Nyheder og SamfundFilosofi

Dominans - ønsket om at underordne eller til at tage ansvar?

Dominans - er kvaliteten af karakteren af den person, hvor der er et ønske om at være over andre, og at indtage en dominerende stilling. Relativt interpersonelle relationer kan være mand og kvinde. På forsikringer af psykologer er det normale som den ene eller den anden form for dominans, selv om det ligger i større mandlige køn, samtidig med at karakteren af kvinder - det er lydighed og service til den udvalgte. I denne artikel vil vi tage et nærmere kig, der er dominans og hvordan den manifesterer sig.

Mand og kvinde: hvem er chefen?

Hvorfor det oprindeligt blev anset for at være den vigtigste mand? Dette skyldes det faktum, at hans sind, i forhold til kvinder, er mere konsekvent og "kold". Det er repræsentativ for en stærk halvdel af menneskeheden er mindre modtagelig for påvirkning af følelser, som altid er af sekundær betydning for ham. Derfor manden tænker mere fornuftigt. Af alt dette kan vi konkludere, at den dominans - det er den magt en person mindre følelsesmæssigt involveret i et forhold og er ikke under indflydelse af forskellige følelser.

Men der er situationer, hvor en mand bliver afhængig af den kvinde, så at sige, "under hælen", slapper af og giver hende magten i forholdet. Sådanne alliancer er ganske ret til at eksistere og forekommer ofte. Er det rigtigt? Kvinde af natur søger ikke at kontrol, endsige en mand. Dens formål - det er en familie og tage sig af deres kære, kun hvis hun kan føle sig lykkelig. Men på grund af forskellige livssituationer opstår og kvindelig dominans i forholdet.

Hvordan man ikke at falde ind under den "kvinders hæl"?

Med de ord, Aleksandra Pushkina, at hvis du elsker en kvinde mindre, ville afkastet af sin del være vanskeligere at være uenige. Efter alt af messen køn altid har drømt om stærke, selvsikre, pragmatiske mænd ved siden af dem. Sådan dominere over kvinder?

  1. Mand selvværd skal være på et højt niveau. Han skal legemliggøre den styrke, selvtillid, stabilitet, kun hvis det er garanteret succes med kvinder. Vigtigt MEN: at forbedre selvværd på grund af svage og skrøbelige piger ikke behøver at.
  2. Dominans - denne autonomi. Uafhængighed mand - en af de vigtigste kvaliteter. Vis din kvinde, at du er fuldt ud i stand til at undvære det, og forholdet, hvis enhver foranstaltning er noget, du ikke kan lide.
  3. Dominans - en manifestation af mandlig magt. Ikke bogstaveligt, selvfølgelig. Der er tidspunkter, hvor et skænderi med pigen kaster hårde ord, han sætter betingelser, forsøger at manipulere. Manden skal holde fast, ikke transporteres til sådanne provokationer. Efter alt, bør kun en kvinde forstå, at du er "under hælen", vil hendes respekt for dig hurtigt forsvinde.
  4. Påberåbe sig skyldig behov for at gøre, når den finder sted. Gå på konstante indrømmelser og koncessioner, selv hvis du virkelig sætter pris på din partner, ikke det værd. Vær ikke bange for at vise, at du er i stand til at forlade, kvinden indså, at hun kan miste dig.

I de europæiske lande, i ganske lang tid, har nogle mænd indrømmede deres magt, og den russiske kvindelige dominans er ikke ualmindeligt. Godt eller dårligt, det er op til dig og din ægtefælle. Efter alt, det vigtigste i et forhold - forståelse, kærlighed og harmoni!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.