HjemlighedGør det selv

Arrangement af et kyllingekop indefra: et billede. Arrangement af et coop med egne hænder

Mange tror, at det er nok at bygge et hønehus i en fuglbåd og befolke fugle. Det er dog ikke nok at opbygge strukturen. Det er nødvendigt at gennemføre arrangementet af hønsekopet indefra. Lad os nu se nærmere på, hvordan du gør dette.

Generelle oplysninger

Generelt er der ikke noget ved at konstruere roosterne, udstyre redenene, udføre belysning. Men hvis en af de ovennævnte ting bliver gjort dårligt eller savnet et vigtigt punkt, bliver fuglene ubehagelige indendørs. Og dette kan igen påvirke deres tilstand ikke på en meget gunstig måde. Arrangementet af hønehuset indefra (billedet vil blive præsenteret senere i artiklen) bør udføres under hensyntagen til forskellige faktorer. Først og fremmest skal rummet have optimal belysning, fugtighedsniveau og temperatur. Det er også nødvendigt at tage sig af ventilation, den kompetente placering af reder, drikkere. For at sikre, at alt var i overensstemmelse med reglerne, er det ikke overflødigt at blive bekendt med erfaringen med at udstyre andre fjerkræbedrifter. Artiklen vil kun overveje de vigtigste aspekter af samarbejdet.

Ventilationssystem

Opbygningen af coop kan begynde med oprettelsen af et ventilationssystem. Ikke alle fjerkræbønder er velbevidste om sin korrekte konstruktion. Ventilationssystemet i fjerkræhuset er præsenteret i form af to to-meters rør lavet af et bord på 2,5 cm tykt. Udstødningselementet skal installeres over reden med et loftniveau. Luftindsugningsrøret er fastgjort ca. 50 cm under loftet. Det er ønskeligt at installere det væk fra reden og roosts, så det ikke køler af med kulde. Der skal laves et klap for hvert rør.

belysning

Gennemførelse af arrangementet af hønehuset, er det nødvendigt at tage højde for, at for et godt æglægning skal fugle have brug for ca. 15-17 lette timer. I denne henseende skal i morgen og aften timer i rummet arbejde yderligere kilder. Mange, der udfører arrangementet af hønehuset med egne hænder, ignorerer dette behov. Sjældent, som praksis viser, kan du i huset finde et grundigt belysningssystem. Ofte koger alt arbejdet ned for hurtigt at samle ledningerne fra eksisterende materialer og installere en pære, der brænder døgnet rundt. Belysning, bygget på dette princip, vil ikke kun give fordele, men omvendt kan det skade kyllingerne. Fugle kan udvikle nervøs udmattelse, som følge af, at de bare holder op med at bære æg. Korrekt arrangement af hønsehuset (billeder fremlagt i artiklen kan tjene som et godt eksempel) involverer kompetent ledningsføring og installation af belysningsarmaturer på de krævede områder. Det er mere hensigtsmæssigt ud fra et sikkerhedssynspunkt at køre ledninger udenfor huset. I dette tilfælde reduceres kablerne til et skjold. Den kan samles af krydsfiner. Stikkontakten og kontakten er monteret inde i klappen. Nogle ejere er ivrige efter at spare penge og bruge åbne glødelamper skruet ind i patronen. I dette tilfælde skal lyskilderne ændres ret ofte. Faktum er, at fuglene, der flyver fra sted til sted, bliver konstant ramt af løg. Dette er fyldt med ikke kun deres udbrændthed, men også lukningen i ledningerne. For at forhindre sådanne overskridelser er det nødvendigt at installere tykke glasplader, indenfor hvilke glødelamperne på den krævede strøm bliver skruet. Dette sikrer det optimale niveau af belysning og skaber et sikkert miljø.

Værelse opvarmning

Arrangementet af hønehuset indefra (billedet illustrerer dette klart nok) skal være primært behageligt for fugle. For at gøre dem behagelige har du brug for en optimal omgivelsestemperatur. Mange ejere isolerer ikke fjerkræhuset. Nogle mener, at der er tilstrækkelig isolering udenfor, og hvis der er mange høner i huset, vil de forsyne sig med varme. På den ene side er det sådan. Men i dette tilfælde er det værd at overveje, at temperaturen i hønsehuset ikke vil være over 6-8 grader, hvilket igen vil provokere en forøgelse af fugtigheden. En varmelegeme på 1 kW hjælper med at slippe af med det. Det bedste er en oliesamling. For at sikre at kyllingerne ikke rører vedvarmeren, er apparatet installeret langt væk fra roosterne. For større sikkerhed er der bygget en krydsfinerboks med huller til den (varm luft vil strømme gennem dem). Kablet kan desuden forlænges og tages til skjoldet med en stikkontakt på gaden.

paddock

Arrangementet af kyllingekoppen indebærer blandt andet overholdelse af arrangementet af elementerne i verdens sider. For eksempel er døren bedre at installere fra øst. Dette skyldes det faktum, at dette er den optimale mængde lys, der er nødvendigt til fremstilling af D-vitamin. Det er igen nødvendigt for bedre assimilering af calcium. D-vitamin produceres i fuglens krop uafhængigt i tilstrækkelig mængde, forudsat at lyset kommer ind i det optimale volumen. Det er bedre at opbygge et kabinet, så den ene del er placeret fra øst, den anden fra nord. Som hæk anvendes metalstænger. De er dækket af galvaniseret trådnet. Det er bedre at grave søjlerne dybere, så hønerne ikke kan gøre en grave og komme ud af pennen. Hegnet på hegnet skal være mindst 2,5 meter. Denne afstand er nok til at forhindre fugle i at flyve ud.

Paul

Mange ejere arrangerer et gulv i penen. Men over tid vil et sådant fundament være rigeligt smagfuldt med dråber, og under udfældningen bliver til et rod. Derefter bæres alt dette snavs af fugle til hønsekoppen. For at undgå dette kan du lægge et trægulv i kabinettet. Du har brug for 15x15 cm bord og unedged bord.

Reder og hylder

Gennemførelse af arrangementet af hønehuset, bør vi ikke glemme bekvemmeligheden ved rengøring. Især er det mere hensigtsmæssigt at gøre rosternes design aftagelige. Materialet til dem kan tjene som stænger 50x50 mm. Kanterne af dem bør afrundes med et plan, ellers vil fuglene danne huller. Om vinteren presses fuglene tættere på hinanden, og om sommeren tværtimod forsøger de at holde sig væk. Dette kan bruges, når du installerer roosterne. I sommertiden tilføjes stativer, og om vinteren bliver hylderne fjernet. Dette sikrer den optimale landing af kyllinger. Ifølge mange ejere rides fugle på mørke steder. Men i virkeligheden vælger de simpelthen afsides hjørner, og kakling efter at fuglen har taget ned ægget er en distraherende manøvre for rovdyr. Antallet af reden skal være tilstrækkeligt til at rumme alle individer. Hvis en høne ser en anden høne i nærheden, så bliver den ikke båret. Det antages, at det er optimalt at installere en rede for tre fugle. Hvor de vil stå, er kyllingen ligeglad. Derfor er det bedre at bygge dem, hvor det vil være mere bekvemt at fjerne dem. At fugle ikke ødelægge en nestes bortkastning og ikke overnatte i dem, du kan lave dækker i en vinkel på højst 60 grader.

Rengøring af huset

Gennemførelsen af hønshusets indre arrangement, i den vestlige mur af rummet er der foretaget en åbning. Dens område bør ikke være mindre end 0,5 m 2 . Det vil i høj grad lette rengøring. Åbningen kan udstyres med to låg, som åbnes opad. Kylling humus betragtes som en værdifuld gødning af økologisk type. Derfor tørres den under en baldakin og tampes derefter i poser. Humus blandes efter behov med aske og anvendes til gødningsplanter.

Støvbad

Korrekt arrangement af kyllingekoppen inde forudsætter skabelse af optimale betingelser ikke kun for enkeltpersonerne at gå godt, men også for at de skal være sunde. For at bevare fjerene i korrekt udseende og ødelægge skadedyr, bader fugle i jorden, sand. For at sikre, at kyllinger kan modtage støvbad, skal du lave en stor kapacitet og installere den på et sted, der er lukket fra nedbør. Som fyldstof kan du bruge almindelig havejord blandet med aske og sand. Sådanne bade er bedst placeret i kyllingernes gang.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.