HjemlighedGør det selv

Hjem autoklave med deres hænder til at lave en meget simpel

Konservering grøntsager, bær, frugt, kød, fisk derhjemme tilbringe mange husmødre. Til fremstilling af emner til vinteren bruges ofte en særlig enhed - autoklave. Deres egne hænder magt hver mand at foretage en sådan husholdningsudstyr. Det kan konstrueres ud fra en konventionel gas cylinder eller mælk dåser.

Autoklave med deres hænder fra en cylinder af gas

det er for en lille gascylinder, der tidligere er anvendt til fremstilling autoklave hjem destination. samlede produktion teknologi til bevaring derhjemme er som følger:

 • toppen af cylinderen til at lave et hul med en diameter lidt større end diameteren tre-liters dåser;
 • ved svejsning at fastgøre flangen til åbningen;
 • at fremstille låget af metallet ikke er mindre end 5 mm tyk. cap størrelse i forhold til størrelsen af flangen;
 • integreres i låget enhed til måling af tryk inde i enheden. En sådan anordning vil også tjene som et termometer;
 • mount sokkel nær termometeret med henblik på luft pumpes ind i autoklaven til bevaring;
 • Fastgør låget med boltene i mængden af otte stykker. Vedhæfte detaljer hermetisk til flangen;
 • pakningen af gummi mellem metaldækslet og flange;
 • to håndtag svejset til kroppen af enheden med henblik på hjælp for transporten;
 • fremstillet på bunden af autoklaven træ gitter sammenklappelig design.

Autoklave med deres hænder fra dåser af mælk

Apparat til et hjemmemiljø konservering produkter også kan være fremstillet af en konventionel 25-liters krukke bryst. Autoklave hjem konstrueret af dåser, beholdere kræver nogle opgraderinger:

 • styrkelse bunden. For at undgå buckling under pres fra bunden af dåsen, er det nødvendigt at styrke bunden af rustfrit stål flade cirkel;
 • fastgørelse klemmer cylindriske del kolber;
 • rekonstruktion af spændeindretningen dække indretningen som en almindelig vedhæftet fil låsen vil ikke stå trykket. I forbindelse med dette behov for at producere spændeplade høj styrke med seks skruer;
 • installere den nødvendige instrumentering (TRC): termometer, en pumpe ventil, manometer, en sikkerhedsventil for at frigøre trykket.

Autoklave hjemmelavede henhold til anbefalingerne fra fremstillingen er let. Det er kun nødvendigt at have en kværn og bor ved hånden. Rustfrit stål sag materiale gør det muligt at bevare nogle af de produkter uden brug af glas. På denne måde forberedt til dåse dyr ved anvendelse af for eksempel kalv hoved. I dette tilfælde er knoglen hoveder godt blødgjort.

Ud over disse fordele, autoklaven med sine egne hænder - til denne enhed, let i vægt og nem at transportere. Udformningen af anordningen er sammenklappelig, hvilket er meget bekvemt for reservedele, hvis nødvendige konstruktionsmæssige forbedringer. Og i sidste ende, autoklaven med deres egne hænder - for at spare penge. Industrielle design, der er erhvervet i handel netværk, vil koste meget dyrere end hjemmelavet autoklave.

Arbejde i hjemmet autoklave kræver overholdelse af de procestrin:

Trin 1: Kontrol enhed integritet og drift af sikkerhedsventilen.

Trin 2: Opvarm enheden.

Trin 3: Sterilisation.

Trin 4: Køling.

Trin 5: modtryk.

Trin 6: Endelig afkøling.

Trin 7: Losningen af autoklaven.

Producere autoklaveres egne hænder alle kan mestre. Det er kun nødvendigt at stifte bekendtskab med anbefalingerne fra processen med sådan en simpel anordning fremstillingsindustrien. Autoklaver til konserves skal udføres teknisk korrekt for at undgå ulykker og skader. Desuden bør det være strengt omhyggelige med at bevare mad. Det er tilrådeligt at blive fortrolig med anbefalinger industri til produktion af indenlandske kød.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.