Mad og drikkevarerDrikkevarer

Millioner af amerikanere mener, at kakaomælk er fra køer med brune farve

Hvis du går til webstedet for Innovation Center for Studier af amerikanske mejeriprodukter, kan du selv se, at en af de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med kakaomælk. Det lyder sådan her: "Er kakaomælk kommer fra køer med brun farve?" Repræsentanter for Center besvaret dette spørgsmål klart og høfligt: "Faktisk chokolademælk, såvel som enhver aromatiseret - er komælk hvid farve med tilsætning af aromaer og sødestoffer".

Hvad amerikanerne mener om oprindelsen af kakaomælk

Er der nogen virkelig kan antage, at køerne er i stand til at producere multi-farvede mælk, såsom chokolade? Det er svært at tro, men ifølge statistikker, 7 procent af amerikanerne stadig tror på det.

Simple beregninger viser, at 7% - er 16,4 millioner mennesker over hele landet, der tror, at chokolade milkshake potentielt kan drikke direkte fra koens yver.

Disse statistiske data blev opnået gennem de nationale repræsentative undersøgelse, og resultaterne bliver mere foruroligende. Det viser sig, at 48% af de adspurgte er ikke helt sikker på, hvor kakaomælk vises. Hvis disse resultater er sande for landet som helhed, så viser det sig, at 154.272 millioner mennesker i Amerika er ikke sikker på, hvordan det vil se ud bekendt for hele produktet.

Nogle mere interessante fakta

Desværre er dette ikke et isoleret tilfælde, da amerikanerne er ikke klar over oprindelsen af mad på deres bord. En undersøgelse foretaget i begyndelsen af 90'erne, viste, at 20 procent af den voksne befolkning i Amerika ikke vidste, at hamburgere er lavet af ko kød.

Mærkeligt nok, Innovation Center for mejeriprodukter viste også, at 37% af mennesker hemmeligt drikke mælk direkte fra beholderen i køleskabet, og en anden 29 procent bruger deres børn som en undskyldning for at købe chokolade mælk og drikker det selv.

Undersøgelsen, der er involveret mere end 1.000 voksne, afslørede også, at 95 procent af amerikanerne altid have i dit køleskab nogen form for ost. Forhåbentlig vil centeret specialister foretage en ny undersøgelse for at finde ud af at forklare eksistensen af den amerikanske blå ost. Måske nogle mener, at det er fremstillet af komælk blå?

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.