre så meget som du ønsker. Få en slags regnbue "matryoshka".
 2. "Vesikulær cocktail". Beholderen er fyldt cirkel eller flydende sæbe. Røret sænkes i opløsningen. Barnet begynder at blæse luft ind i halmen. Væsken koger, skaber skum, som kommer ud af kanten af koppen. Typisk er disse sæbebobler til børn nyhed.
 3. En boble i håndfladen. Dip pen barn i sæbevand. Lad barnet vil blæse en boble, der vil holde. Og sæbevand hænder kan fange boblerne, og de ikke briste.
 4. Det er meget interessant at gøre - blæser sæbe "kupler" på glasset. Til dette er det nødvendigt at afkøle sæbeopløsning, sætte det i køleskab. Glas skal være våd med vand. Nu er det muligt at bruge halmen til at blæse en masse "kupler" i forskellige størrelser.
 5. Du kan lave blomster ud af sæbe. Behøver: food folie, sæbe flydende, kork, rør til saften bakken. På folien nødt til cirkel proppen og trække seks kronblade omkring hende. Klip. Nu er du nødt til at flytte stikket på en tallerken og sætte oven på den såkaldte blomst. Alt dette bør spredes med væske at boble. Foto af blomsten er usædvanligt, hvis du gør alt i henhold til vejledningen. Fra kontakt med de flydende kronblade falder af, men så snart du holder dem boble blomst "levende", og start "blomstre", stigende til at imødekomme den stigende bolden.

Tegning regnbue bolde

Hvordan laver hjemmelavet sæbebobler, klar. Efter fremstillingen kan håndtere ikke kun slag, men også at kombinere denne proces med udvikling af fantasi og kreativitet hos børn. Sæbebobler kan tegne fantastiske abstrakte malerier, og derefter tilføje dem detaljerne og forvandlet til virkelige mesterværker.

Dette vil kræve nogen almindelig sæbe og vand løsning, og farven, som også er meget let at gøre. For at gøre dette i en færdig flydende bobler er nødvendigt at tilføje et par dråber af akvarel. Du kan derefter gå direkte til tegningen. Også her kommer til undsætning rør fra saften. Det er nødvendigt at blæse gennem det, så at bobler dannet på overfladen af den flydende sæbe. Når skummet vil gå ud over kanten, forsigtigt sende det på et ark papir. Udfør denne handling er nødvendig for at observere antallet af farver, du ønsker at se i fremtiden billede.

Du kan lave en skummende hoved og fastgør papiret til blæren.

I begge tilfælde enden trækningsprocessen således at arket skal være tør. Yderligere er det muligt at afslutte, hvad der skete med nogen bestemt billede, men du kan efterlade en abstrakt billede. Det er nemt at bruge design lykønskningskort og pakkerejser til gaver.

Monter her og maskinen til sæbebobler. Hvis det tilføjet en farve løsning, bringe et stykke papir og en lille hold, så også få interessante mønstre. Det eneste værd at overveje - det er hvad kreativitet gøres bedst udendørs. Ellers kan du ødelægge møbler eller gulve. Under alle omstændigheder, vil børnene være meget interessant at se, hvordan multi-farvede bobler forlade de smukke prints på papir.

usædvanlige muligheder

For ikke så længe siden gik på salg nelopayuschiesya bobler. De er helt sikkert for mennesker og dyr. De enten indeholder gelatine eller medicinsk lim. Disse bobler ikke briste i hænderne, som du kan bygge pyramider.

Hvis løsning baseret medicinsk klæbemiddel, bobler derefter holde sig til hænderne, men ikke klæber til hinanden, hvorefter forbliver på overfladen film, både PVA lim, men det er meget let at fjerne. Spor efter kampen er ikke nogen steder, men showet af sæbebobler vil annullere fordi at engang flyve hundredvis af små gennemsigtige perler, som er overalt.

På basis af gelatine fremstilles også interessante bobler. Billeder med dem vil vise sig lækker, fordi du kan "bygge" en anden pyramider. I tilfælde af glycerol løsninger vil sådanne strukturer ikke. Samtidig at boblen ikke brister, er det nødvendigt at vente et par sekunder.

Men hvis du pludselig ønskede at behage baby-nelopayuschimisya bobler på meget kort tid, dragten og den sædvanlige uldne vanter eller handsker. Effekten af dem meget overrasket børn. Bubble ved tryk på uld ikke briste, og begynder at springe tilbage ud af hånden, som en gummibold mod væggen. Ikke kun barnet, men voksne brænder for spillet med hoppende bobler.

Nelopayuschiesya bobler vinter

Dette fænomen kan observeres i vinter med hård frost. Når blæser sæbebobler ved en temperatur under nul på overfladen af små krystaller dannes som vokser hurtigt.

Men i kulden, kan du få forskellige bobler, et foto, som vil forbløffe venner og bekendte. Det hele afhænger af sammensætningen af den væske, der anvendes. For eksempel, for at få en mat finish, er du nødt til at tage udgangspunkt i den shampoo. Men de bobler af "fe" er ikke "overleve" i sneen, fordi det vil have en mere skrøbelig struktur. Også vigtigt og blæser selve processen. Beholder synker til bunden dyse, således at opløsningen dækkede og sin yderside. Hvorefter røret fjernes langsomt, fanget lidt skum. Når blæser halmen skal være glat bevægelser twist at forhindre ophobning af overskydende væske, som kan beskadige den skrøbelige struktur.

I processen med at blæse inde i boblen skal akkumulere huden, som vil forhindre for tidlig sprængning. "Penochnoy" side af bolden placeres på en snedækket overflade. Ved temperaturer under 15 grader efter 10 sekunder efter start af blæser opnås krystallinsk frosset bold fortilfælde skønhed.

Generelt anbefales det at blæse bobler i al slags vejr og på alle alderstrin, fordi denne fascinerende proces med opløftende og gør du føler dig godt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.