FormationUngdomsuddannelse og skoler

Et essay om sin bedstemor. Håndbog for studerende og deres forældre

Der er folk i tilværelsen for hver eneste person, der har på hans udvikling som barn en enorm indflydelse. Selvfølgelig, disse omfatter den ældre generation: forældre til vores mødre og fædre. Bedstemor i mange husholdninger, især om sommeren (og ikke kun), udfører en vigtig pædagogisk rolle. Hvis du bor i landsbyen, er de børn, bragt dertil at slappe af og forbedre din sundhed, drik par mælk landdistrikterne, naturlige ostemasse at spise til morgenmad og være sikker på at bedstemors tærter, såsom frodige og lækker: en frugt eller bær. Og hvis min bedstemor boede sammen med sin familie, betroet hun rollen som omsorgen for barnet i mangel af forældre, som hun med glæde og med stor omhu for at klare. Generelt hjem essay om hans bedstemor skrive er ikke så svært at næsten ethvert barn i folkeskolen alder, med hjælp fra deres mødre og fædre. For eksempel om emnet så godt, det er min mormor i verden! Eller beskrive deres sommer i landsbyen i hendes lille, hyggeligt hus.

Hvor skal man begynde?

Essay om min mormor, kan du starte med en beskrivelse af hendes udseende. Hvad hun havde en slags ansigt, der er bløde og arbejdskraft hænder, næse, pande, hår og så videre. Hvad normalt hun klæder, hvad hendes gangart og tale. Så en kort essay om bedstemor fortsætter med at beskrive sine vaner og det faktum, at hun kan lide at gøre mest af alt. Du kan afslutte historien om, hvorfor lide at tilbringe sommeren i hvert barn landsbyen.

Kort essay om sin bedstemor. EKSEMPEL 1

Jeg og min søster har en favorit bedstemor. Hendes navn er Baba Nastya. Selvom naturligvis andre mennesker det kaldes Anastasia, og på en enkel måde, så vi kalder hendes børnebørn. Hun er ikke særlig høj, let bøjede sig fra leveår, men stadig kraftig og meget munter. Snarere buttet, men ikke fedt. Mærkeligt nok, men det er ganske tynde talje, som en kvinde Nastya i sin ungdom arbejdede i traditionel dans og sang.

Hendes ansigt var alle fine og grove rynker, fordi vores bedstemor i mange, mange år. lige næse og pande - høj, kan man se, at hun var meget klog, og var meget charmerende i sin ungdom. En dag hun viste os deres gamle billeder, som umiddelbart efter krigen, fotograferet med venner - ja, meget smuk. Og nu ser Baba Nastya bedre end mange ældre i den landsby, hvor vi var på vej til sommeren. Men hendes hår blevet hvide og blev helt grå og hvid. Hun dem hele tiden gemmer sig under et lommetørklæde, så pænt og ryddeligt.

Bedstemor aldrig strenge med os. Hun ødelægger os, hendes børnebørn: købe slik, bringe mælk (ko og hendes Duska har at Baba Nastya malker hver dag). Og da min mor gik til byen for at arbejde, min bedstemor sætter os til at sove og fortæller eventyr, hver gang - en ny, hvorfra så godt og så hurtigt i søvn: søde drømme!

Eksempel 2

Kort essay om "min bedstemor", og du kan skrive lidt anderledes.

Vores bedstemor bor sammen med mig, min mor og far i vores storby lejlighed. Hendes navn er Luba. Tidligere havde hun et hus i landsbyen, men så var det svært at få til at arbejde på gården, og det skulle sælge. Siden da, min mormor flyttede ind hos os. Men ikke ophørt med at gården, og hver dag er ved at forberede noget velsmagende.

Meget glad for vores bedstemor bage tærter. De fås fra hendes frodige, blød, med forskellige fyld: ost, kød, kartofler. Med abrikos marmelade - min favorit. Det synes jeg ville have været i stand til at spise hele pladen! Især lækker kakao om morgenen, men om aftenen godt med te. Luba bedstemor aldrig træt hele dagen påberåbe til vores hele familien er blevet fodret og sund.

Og min mormor hver dag, rengøres lejligheden, og alt skinner renhed. Selvfølgelig lærer hun mig til at rydde op på sit værelse, kun her er det ikke meget det viser sig. Stadig et eller andet sted noget liggende rundt. Men min bedstemor er ikke vred, bare se nøje og komme med kommentarer.

Eksempel 3. "bedstemor Letter" (sammensætning på et givet emne)

Hvis temaet for dette, kan du starte med en beskrivelse af bylivet. Hvordan til at leve, gå i skole, og hvilken form for evaluering, hvor personer modtog for nylig. Bedstemor skal lykønskes med den kommende ferie, lover i brevet, at ferien helt sikkert vil komme til at besøge hende.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.